Egy jó barátom ,most eladná megkímélt Busáját (új vásárlása miatt),ténylegesen rendben tartva tip-top motor,2006'-os igaz km van benne ,de ez ausztria-Mo autópályának köszönhető ,nyugodt szívvel merem ajánlani ,a lóvé fölét meg a következő Hayabusa guruláson feldobhatod kocka sörre :))
1,6000,000-ért lenne egy, az újabb meg 1,950,000-ért, egy évvel fiatalabb évjárattal. Az a baj nálam a lélektani határ erre a hobbymra 1,5 millió körül van, az 1,6 még belefér és sajnos nehezen barátkoznék meg az öregebb vasakkal még ha kéthetente is van időm motorozni. Nehéz a döntés :)
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Egy jó barátom ,most eladná megkímélt Busáját (új vásárlása miatt),ténylegesen rendben tartva tip-top motor,2006'-os igaz km van benne ,de ez ausztria-Mo autópályának köszönhető ,nyugodt szívvel merem ajánlani ,a lóvé fölét meg a következő Hayabusa guruláson feldobhatod kocka sörre :))
Inkabb az arany felniket fujasd at vmi normalis szinre
A bohocruha alatt batrabb ember kenne legyen! Minek latszodjon ha nem hasznalod? Bicikli tempohoz nem kell!
De meg kell mondjam ahogyan elment 35 busa mellettem...
Az borzongato volt
Nem szeretnem ha elbukna veled..sokadszorra szegeny
Sör nem romlik meg a közeledben!
Feri bátyám én évekbe mérném...
bár én már 4-5ször végignéztem.. már unalmas
Nagyon mocskos volt amikor megvettem, bíztam benne, hogy valahol a piszok alatt egy gyöngyszem lapul.