Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is újat szeretnék! Ha fájó szívvel is de meg kel válnom tőle előbb, vagy utóbb!
Hello !

Egy jó barátom ,most eladná megkímélt Busáját (új vásárlása miatt),ténylegesen rendben tartva tip-top motor,2006'-os igaz km van benne ,de ez ausztria-Mo autópályának köszönhető ,nyugodt szívvel merem ajánlani ,a lóvé fölét meg a következő Hayabusa guruláson feldobhatod kocka sörre :))
1,6000,000-ért lenne egy, az újabb meg 1,950,000-ért, egy évvel fiatalabb évjárattal. Az a baj nálam a lélektani határ erre a hobbymra 1,5 millió körül van, az 1,6 még belefér és sajnos nehezen barátkoznék meg az öregebb vasakkal még ha kéthetente is van időm motorozni. Nehéz a döntés :)
Porogj fel Andry mert ez hozzam keves
Kellenenek azok neked! Neked is adnam, ha a bohocrucival mennenek. Ja, es ha tudnal motorozni!
Ne irigykedj Andry...
Inkabb az arany felniket fujasd at vmi normalis szinre
En megtamasztom a terdemmel, mint mindig
A bohocruha alatt batrabb ember kenne legyen! Minek latszodjon ha nem hasznalod? Bicikli tempohoz nem kell!
Hat eccer keccer bealudtam rajta
De meg kell mondjam ahogyan elment 35 busa mellettem...
Az borzongato volt
Majd egyszer ha nagy leszel mehetunk a matraba..de tudod feltem a busadat..
Nem szeretnem ha elbukna veled..sokadszorra szegeny
Én csak a körülmények áldozata vagyok! A rossz társaság vitt bele a rosszba!
Igen, többen láttuk a hétvégén.
Iszol Te rendesen vald csak be nyugodtan.
Sör nem romlik meg a közeledben!
Én anti alkoholista vagyok... de képzeld mi lenne ha rendesen innék...
Kanyaros utra kell menni (matra,bakony) ott nem kell 180 felett menni es a tukorbe is latni fogsz, mert azt kell nezd eleg gyakran.
Hiába na, egy jó kurva mindenhez ért.
biztos sok volt a lassú rész azért.
Remélem vágás elött nem iszol sört?
A német különitmény megérkezett!

Feri bátyám én évekbe mérném...
Kiváncsi leszek a videóra biztos jó!
JÓL NÉZ KI!Ezt akartam írni!Bocs!
Köszönöm!
jó megpróbálom
bár én már 4-5ször végignéztem.. már unalmas
Köszönöm!
Nagyon mocskos volt amikor megvettem, bíztam benne, hogy valahol a piszok alatt egy gyöngyszem lapul.
Jül néz ki a GÉP sok balesetmentes km-t kivánok!