Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemnem
F uzemmod...
Biztos azért mert a Chopper hangjához szokott...

"C"-be volt a kapcsoló?
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
De hibazott vereb baratunk..db killer ott figyelt a dobokban...
Hát,hogy nem értél hozzá nehéz elhinni...
Kép készült róla?

Én a múltkor BB kék lámpás barátját elvittem a Fehérvári útig hát szegény mondta,hogy valami volt a hátsójában....
Lehet Andryx csak edzést akart tartani neked...
Ne hallgass rá,csak irigykedik rá,hogy a tied jobban megy mint az övé és csak ezzel tud cinkelni.....
Hazaértem szerencsésen ( mint örömmel olvastam, mindenki ).
Köszönet a szervezésért, számomra tényleg egy hatalmas élmény volt a nap.

A vasárnapot teszteléssel töltöttem.
Történt ugyanis hogy az M7 autópályán még szombaton megelőzött egy Busa. Én laza 200-220-szal közlekedtem... az illető... tudja Ő hogy kicsoda... otthagyott állva.

Mondom magamban... hát ezt én is tudom. Nos... nem tudtam.
Vasárnap aztán kimentem az autópályára... a túrázós/szellőzős szerkó helyett felvettem a kemény bőrből készült Hein Gericke cuccot, bőr nyakvédővel hogy ne fújjon be a szél és 230-ig minden jó volt. 240-nél azt vettem észre hogy a szél tépi le a fejemet. A motoron Kappa sportplexi, a fejemen Schuberth S2 sisak, én 182 magas. Bebújok amennyire tudok a plexi mögé és egyszerűen nem bírok 240 fölé tekerni mert a szél letépi a fejem. Nem értem hogy mi a gond. Nem fosok a sebességtől ( mindegy hogy 240-nél vagy 300-nál dobom el a mocit ) de akkor sem értem hogy mi a gond, hogy tudnak mások gyorsabban közlekedni. Most épp a sisakra gyanakszom. Azért holnap megjön az MRA plexi aztán meglátom hogy változik-e valami.
Még egyszer köszönöm az élményt. Szerintem parasztosan csak annyit lehet mondani: ebben a társaságban mindenki tényleg jó arc volt. Remélem még soxor találkozunk az utakon.

Mindenkinek boldog Karácsonyt

Géza
Persze, persze melegek... de azért ha legközelebb találkozunk hajtogatsz nekem lufiból zsiráfot?
Mögéd meg amúgy se ülnék fel!
Na jo tedd fel es akkor a turakon csak a hatulja lesz fotozva
De valljuk be jol nez ki a solymod
Te zorrooo
A bohocruhaba az a jo hogy eszreveszi mindenki. ..
De a piros ruhaban...csak a Melegek
Mindegy igy is szeretunk
De mogem azert ne ulj fel jo?....
Hozzá sem értem!
De hallod most ültem valaki mögött először és minden tiszteletem a "kurváké", mindenem fáj... ahogy tartottam magam még a kezem is remeg... (lehet ez jó a kurváknál)
Hazafelé azért meg szaporáztuk rendesen! 260-nál ahogy gyorsultunk kezdtem lecsúszni a ribanc ülésről!
Bőt festőt?
Olyan bohóc ruhára festi mint ami neked van?
Hmm, nekem is van gyári is...
Már gondoltam, hogy felteszem hátra kapaszkodónak ;)
Köszi, nekem kellett a narancs.
Sziasztok, mi is hazaértünk. Szigliget után mi egy Tapolcai kis kerülővel, Várpalotára. Nagyon jó volt ez a nap. A túrán készült Videókról, szeretnék Másolatot, ha lehet.
nem bírt ellenállni Andryx vonzerejének
de azért be kell valljam az f10-es bmw-t ügyesen lebeszélték arról hogy közénk csapjon
Te Zorro
Tényleg Andryxhoz simulva nyomtad a turat?
Hat .......
ok de te fizeted
Csak túra legyen viszek én nektek csajt ,csak egy kicsit sötétebb bőrű lesz és occsón állnak az útszélén
Dehogy
A busasok uraljak az erot
veszélyes lett volna. mögötte egy-két busa biztos összeakadt volna
Angyaltom

Ezt a lanyt nem lattam a turan...
Legkozelebb elhozod..
Urak /hölgyek!

KÖSZÖNET a szervezésért ! Nem mindennapi látvány lehetett kívülről nézve ennyi Hayabusa,hát még a sorban állva, nagyon király volt:)) Szezonzáróban is biztos benne vannak a többiek is(Pécs,Szászvár) (csak ne hóban ,esőben legyen ),és ha van pár fős megmozdulás azt is kiírhatnátok ide a fórumra !
Mi ujsag hazaertel? ?
Koszonettel a jegeskaveert
Hogy tetszik a busa
Es egy piros borruciban...
Tudok egy jo borfestot. ..