Hát,hogy nem értél hozzá nehéz elhinni...
Kép készült róla?
Én a múltkor BB kék lámpás barátját elvittem a Fehérvári útig hát szegény mondta,hogy valami volt a hátsójában....
Lehet Andryx csak edzést akart tartani neked...
Hazaértem szerencsésen ( mint örömmel olvastam, mindenki ).
Köszönet a szervezésért, számomra tényleg egy hatalmas élmény volt a nap.
A vasárnapot teszteléssel töltöttem.
Történt ugyanis hogy az M7 autópályán még szombaton megelőzött egy Busa. Én laza 200-220-szal közlekedtem... az illető... tudja Ő hogy kicsoda... otthagyott állva.
Mondom magamban... hát ezt én is tudom. Nos... nem tudtam.
Vasárnap aztán kimentem az autópályára... a túrázós/szellőzős szerkó helyett felvettem a kemény bőrből készült Hein Gericke cuccot, bőr nyakvédővel hogy ne fújjon be a szél és 230-ig minden jó volt. 240-nél azt vettem észre hogy a szél tépi le a fejemet. A motoron Kappa sportplexi, a fejemen Schuberth S2 sisak, én 182 magas. Bebújok amennyire tudok a plexi mögé és egyszerűen nem bírok 240 fölé tekerni mert a szél letépi a fejem. Nem értem hogy mi a gond. Nem fosok a sebességtől ( mindegy hogy 240-nél vagy 300-nál dobom el a mocit ) de akkor sem értem hogy mi a gond, hogy tudnak mások gyorsabban közlekedni. Most épp a sisakra gyanakszom. Azért holnap megjön az MRA plexi aztán meglátom hogy változik-e valami.
Még egyszer köszönöm az élményt. Szerintem parasztosan csak annyit lehet mondani: ebben a társaságban mindenki tényleg jó arc volt. Remélem még soxor találkozunk az utakon.
Te zorrooo
A bohocruhaba az a jo hogy eszreveszi mindenki. ..
De a piros ruhaban...csak a Melegek
Mindegy igy is szeretunk
De mogem azert ne ulj fel jo?....
Hozzá sem értem!
De hallod most ültem valaki mögött először és minden tiszteletem a "kurváké", mindenem fáj... ahogy tartottam magam még a kezem is remeg... (lehet ez jó a kurváknál)
Hazafelé azért meg szaporáztuk rendesen! 260-nál ahogy gyorsultunk kezdtem lecsúszni a ribanc ülésről!
Sziasztok, mi is hazaértünk. Szigliget után mi egy Tapolcai kis kerülővel, Várpalotára. Nagyon jó volt ez a nap. A túrán készült Videókról, szeretnék Másolatot, ha lehet.
KÖSZÖNET a szervezésért ! Nem mindennapi látvány lehetett kívülről nézve ennyi Hayabusa,hát még a sorban állva, nagyon király volt:)) Szezonzáróban is biztos benne vannak a többiek is(Pécs,Szászvár) (csak ne hóban ,esőben legyen ),és ha van pár fős megmozdulás azt is kiírhatnátok ide a fórumra !
F uzemmod...