Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze az öreg nagyon király!
Papucsos Zorro papucsos...
En meg lattam egy piros spyke borruhas fickot aki vegig Andryx hatara tapadt..nem tudod ki volt az?.
Sziaa

Ha gondolod van gyari kormanycsutkam hogy kicsereld..
Sziasztok,

először is köszönöm a szervezést, illetve hogy csatlakozhattam eme nagyszerű csapathoz - jól éreztem magam Veletek ;)

Többetek unszolására immáron a fórumon is megjelentem.

Jó pihenést és további balesetmentes közlekedést!

Veréb
Ha már hazakísértetek,igazán bejöhettetek volna 2 percre
ami a találkozót-túrát illeti, szuper volt, köszönet a kitalálójának és mindenkinek aki részt vett, tényleg fegyelmezett jó busához illő tempóban telt a túra... sajnos sokatokkal nem sikerült beszélgetni, de majd legközelebb :). a képeket videot az asszonypajtival most visszanézzük :), de csak hétfőn tudunk feltölteni képeket, vidiót!, de biztos sikere lesz! :)
hazaértünk miskolcra mindkét motorral... igaz az autópálya hazafele csábított es a vege 20km-el kistokyo (kistokaj) elött kitankoltam..lett egy szép új benzineskannam :-D, erdekes a lampa nem gyulladt ki es eppen csak pirosban volt a mutato! ezt megtanultam egy eletre :-D, de igy is a teletank 280 km fedezett 180atlaggal... most már itt is folyik a sör pálinka, összesen 780km, nem semmi :)
ok. az egy következő műsor lesz. fellőtték a pizsit. üdv. mindenkinek.
Köszönöm, megtaláltam! Már csak a négy azonos feliratú galériából kellene egyet csinálnod!
djtoci!
pótoltam, csak volt egy kis keveredés
Sziasztok ! Én is hazaértem , rendben volt minden, jó volt veletek és köszönet Mindenkinek ! fegyelmezett szép túra volt !
Hazaértünk mi is( Sanza,Andry), már rotyogunk folyik a sör meg a pálinka, sül a kolbász..
Most nézem a videokat, és töltöm le a képeket!

Örültem hogy ilyen sok remek emberrel megismerkedhettem!
De akárki akármit mond a szandálos hayabusás vitte a legérdekesebb arc címet!
Rendicsek Számom az adatlapomon
Odadobhatnád azokat is (a 18 képet tartalmazó galériádba), amiket ide beraktál.
Próbáld csak 100 pówert tankolni és a gyertyákat cserélni! Lehet ennyi is elég lesz! Na meg néha csapasd a gépet! Mert be kormosodik! Néha kell neki, hogy meg cibáld a szarvát!
Bartokatosz

Küldtem képeket a címedre! De nagyon keveset tud fogadni a citromail így sok levelet kűldtem!
a Hayabusások fegyelmezettek és jó példát mutatnak. Azt hiszem útközben nem egy fegyelmezetlen csűrhe benyomását keltettük. és ez így jóóóóóó
Menyus!
hazafelé tankoltam magas oktánszámút. 1-2-3 tiltásig többször is, tartottam, majd hagytam visszalassulni. egyszer csak hopp, shaffhausen. mintha misem történt volna. hibátlan.
most akkor mi van? szerinted?
Ha nem leszek teher, akkor a jövő héten egyeztetünk és átnézzük a csatikat, gumitömítést, gázbovdent és a gyertyákat. oké?
Valamiért nem engedi feltőlteni a képeket a rendszer!Biztosan túl van terhelve!
Andryx lassu tempoja ellenere mindenki fegyelmezetten es nyugodtan hajtott...le a kalappal a busasok elott
Hetezer loero jo kezekben...fantasztikus volt
majd legközelebb
Atti, az adatlapomon fent van az összes kép.
Akkor valahogy pont elkerülhettelek benneteket.