Tud valaki olyan helyet Budapesten ahol K8-as Busàhoz kapni lehet fék, ill. Kuplungkart, plexit, és tükröket? Vagy ne is reménykedjek, h. megkapok mindent egy helyen. Még egy kérdés. Szereintetek az lehetséges, hogy a régi és az ùj busa tükre ugyanolyan, megegyezik egymással? Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok, Már régóta készülök, megosztani veletek pár képet. Kéz-alól vettem, vadi új dob párt. K71000-re való. Kis alakítás, és már fent is van. Köszönet, GÁBOR barátomnak! Nagyon szépen szóól! Nincs katalizátor.... 4-2-1,-2.
Szia!
Köszi a teljes leírást. Én is örültem nagyon, mert szerintem a korához képest jó állapotban van és egy tulajos volt alig 50 ezer km-rel, de hát az ilyen dolgok benne vannak.
A Tied folyamatosan produkálta a hibát vagy csak ritkán? Az enyém csak néha csinálja, így nehéz lesz meghatározni, hogy mi a baj, ha pont a szervíznél nem fogja csinálni.
Szép kört futottál be a mocival. Ha jól gondolom, akkor ez nem fog az egyik-napról a másikra megoldódni. Így sajnos, akkor lehet ugrik a találkozó is, pedig jó lett volna Titeket megismerni élőben is.
Risztó nincs a motorban az biztos. Ha valamikor a végére érek majd a dolognak, akkor megírom mindenképp, hogy mi volt.
Mégegyszer köszi a segítséget.
Szerintem ezek az alkatrészek egyformák az előző modellével!
Idom fronton hogy áll a moci?
Sikerült hozzá találnod?