Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De sajnálom.. Jobbulást a srácoknak!
Mielobbi gyogyulast..
Azert erdekelne a 70 eves papa mi a faszt mond miert ment be 10el a belso savba
Aztabüdöskurvaéletbe...........erre kell , hogy benézzek

mielőbbi felépülést!
Jobbulást a srácoknak!
Szorítunk érte!

Mielőbbi gyógyulást és sok szexi nővérkét!
Nem bántottál meg ugy néz ki egy hét mulva viszik 1.7mill.. ba van nekem vagy inkább többe! nyolcáz.hetvenezerért adom el mert váltottam endurora klx kawára és sajna ezt meg egyszerüen nem tudom eladni drágábban meret annyi busa van elado mint égen a csillag ezzel csak az jár jol aki megveszi.
Köszi
Boldogat ,hasonló jókat -már amennyire lehetséges
JoceeHunt : Üdv a busások körében ,én egy Yamaha bulldogról ültem át ,hát 2 teljesen más dimenzio ,egy jó tanács -Tiszteld az erőt -és figyeld a forgalmat ,mert a lentebb olvasott sajnálatos eseményekből is kitűnik ,hogy NINCSENEK felkészülve "bizonyos "autósok a motorosokra és persze ha gond van ki lehet magyarázni ,hogy "ment mint az állat ,hallottam ,de nem láttam és mentem -
Elküldtem emailban az infót.

Jobbulást a motorostársaknak!
Mielőbbi felépülést kívánok a fiúknak !
Sziasztok!

Először is megköszönöm Jó kívánságaitokat Andry nevében is !
Leírom , ahogy én emlékszem:
Teljesen normális tempóban mentünk ,mert az egyik előző kocsi pont előttünk "totojázott", majd őt megelőzvén gyorsítottunk , amikor a furgon kb 20-30km/h-val kb. 45° szögben az útra /ahogy a képeken látjátok/ átjött a baloldalra .Van aki szerint a sávokat elválasztó növényzetet vágó , nyíró embernek akart valamit mondani .......nem tudom...........
Mikor láttam hogy Andry nem fér el már tudtam , inkább sejtettem , hogy gáz van. Próbáltunk jobbra kihúzodni , de kevés volt . Andry ütközött és a motorja elém vágódott .......én meg telibe.....dióhéjban ennyi ! Ha megtudok valamit az állapotáról ,akkor felírom ! Szorítsatok neki!
Köszönök mindent . Üdv.
Még látni is rossz !Jobbulást a srácoknak !
Jobbulást fiúk !
Hova váltott sávot az autós? A külsőbe? Minek fékezett sávváltáshoz? Ha a belsőből mész ki, akkor miután átmentél, akkor lassítasz, hogy felvedd a forgalom tempóját. De mintha a fater úgy mondaná, hogy át akart menni a másik sávba, ÉS lassított.

Akárhogy is, épüljenek fel, minden másodlagos!
Mielőbbi jobbulást kívánunk nekik....

Zorro
Ha tudsz valamit és lehet tudni akkor oszd majd meg velünk légyszi...
Szebb estėt mindenkinek. Mielőbbi gyógyulást kívánok a srácoknak.
most néztem a retkesklub híradót. felháborító, amit mond a kisteher vezetője. nagy motorhang, biztos jöttek vagy kétszázzal. hogy rohadna meg. ha hátulról ütköztek volna neki andryék, akkor nem lenne a motoruknak eleje. ez oldalirányú ütközés volt, látszik a kisteher jobb hátsó oldalánál a deformálódás. szerintem az idiótája figyelmetlenül váltott sávot és elsodorta őket. nincs féknyom sem, csak karistolási nyomok az aszfalton, ezek már a csúszáskor keletkeztek. ez tök hirtelen érte őket. csak azt nem értem, ha a rohadék már hallotta a nagy motorhangot, akkor miért nem vette észre őket?
(megint a motoros volt a hülye, megint kétszáz felett. nemis tudnak mást mondani) hogy rohadna meg az a figyelmetlen barom!
Örülök a szerencséteknek!Mihamarabbi gyógyulást kívánok mindkettőtöknek őszintén!
Ez szörnyű. Én is mielöbbi jobbulást kívánok!
Jobbulást kívánok Nekik!
Jobbulást Mndkettőjüknek!
Basszus!

Jobbulást kívánok nekik, nagyon remélem, hogy mindenki rendben felépül!
Amint tud valaki valamit írjon! Szorítok értetek!