Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha riasztod van azt azonnal kösd ki proba képpen,meg van benne 1 dőlésérzékelő az első ülés alatt,azt is meg kell nézni,mert borulás esetén elméletileg megszakítja a gyujtást/ még nem probáltuk ki /
AZ AC utáni nyomokörbe bekötnek 1 sima nyomásmérő órát / Én is csak láttam /2,9-3 barnak meg kell lenni!De ha nincs annyi azt észreveszed,az enyém nem pörgött 9000-nél többet még üresen se!
Szevasz!Nekem ugy kezdődött hogy meghalt az AC pumpa,csere,elkezdett 3 hengerezni gyertyák szarok egyik trafo is vacakolt csere,vez. átvizsgálás volt egy laza kontakt,proba még mindig nem megy rendesen kiderült nyomásszabályzo szelep is KO. csak 1,5 bar benzinnyomás volt a 3 helyett csere, befecskendező csucsok bevizsgáltatva/Csunderlikék/1 db tökre be volt rakodva közben kiderült hogy 1 benzincső a tank lecsukása után megtörik és nem megy át rajta a megfelelő mennyiség,csere. Volt vele meló meg ideg bőven,közben olaj,légszűrő teloszimering csere is megvolt + még 1 olajcsövet is cseréltünk mert izzadt! 2-szer ugrott neki a szerelő mikor minden OKÉ lett azota toltam bele több mint 3000-et lekopogom! megy mint a svájci ora! Az enyém is több éve állt nem költöttek rá semmit,a benzin belerohadt,sajnos rendbe kellett rakni teljesen.Lovéba mennyi?Az AC-t nem számolom mert az egy 100-as volt ujonnan /felét fizette a volt tulaj/Oajat ugyis cseréltünk volna a többi nem tervezett javítást nem számoltam pontosan de olyan 60-80 körül lehetett! Ennyi hibára Én se gondoltam,az tetszett a gépben hogy 1 gazdája volt meg 37000 volt benne,garázsba letakarva tárolva,meg látszott a srácon hogy szeme fénye,csak már nem volt rá költenivalója/gyerekek,építkezés stb.../Röviden ennyi kell hozzá 1 komoly szaki aki érti a dolgát,meg végig kell menni a hibalehetőségeken!
Nincs valakinek véletlen eladó gyári kipufogópárja?

Olcsón kellene lehetőleg, mert át szeretném alakítani :)

Dobd ki belőle a riasztót
Hello!
Köszi a választ, de hogy tudom leellenőrizni, hogy benzinnyomás van-e rendesen?(Bocsi lehet hülye kérdés)
Nos persze ok, de kuldhetnel egy szamot ha vmi valtozas van vagy bonyodalom akkor tudjalak hivni, uzenni akarmi
S 35-40 busa egy tomegben.....
Szoval lehet nèmi csuszas...
Tehát 12:30-12:40 körül Balatonfüref Jókai út 30.
Akor ott várunk benneteket!
szia

az első körben velőspirítósra gondoltunk, de ha valóban 40 felett leszünk parkolni nem lesz eccerű, de szerintem megoldjuk
http://www.utazgato.hu/hun/ves...
Elektromos csatiknál is lehet problémád, vagy a benzinrendszerben. Pl benzinnyomás van rendesen?
HAli!
Szombaton füreden hol tudunk csatlakozni? cím vagy valami helyszín?
Köszi az infót. Neked ez a teljes átvizsgálás, tisztítás, beállítás megoldotta a problémát? Mire számítsak, mennyibe kerül egy ilyen dolog nagyságrendileg?
Az ilyen hibákra szerintem csak egy megoldás van,először a tüzelőanyagrendszer végigtakarítása,befecskendező csucsok belövése / prop-tech/majd a gyujtásrendszer átvizsgálása,gyertyák trafok kábelek stb...Lehet hogy csak valami kontakthiba szívat hogy igy néha jön elő.Az enyémmel is ez lett csinálva,igaz nem kis munka meg utálják a szerelők az ilyen hibákat,de ha minden végig van nézve lelkiismeretesen a végén meghálálja!
Május 11 Szeged http://kaptarpub.hu/
Sziasztok!
Másfél hete volt a Busámmal az a probléma, hogy néha váltás után rángatott. Elvittem a szervizbe, kipróbálták, de mivel néha csinálja csak, így természetesen akkor nem jött elő a probléma. Azt mondták a szervizben, hogy biztos nem a váltóval van baj, mert az mechanikusan jó. Ezután rátöltöttek valami program frissítést és egészen máig nem is volt gond vele, mondjuk sokat nem is nyösztettem és csak öregesen használtam, de sajnos ma megint előjött a probléma. Volt hogy előztem és egyszerűen elfogott az erő belőle, nem akart gyorsulni és kénytelen voltam behúzódni az autó mögé. Utána volt olyan is, hogy váltás után, gázadásnál szaggatott és nem akart húzni. Nem szeretném, ha kanyarban egyszer meglepne vagy egy előzés emiatt nem sikerülne. Van tippetek, hogy mi lehet a baj, mert így nem merek vele nagyobb utat bevállalni?
Még a héten visszaviszem a szervizbe, csak gondoltam megkérdezem Tőletek is, hátha van valakinek ötlete?
Köszi!
KawaBBusa köszönöm!
Sajnos egy ilyen jóképű felszolgáló hiányát mint én,rögtön kiszúrják!
Fotógaléria?
kép?
sajnos a találkozó időpontjára még nem lesz nálam a szépség, de a következő alkalommal már biztosan csatlakozni fogok a párommal.
addig is jó gurulást!
Teeeenyleeeg
Amit icetol kapni fox apam...
Meg persze mindenkitol...
Rózsaszín a felnim, baze!
Hehe :) Én ma egy kisebb, út mentén álldogáló csoportnak mutattam be elhaladtamban Bódis urat. Későn vettem észre, hogy valami pap magyarázott nekik, tuti, hogy a pokolba kerülök!
ok
most kinek a vérét szívjuk
nem fórum téma...
Gyökeres a változás...