Üdv Uraim! A multkor valaki érdeklődött fogyasztás ügyben ,hát ma megmértem.250 kmt gurultam 17 literrel 6,8 l/100 km.Volt benne minden Pesten fél óra araszolás,40-50 km M0-as,a többi országut,normál gyorsítások,3-szor felhuztam 250-fölé ,meg vagy 6-8-szor 200 fölé,utazo 140-180!Szerintem nagyon jó,megnézném azt a turamotort ami ennyit eszik ilyen tempo mellett!
szevasztok. szeretnék venni fekete-fehér 41-es SIDI VERTIGO sportcsizmát, mely újszerű állapotú, keveset használt.
hetek óta falom a hirdetéseket, de eredménytelen.
ha valaki tud, adjon tippet. köszi.
szevasz. igazad van . az elírás oka lehet a mézes HP.
a garázsajtót újítottam fel, aztán átjött a szomszédom és szomjas volt. mit volt mit tenni kivittem egy üveggel, a többit nem írom.
osztán én, mint agysebész, gondoltam felnézek még este a fórumra.....
természetesen vasárnap megyek ebéd után valamikor. majd hívlak. csaó.
ezt nem igazan ertem... ma delutan 1 oran keresztul csavartam a szarvát a telJes fordulatszam tartomanyban es nem jelentkezett semmi problema... az igaz, h indulaskor dadogott le le fulladt, mert a tavaly fel eve tankolt benzin indulaskor fogyott el... kapott extra uzemanyagtisztitot legjobb benzint :) es gooooo... szoval kicsit merek vigyorogni, h csak almodtamva tegnapi felporgeseket.... hallgattam a kuplung hangjat is semmi extra zaj nincs... igaz tegnap imátkoztam, h csak ugy magától gyógyuljon meg és meghallgattatott :-D busa istennő a kegyeibe fogadott...bocsesz telorol irtam es lustamod az ekezeteket javareszt mellőztem :)
szeva. ne felejtsdt el, hogy 175 paci van alattad. nézd meg a hátsó gumidat. lehet, hogy kopott. énis meghúzom keményen , kipörög a hátulja, ez természetes. szokd a drágaságot. az enyém 94-es, semmi gond vele. ahogy húzom, úgy megy. szersd és szokd őtet
komfortügyi, vagy tartósságbéli a