Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tetszik a sidi.
komfortügyi, vagy tartósságbéli a
de jó neked tesó. szép távot motoroztál és az idő is hibátlan volt hozzá. reméljük holnapra nem jelentkezik be valami esőféle.
Ilyen temponal az enyem 8, 5..
Bar az araszolast nem ertem...
Üdv Uraim! A multkor valaki érdeklődött fogyasztás ügyben ,hát ma megmértem.250 kmt gurultam 17 literrel 6,8 l/100 km.Volt benne minden Pesten fél óra araszolás,40-50 km M0-as,a többi országut,normál gyorsítások,3-szor felhuztam 250-fölé ,meg vagy 6-8-szor 200 fölé,utazo 140-180!Szerintem nagyon jó,megnézném azt a turamotort ami ennyit eszik ilyen tempo mellett!
Bealudtal gabi
Szia

Ragaszkodsz a sidihez?...
Azert vannak gondok vele..
Spyke esetleg? Ne ertsd felre nincs elado csizmam csak sok rosszat hallottam rola
szevasztok. szeretnék venni fekete-fehér 41-es SIDI VERTIGO sportcsizmát, mely újszerű állapotú, keveset használt.
hetek óta falom a hirdetéseket, de eredménytelen.
ha valaki tud, adjon tippet. köszi.
szevasz. igazad van . az elírás oka lehet a mézes HP.
a garázsajtót újítottam fel, aztán átjött a szomszédom és szomjas volt. mit volt mit tenni kivittem egy üveggel, a többit nem írom.
osztán én, mint agysebész, gondoltam felnézek még este a fórumra.....
természetesen vasárnap megyek ebéd után valamikor. majd hívlak. csaó.
egyetértek
Az lehetetlen Ilyen többet nem lesz
Menyus

ha anya rágná a füled lehet te sem jönnél..
Elballag az nélküled is
Helló!

Sajna én nem tudok menni, unokahúgom május 4.-én ballag!
Majd legközelebb!

Szép időt és jó szórakozást nektek !

Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.

Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.

1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10. Solo(bp)
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12.Pellez (Pécs)
13. Isti87 (Székesfehérvár)
14. Repelik József "Dotka" (Budapest)
15. Bóvári (Szászvár)
16. Zizó (Esztergom)
17. Pukli F.(Szászvár)
18. Angyaltom (Szászvár)
19. Biri (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2 ?
20. Pupos ( Dunaújváros )
21. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
22. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
23. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
24. Hayabusaprezi (várpalota)
25. Zati (várpalota)
26.Petebe(Szombathely)
27. Steni (Pécs)
28. Hayabusaárpi(szolnok)
29. Roland89(Barcs) ?
30. Mr.Hayabusa (Budapest)
31. btibor (Budapest) cbr 1100Xx Stage1
32. Péter (Budapest)
33. Péter II (Esztergom)
34. Busafater(bp)
35. Busalaci (nagykáta)
36. djtoci (Veszprém) CBR1100XX
37. leo plusz asszony (Kistokaj)
38. papucsos hayabusás(szolnok)
39. zotya77 (Miskolc) hayabusa
40.ZoliCBR (Gödöllő)
41.
42.
43.
Délelőtt 9:00 kor indulok M3 Bevezető szakasz Agip kútról! Budaőrsnél összefuthatunk! Úgy is csak 10 kor kezdődnek a futamok! Szólj ha jó neked?
Vasarnap valaki nagymaros-veroce hekk?
ezt nem igazan ertem... ma delutan 1 oran keresztul csavartam a szarvát a telJes fordulatszam tartomanyban es nem jelentkezett semmi problema... az igaz, h indulaskor dadogott le le fulladt, mert a tavaly fel eve tankolt benzin indulaskor fogyott el... kapott extra uzemanyagtisztitot legjobb benzint :) es gooooo... szoval kicsit merek vigyorogni, h csak almodtamva tegnapi felporgeseket.... hallgattam a kuplung hangjat is semmi extra zaj nincs... igaz tegnap imátkoztam, h csak ugy magától gyógyuljon meg és meghallgattatott :-D busa istennő a kegyeibe fogadott...bocsesz telorol irtam es lustamod az ekezeteket javareszt mellőztem :)
Barátom! a Tied 2004-es ,nem 94-es,99-ben kezdték gyártani a Solymot,az enyém való azok közül!Vasárnap mikor jössz?
Holnap Budapestről Fertőszentmiklósra esetleg valaki tervezi az utat?
még annyit, ha a a kuplungod eltrafált, annak csúnya hangja van. alapjáraton, ha behúzod és kiengeded, óriási a különbség (hangilag)
üdv. dj.
szeva. ne felejtsdt el, hogy 175 paci van alattad. nézd meg a hátsó gumidat. lehet, hogy kopott. énis meghúzom keményen , kipörög a hátulja, ez természetes. szokd a drágaságot. az enyém 94-es, semmi gond vele. ahogy húzom, úgy megy. szersd és szokd őtet
Azt hiszem mar hallottam ilyenrol de sajnos azt nem tudom abban mennyi volt..
Ezert is kerdeztem. ..de gondolom inkabb a kor miatt nem pedig a km..
37000km, lehet ennyi km futásnál már jelentkezhet ilyen?