Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁá
tibi szerintem először küldök videót róla hogy átérezd az erőt
Elég volt ,na mikor talizunk ?

Mutasd azt a kanjit, hátha én is veszek egyet

meg ennék már egy jó hekket is
Elég hangulatos kis video szerintem:

http://youtu.be/suFRK-Ybj7A
Mit hallok Zoli, megjött az eszed!?
Mar tudom hol hibazott...
Osszekeverte a kanji jelet az xx matricaval...
Persze tudta..
Egy hayabusa
Meg most is keresi az onbizalmat mert csunya leket kapott
Na ugye en mondtam....
melyik széria?
Köszi az infót, akkot lehet az a baj, hogy én túl óvatosan használom még!

Az erő sötét oldala elől nem lehet menekülni....
"ismét hayabusa" ?
Ha nem jön semmi közbe, és tudok menni, akkor nem a Hondával megyek....
Szia!

Nekem országuton, városon áthaladással meg egy kis autópályás "rosszalkodással", 2 személlyel, 52 literes túradobozzal 5,8 literre jött ki a fogyasztás!
Nekem teljesen gyári a masina.
Talán tudta kivel....
nem tudta mivel áll szemben, biztos mostanában tuningolta
Delutan a lagymanyosi hidon es a felkanyarodo savban egy 535d bmw vitezkedni akart...
De nem is ertem hogy jutott eszebe...
Legközelebb ha Pesten járok összefuthatunk,most Ujpesten voltam a Suzuki-Hollósnál nyilt napok voltak,de semmi ujdonság nem volt,aztán körberohantam a nulláson, 5-ösön le Dabasra ott hirdettek valami banzájt de 1 orakor senki nem volt azt mondták 3-kor kezdődik beugrottam Kakucsra de ott meg a gokartosak nyomták ugy hogy hazatűztem,össz-vissz 290 km!
Az enyém teljesen gyári csak nyitott Akrapovics 4-1-be van rajta,én is meglepődtem milyen soká gyulladt ki a benzinszintjelző lámpa!
Szia! Én érdelődtem fogyasztas ügyben és nagyon szépen köszi az infót! Ma tettem bele 200 km-t, de csak öregesen, 160-nál nem mentem gyorsabban, mert még szokjuk egymast és 8L irt ki. Megszünt a motor rángása is váltásnál, mert a szervízben kapott valami új programot a számítógépe. Remélem nem lesz vele már semmi nagyobb probléma?!
Az bitang jó fogyasztás, nekem a régi K6 még túrákon is igaz Pc-vel és sport dobbal jóval 8 felett evett...
Sidim van, 3 éve használom kva kényelmes a csizma, évi 12-14e km-t motorozom.Ja és nem csak egyenesen.
2 hibája van összesn:
1 a melegtől a sarkán lévő műanyag elszíneződött
2 a belső száránál a festék megkopott,olyan mintha megrepedezett volna.

Nagyon szeretem,sztem jó választás....
Normál Pesti közlekedés kocsik között,lámpa megáll ,elindul stb...
Par eve olvasgatom a forumot es nem egyszer olvastam hogy menet kozben elhagyta vki vmelyik alkatreszet a sidinek vagy hogy 1ev utan bemattul..Asszem meg olyat is hallottam hogy a talpa tropa lett egy ev utan..persze normal hasznalat mellett..
De ha az tetszik. .nezegesd az fc-motonal is
Vagy ebay.de, ebay.co.uk
Ha talaltal segithetek a vetelben