Nekem országuton, városon áthaladással meg egy kis autópályás "rosszalkodással", 2 személlyel, 52 literes túradobozzal 5,8 literre jött ki a fogyasztás!
Nekem teljesen gyári a masina.
Legközelebb ha Pesten járok összefuthatunk,most Ujpesten voltam a Suzuki-Hollósnál nyilt napok voltak,de semmi ujdonság nem volt,aztán körberohantam a nulláson, 5-ösön le Dabasra ott hirdettek valami banzájt de 1 orakor senki nem volt azt mondták 3-kor kezdődik beugrottam Kakucsra de ott meg a gokartosak nyomták ugy hogy hazatűztem,össz-vissz 290 km!
Szia! Én érdelődtem fogyasztas ügyben és nagyon szépen köszi az infót! Ma tettem bele 200 km-t, de csak öregesen, 160-nál nem mentem gyorsabban, mert még szokjuk egymast és 8L irt ki. Megszünt a motor rángása is váltásnál, mert a szervízben kapott valami új programot a számítógépe. Remélem nem lesz vele már semmi nagyobb probléma?!
Sidim van, 3 éve használom kva kényelmes a csizma, évi 12-14e km-t motorozom.Ja és nem csak egyenesen.
2 hibája van összesn:
1 a melegtől a sarkán lévő műanyag elszíneződött
2 a belső száránál a festék megkopott,olyan mintha megrepedezett volna.
Par eve olvasgatom a forumot es nem egyszer olvastam hogy menet kozben elhagyta vki vmelyik alkatreszet a sidinek vagy hogy 1ev utan bemattul..Asszem meg olyat is hallottam hogy a talpa tropa lett egy ev utan..persze normal hasznalat mellett..
De ha az tetszik. .nezegesd az fc-motonal is
Vagy ebay.de, ebay.co.uk
Ha talaltal segithetek a vetelben
tibi szerintem először küldök videót róla hogy átérezd az erőt