Félelem, mit művel 7500 fölött. Púp nélkül kurva élet, hogy lecsúsznék róla, ahogyan tol. Pedig én is 101 kiló vagyok. Igaz a Busa meg fogyott egy jó 15-öt :)
Nekem Puigom van, bubis sötét-füst. Igényes, meg minden, de ha jól emlékszem 25ezerbe fájt. És három hónap volt, mire a katalánok legyártották és megküldték.
Amúgy egész jó, bár mióta Zizóék megmachinálták a hengerfejet, baromira nem arra koncentrálok, hogy mennyire jön a szél, hanem arra, hogy tudjak kapaszkodni ;)
Ilyet rendeltem szallitassal egyutt 6 e ft...2 hete varom
De nagy sebessegnel is keves a dupla bubis....sajnos
Ha nem lesz jo marad ami az "oregeknek"bevallt a zero gravity tura kurva dragan...
Szerintem ez bolhafinggal jobb a gyárinál. A Piugnak is van szinte dettó ilyen portékája is. Bár akkor is azt mondom hogy közel 5 ropiért az ebayes plexi tökéletes választás. De akinek sok a felesleges elkölteni valója, az vegye.
Ne felejtsük el, hogy 106-kg Cö-Cö! És nagyon jó versenyző! Simán megy 10-alatti időt az ő motorja! És gyári állapotban jobban megy mint a sok tuningosé! Dob rá egy rendszert egy elektronikát fogy egy pár kilót és nem nagyon lesz ellenfele! Én ezt gondolom! Az én Busám már régi. Bebizonyította amit lehetett és ennyi!
Beszélgettem Istvánnal! (Cö-Cö-vel) Nagyon szép az új ZX14 de kell rajta cserélgetni dolgokat hogyha gyorsulgatni akar vele! Ezeket a gépeket nem erre találták ki! Legutóbb a kuplungja leégett! és még nincs benne 2000 km-er. Én is meggondolom a rajthoz állást! Minden évbe szét van rántva a blokkom! 5000-ezrenként Vezérmű lánc csere 2500-anként Gumi csere stb! Kérdezem én magamtól! Megéri? Hát nem! Inkább csak nézőnek megyek ki ha arra is ráérek! Ez van!
Szia
Azt mondta a srac akivel beszeltem ugyanolyan magas kb mint a gyari..az meg tobbek szerint nem eleg jo..persze magas emberekrol beszelek. .
S ha meg olyan mint a gyari akkor inkabb gyari talan meg olcsobb is..
Csak egy otlet
Plexi téma:
Azt a tippet kaptam, hogy a PUIG magasított plexije remek választás.
Találtam is itt: http://aquaman.unas.hu/spd/una...
A víztiszta 29300, a színes (piros, kék, zöld) 32300. Több esetén egyedi kedvezmény.
Mivel sok eladó Hayabusán láttam (amikor én vettem az enyémet), felteszem a kérdést: nektek van tapasztalatotok ezzel?
Akkor azt mondták az eladók, hogy minden tempónál bukó fölé dobta a levegőt de nekik nyilván eladó volt motorostól.
Nekem bubis van meg már herótom, hogy az összes bogár a bukó plexijére jár megdögleni.
Egyébként a találkozóra valószínűleg jövök. :-)
Benjámin
Amúgy egész jó, bár mióta Zizóék megmachinálták a hengerfejet, baromira nem arra koncentrálok, hogy mennyire jön a szél, hanem arra, hogy tudjak kapaszkodni ;)
De nagy sebessegnel is keves a dupla bubis....sajnos
Ha nem lesz jo marad ami az "oregeknek"bevallt a zero gravity tura kurva dragan...
az oldal
kb
Azt mondta a srac akivel beszeltem ugyanolyan magas kb mint a gyari..az meg tobbek szerint nem eleg jo..persze magas emberekrol beszelek. .
S ha meg olyan mint a gyari akkor inkabb gyari talan meg olcsobb is..
Csak egy otlet
Kunmadaras?
Azt a tippet kaptam, hogy a PUIG magasított plexije remek választás.
Találtam is itt: http://aquaman.unas.hu/spd/una...
A víztiszta 29300, a színes (piros, kék, zöld) 32300. Több esetén egyedi kedvezmény.
Mivel sok eladó Hayabusán láttam (amikor én vettem az enyémet), felteszem a kérdést: nektek van tapasztalatotok ezzel?
Akkor azt mondták az eladók, hogy minden tempónál bukó fölé dobta a levegőt de nekik nyilván eladó volt motorostól.
Nekem bubis van meg már herótom, hogy az összes bogár a bukó plexijére jár megdögleni.
Egyébként a találkozóra valószínűleg jövök. :-)
Benjámin
9.30 találkozás Agip kút m5-m7 kivezető
10.00 indulás
10.30 Fehérvár Shell kúton találkozás
10.45 indulás
11.20 Balatonakarattya mol kút
11.45 indulás
12.25-12.30 Balatonfüred velőspirítós
13.45 indulás
14.30 Szigliget vár alatt fagyi szünet
15.15 indulás
Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.
Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.
1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10. Solo(bp)
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12.Pellez (Pécs)
13. Isti87 (Székesfehérvár)
14. Repelik József "Dotka" (Budapest)
15. Bóvári (Szászvár)
16. Zizó (Esztergom)
17. Pukli F.(Szászvár)
18. Angyaltom (Szászvár)
19. Biri (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2 ?
20. Pupos ( Dunaújváros )
21. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
22. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
23. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
24. Hayabusaprezi (várpalota)
25. Zati (várpalota)
26.Petebe(Szombathely)
27. Steni (Pécs)
28. Hayabusaárpi(szolnok)
29. Roland89(Barcs) ?
30. Mr.Hayabusa (Budapest)
31. btibor (Budapest) cbr 1100Xx Stage1