Üdv Uraim!Most jöttünk a Mátrábol,a Gallyatetőre vezető ut motorral életveszélyes alig tudtunk átvergődni rajta,gödör-gödör hátán,a 24-estől végig még le nem ér a hegyről!A Gyöngyös Mátraháza szakasz magyar viszonylatban még elmegy,ott is van 1-2 rossz rész,de ami Háza után jön az gyalázat!
Köszönöm a véleményeket, megrendeltem az Egrust.
Végre hallanak majd az anyukák a kormány mögött. Agyrém, néha már dudát nyomtam, hogy tükörbe nézzen... Ebből a szempontból mindegy is, hogy melyik, mert mindegyik jó. Ebben van E jelzés is, lehet, hogy nem igazi de jobb mint a semmi. :-)
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata Viper és Egrus sportdobokkal?
Ugyanannyiért melyiket válasszam?
Nincs több infóm, mindkettő Hayabusán volt, az Egrus az rövid dob.
Benjámin
köszönöm. Első gondolatom ez volt. Nem bírtam magammal és szét is szedtem. A tengely bordázott végén egy széles tűgörgős csapágy van, a másikon egy zárt golyóscsapágy. A görgős biztos nem tud megszorulni, a golyósat meg kicseréltem. Hiba maradt.
A Paksihoz múlt héten volt szerencsém ,eladtam neki 1 ruhát -helytálló a véleményed vele kapcsolatban .
Mekkora méretű az asszonypajtás ? van 1 hirdetésem 65e Vanucci 160-165cm 50-55kg körül lehet ideális.
Nekem most megfelel a pályázott is ,lánykám felváltotta anyut a motorozásban és egy kicsit sokba volt a felszerelése :) Te egyébként találtál női 2 részest ?
Végre hallanak majd az anyukák a kormány mögött. Agyrém, néha már dudát nyomtam, hogy tükörbe nézzen... Ebből a szempontból mindegy is, hogy melyik, mert mindegyik jó. Ebben van E jelzés is, lehet, hogy nem igazi de jobb mint a semmi. :-)
Nekem már kettő cbr 1100xx-en szolgált Viper dob és gyönyörűen szól!
Hivhatlak a hetvegen?
Ha azt akarod hogy halljanak jo lesz
A zizonak volt fent a busan kurva hangos volt szinten rovid ket csocsos veggel..
E betu nem volt de a viperban sincs azt hiszem
Van valakinek tapasztalata Viper és Egrus sportdobokkal?
Ugyanannyiért melyiket válasszam?
Nincs több infóm, mindkettő Hayabusán volt, az Egrus az rövid dob.
Benjámin
Találkozás 2013. 05.04. reggel 9:30 órakor (ha esik, 05.18) M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP benzinkútnál, 10.00 indulás irány a Balaton kerülő!
Részletek később.
Mindenki iratkozzon fel és írja a nick neve mellé honnan jön, hogy tudjunk tervezni találkozási pontokat.
1. Andry (Budapest)
2. Tornyi (Zalaegerszeg)
3. sanza59 (Göd)
4. kawabbusa (Bp) Merida 26" MTB Safety Bike Stage1
5. Busati :)
6. Berta13
7. bartokatosz (Jászberény)
8. x300 (Győr)
9 .Menyus (Budapest)
10. Solo(bp)
11.djHayabusa67 (Szigethalom)
12.Pellez (Pécs)
13. Isti87 (Székesfehérvár)
14. Repelik József "Dotka" (Budapest)
15. Bóvári (Szászvár)
16. Zizó (Esztergom)
17. Pukli F.(Szászvár)
18. Angyaltom (Szászvár)
19. Biri (FC) KTM 26" MTB Safety Bike Stage2 ?
20. Pupos ( Dunaújváros )
21. Egrigabi Gyorulas haya bajnoka(bp)
22. Bubesz a Mátra bajnoka(mátra)
23. Hayajozsi Kőbanya bajnoka(bp)
24. Hayabusaprezi (várpalota)
25. Zati (várpalota)
26.Petebe(Szombathely)
27. Steni (Pécs)
28. Hayabusaárpi(szolnok)
29. Roland89(Barcs) ?
30. Mr.Hayabusa (Budapest)
31. btibor (Budapest) cbr 1100Xx Stage1
32. Péter (Budapest)
33. Péter II (Esztergom)
34. Busafater(bp)
35. Busalaci (nagykáta)
36. djtoci (Veszprém) CBR1100XX
37. leo plusz asszony (Kistokaj)
38. papucsos hayabusás(szolnok)
39. zotya77 (Miskolc) hayabusa
40.ZoliCBR (Gödöllő)
41.
42.
43.
Mekkora méretű az asszonypajtás ? van 1 hirdetésem 65e Vanucci 160-165cm 50-55kg körül lehet ideális.
Es van egy szep de 80e alatt nem adja...
http://www.aliexpress.com/comp...
A rolitol 2 par ujat vettem o is ok volt