Köszönöm,még akkor is 130-140e Ft körül lenne sajnos!Nem tudom hogy érdemes lenne-e annyit ráköltenem,az én szemeimnek jót tenne az biztos!Ahogy ismerem magam,amennyire nagyon vigyázok rá így is,tuti az után lenne vele valami miután szépen fel lenne matricázva!
Arra is gondoltam hogy átfestetem,de akkor soha nem mosom le róla hogy nem tettem lecsóra!
Soldern!
Köszönöm szépen!
Találtam is az enyémhez!Hayabusa k5
Egy hibát vettem észre elsőre,hogy a farokidom matricája nem olyan mint az enyémen!
Az én busámon a jel oldalt,olyan színjátszós,nem tudom annál ennél milyen lehet!
e-bay.com tele van matricával, matrica szettel.
van legalább 10 féle színbe, a minőségét nem tudom milyen lehet, de a képek alapján olyan mint az eredeti...
Még egy kérdés!
Első féktárcsát milyet érdemes venni?
Gumicserekor megnyomták,és tegnap volt műszakin a motor,és neccesen kapta meg a műszakit a fék miatt!
Valószínűleg, az önindítóval van a gond.
Nekem volt már ilyen bajom, csak még nem a busával.
Azért csinálhatja, mert az önindító tengelyed végén van egy bronz persely ami az évek során egyre szárazabb, majd amikor már teljesen kiszárad, és a meleg motor segít az hőtágulásnak(ezért rosszabb ahogy írtad melegen a helyzet) megfogja az önindító tengely végét, és nem tudja a motort tekerni.
Ha teszel oda egy kis olajat, amit a bronz persely örömmel fog venni, megoldódik a bajod...
Sziasztok!
Van valami ötletetek honnan érdemes beszerezni,gyári vagy gyárihoz nagyon hasonló,jó minőségű matricát Busához?
Kicsit karcos az oldalidomom,eldőlésből adódóan,és gondolkodom a kijavításán!A full-gasnál 155e ft-ot mondtak a matricára!
Sziasztok! Van egy kis problémám. Önindítózok, alig nyekeg. A világítás is ütemesen elalszik. Próbáltam nagy akksiról bikázni, akkor is. Nem folyamatos a jelenség, leginkább meleg motornál csinálja. Önindítót cseréljek, vagy mi a szösz? Esetleg nem tudja valaki mekkora áramfelvételt kéne mérnem indítózáskor? A választ előre is köszönöm.
Arra is gondoltam hogy átfestetem,de akkor soha nem mosom le róla hogy nem tettem lecsóra!
Marad a keresgélés!
én rendeltem már olyat, hogy nem tudna senki megmondani hogy, eredeti-e vagy nem.
egy biztos, ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor rendelsz a suzukitól eredeti matricát arany áron.
Köszönöm szépen!
Találtam is az enyémhez!Hayabusa k5
Egy hibát vettem észre elsőre,hogy a farokidom matricája nem olyan mint az enyémen!
Az én busámon a jel oldalt,olyan színjátszós,nem tudom annál ennél milyen lehet!
beírod hogy hayabusa sticker a keresőbe és soha nem ér véget a lista
nekem már ilyen van
itt van neked egy jobbos balos szett a fehér gépre
de az a baj ha az egyik oldal gyári akkor a másiknak is ugyanolyannak kell lennie...
jó a bazzaz de tényleg 6-osban is 5. ír...
van legalább 10 féle színbe, a minőségét nem tudom milyen lehet, de a képek alapján olyan mint az eredeti...
itt van egy link az 1000-ből :)
http://www.ebay.com/itm/Decal-...
Első féktárcsát milyet érdemes venni?
Gumicserekor megnyomták,és tegnap volt műszakin a motor,és neccesen kapta meg a műszakit a fék miatt!
Ha talaltal nekem is szolj...
Egy komplett bal oldali nekem is kellene. .
Nekem volt már ilyen bajom, csak még nem a busával.
Azért csinálhatja, mert az önindító tengelyed végén van egy bronz persely ami az évek során egyre szárazabb, majd amikor már teljesen kiszárad, és a meleg motor segít az hőtágulásnak(ezért rosszabb ahogy írtad melegen a helyzet) megfogja az önindító tengely végét, és nem tudja a motort tekerni.
Ha teszel oda egy kis olajat, amit a bronz persely örömmel fog venni, megoldódik a bajod...
Van valami ötletetek honnan érdemes beszerezni,gyári vagy gyárihoz nagyon hasonló,jó minőségű matricát Busához?
Kicsit karcos az oldalidomom,eldőlésből adódóan,és gondolkodom a kijavításán!A full-gasnál 155e ft-ot mondtak a matricára!
A hátsó farokidom átalakításához mindkét elemre szükségem van ,vagy elég csak az alsó külső elem (3.kép)?
belső elem :
http://www.ebay.de/itm/Heck-In...
alsó ,külső:
http://www.ebay.de/itm/DR305-H...
ok megnézem
köszi