Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze mert meglattam egy bomba kiscsajt...es beindult a fantazia...
Tudod..a suzukisok mindenben jobbak..
Csak akkor te voltál a befecskendező ...a gatyába
Elovettem a fenykepet a bicajrol es lam...olyan mint egy xx csak nincs rajta a matrica...
Vazzeg en mar 6 evesen is motoroztam
Női vagy férfi vázas?
Sziasztok. Lenne egy 2002 es ujjonan itthon vásárolt 1 gazdás Busám eladó. Teljesen gyári állapotu , törésmentes, 45 ezer km, szervizkonyv, gyári plexi fóliázva, hátsó kapaszkodó foliázva, sosem használt, két 35 literes cordua oldaltáska. Kisebb motort, turaendurót, nagyrobogót beszámitok, esetleg auto csere. Ha érdekel valakit telefonon keressen: 06204904701 Tamás
Igy igaz
Nekem volt tacsko csepel cangam...
a rugókat is cseréld...
ugye ugye..
de mit kibírtak azok a bringák
Köszi ! Megoldódott Shox útba esett és találtunk is .
Szia
Mennyi km van a busadba?
Hát utána kérdeztem, megcsúszott a kuplung az történt, négyesben lehetett 6000 körül... nem az olajtól, mert két napja kapott MOTUL 7100-et. Kuplung lamellák cseréje a megoldás azt a választ kaptam.
Nem lehet hogy ténleg a gumi forgott el,gondolom 1-2-es fokozatban volt nem 5-ben!
Help me! Mire gyanakodjak kuplung? Mert az alábbit tapasztaltam, mint egy robógónál ha megcsúszik az ékszíj... Szóval húztam a szarvát, de pár másodpercre csak felpörgött a motor, mintha csúszna a gumi, de nem gyorsult a motor! Visszaengedve a gázt gyorsult tovább! Kétszer is produkálta ezt... Hmmm, lenne ötletetek mire gyanakodjak? Holnap érhető csak a szerelő, addig megbolondulok mi okozhatta! Interneten nem találtam infót. Köszönöm előre is az esetleges választ
mint egy camping bicaj..
kis olajozás, gumifújás és padlópedálozás
á nem
ezt lemosod és mindig útra kész ...
Köszi!

Tudod, összenő, ami összetartozik
Grat hozzá,zsír lett nagyon....
Még a hurkatöltőd is jól szól....

De az a rózsaszínű felni....
Már tudom miért barátkozik BB, a felnidre hajt tuti....
Meg a szomszédoknak is, nagyon disznó hangja lett!
Bécsi út 170.
Semmi gond , mi köszönjük a lehetőséget! Remélem sok örömöd telik a mociban!
Köszi
hol található?
Felnyomtam egyet, ha kell, szóljatok és leszedem!
A superzone-ban mindig van egy csomó női Mugen-cucc, de ha megkérdezed őket előtte telefonon, biztos segítenek, hogy érdemes-e mennetek!
Sziasztok!
Ma megyek a lányomnak Pestre ruhát venni,hova érdemes mennem,elég erős csípője van
Zizó, mehet fel a padolós videóból egy pár perces részlet?

Mondjuk nem mostanában fogsz fórumot olvasni, ahogy a nálatok lévő motorok mennyiségét elnéztem ;)