Sziasztok. Lenne egy 2002 es ujjonan itthon vásárolt 1 gazdás Busám eladó. Teljesen gyári állapotu , törésmentes, 45 ezer km, szervizkonyv, gyári plexi fóliázva, hátsó kapaszkodó foliázva, sosem használt, két 35 literes cordua oldaltáska. Kisebb motort, turaendurót, nagyrobogót beszámitok, esetleg auto csere. Ha érdekel valakit telefonon keressen: 06204904701 Tamás
Hát utána kérdeztem, megcsúszott a kuplung az történt, négyesben lehetett 6000 körül... nem az olajtól, mert két napja kapott MOTUL 7100-et. Kuplung lamellák cseréje a megoldás azt a választ kaptam.
Help me! Mire gyanakodjak kuplung? Mert az alábbit tapasztaltam, mint egy robógónál ha megcsúszik az ékszíj... Szóval húztam a szarvát, de pár másodpercre csak felpörgött a motor, mintha csúszna a gumi, de nem gyorsult a motor! Visszaengedve a gázt gyorsult tovább! Kétszer is produkálta ezt... Hmmm, lenne ötletetek mire gyanakodjak? Holnap érhető csak a szerelő, addig megbolondulok mi okozhatta! Interneten nem találtam infót. Köszönöm előre is az esetleges választ
Tudod..a suzukisok mindenben jobbak..