Úgy néz ki soha sem lehet elég óvatós az ember, de már sajna nincs mit tenni. Én is bízom benn, hogy gyorsan elkészül, rajtam nem fog múlni, a többit meg majd meglátjuk .Fogok én még a nyáron motorozni. Sajnos casco-m nemvolt- de ezek után lehet, h. lesz.
Az útvonal egyébként Szentlőrinc felé egy új összekötő út.
Persze a legfontosabb, hogy épségben megúsztam
Hello Isti!
Sajnálatos a szitu ,de a lényeg a te testi épséged ,persze én is sírva fakadnék ,ha a motoromat így látnám az árokban
A helyszíni szemlét én sem hagynám ki !
Egyébként merre van az útszakasz ,mert én is szoktam Tolna -megyében motorozni ?
Sajna nagyon sok helyen használják az útszélén az apró kavicsot.
Mi 3 éve a Gerecsében szálltunk el rajta.
Oroszlány és Gánt közötti új úton is ezt a szisztémát használják, Esztergom és Zsámbék között dettó. Zsír új út csak a szélén ott a kavics amit a teherautók felhordanak.
Én sem értem hogy engedhetik meg, de nagyon szorgalmasan csinálják .
szeva isti. szomorú látvány ez. neked nem lett bajod?
a képek alapján, bár a szitut nem ismerem- gondolom a vonatkozó közlekedési szabályokat betartottad, én kérnék egy utólagos helyszíni szemlét és feljelenteném a közútkezelőt. azért ez nagyon durva ily módon útpadkát feltölteni, hogy ennyire széthordják a járművek. ezért valaki felelős kell, hogy legyen. lehet, hogy még az úttestre is szórt az idiótája. ugyan mire kellene még számítani egy közúton a rohadt sok kátyú mellett?
Sziasztok ! Ha valaki menetkész gépet keres !
Egy jó barátom árulja a gépét , amit csak kell mindig,mindent megkapott a gép ,szigorúan rendben tartva eladó :
Ha még aktuális az adatlapodon lévő e-mail cím, küldtem egy levelet!