Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia KawaBBusa!

Ha még aktuális az adatlapodon lévő e-mail cím, küldtem egy levelet!
Úgy néz ki soha sem lehet elég óvatós az ember, de már sajna nincs mit tenni. Én is bízom benn, hogy gyorsan elkészül, rajtam nem fog múlni, a többit meg majd meglátjuk .Fogok én még a nyáron motorozni. Sajnos casco-m nemvolt- de ezek után lehet, h. lesz.
Az útvonal egyébként Szentlőrinc felé egy új összekötő út.
Persze a legfontosabb, hogy épségben megúsztam
nagyon szomorú eset, hogy nem is a te hibádból történt...
kaszkód volt rajta esetleg?
Sziasztok !

AGV bőrruhával van valakinek tapasztalata ?
Hello Isti!
Sajnálatos a szitu ,de a lényeg a te testi épséged ,persze én is sírva fakadnék ,ha a motoromat így látnám az árokban
A helyszíni szemlét én sem hagynám ki !
Egyébként merre van az útszakasz ,mert én is szoktam Tolna -megyében motorozni ?
A lényeg hogy TE egyben vagy!
Remélem mihamarabb kész lesz a mocid és újra nyeregbe patanhatsz!
mélységes sajnálatom Isti87
a kurva anyját a rohadt útkezelő lepénzelt faszszopó vezetőinek
ha tényleg jól vagy az a lényeg persze
Sajna nagyon sok helyen használják az útszélén az apró kavicsot.
Mi 3 éve a Gerecsében szálltunk el rajta.
Oroszlány és Gánt közötti új úton is ezt a szisztémát használják, Esztergom és Zsámbék között dettó. Zsír új út csak a szélén ott a kavics amit a teherautók felhordanak.
Én sem értem hogy engedhetik meg, de nagyon szorgalmasan csinálják .
A bőrruha meg a sisak kicsit megkopott, nekem kicsit sajog itt-ott de nagyjából ennyi. Sajnos az anyagi kár már jelentősebb.
szeva isti. szomorú látvány ez. neked nem lett bajod?
a képek alapján, bár a szitut nem ismerem- gondolom a vonatkozó közlekedési szabályokat betartottad, én kérnék egy utólagos helyszíni szemlét és feljelenteném a közútkezelőt. azért ez nagyon durva ily módon útpadkát feltölteni, hogy ennyire széthordják a járművek. ezért valaki felelős kell, hogy legyen. lehet, hogy még az úttestre is szórt az idiótája. ugyan mire kellene még számítani egy közúton a rohadt sok kátyú mellett?
Hát...., a kavicsfelhordás nem volt bekalkulálva a kanyarsebesség megválasztásánál. (Hogy ilyen szép választékosan fejezzem ki magam)
Legyetek óvatosak!
aztakurva

Veled mi van?
Úgy néz ki ezzel az apró kaviccsal vigyázni kell, mert csúszik....
Irtam mailt
Na végre rájöttél....
Küldtem email kérőt neked...
Na itt lett volna az alkalom
de te szó szerint megfutamodtál
Sziasztok ! Ha valaki menetkész gépet keres !
Egy jó barátom árulja a gépét , amit csak kell mindig,mindent megkapott a gép ,szigorúan rendben tartva eladó :

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
köszi ice. jó, hogy ezt leírtad. nekem még nem volt, ezért érdeklődtem.
Meg nem tudok pontosat mondani mert megyek futni a kolokkel de inkabb visegrad lesz most...