Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké!Pénteken legkésőbb kereslek! Kunmadárra nem jössz?
Üdv Barátom!Tegnap Hollókőre mentünk,az utak arra azért járhatóak,gödör van bőven,a vár jól néz ki,visszafelé a Gyöngyöspata-Gyöngyös utvonalon jöttünk,arra kevés kátyu van csak az aszfalt elég hullámos de azért már motorozható.Szerdán majd beszélünk Kunmadáron
Bubis 4700Ft......Puig koppintás, de ugyanazt tudja!

http://www.ebay.com/itm/Power-...
szia. hívj fel légyszi, szombaton mehetnénk eggyütt
70/6397078
köszi
http://www.ebay.com/itm/160913...

plusz 10-12 e ft magyarország
szeva Atti. milyen volt a mai túra?
merre nyestetek? mint olvastam, a mátra szakasz szomorú ügy lett.
telibe lökött ország, telibe lökött utak...stb..stb...
viszont a balaton kerülő után megejthetnénk a
szombathely-sopron-kópháza túrát, amiről beszéltünk is. visszahúz oda a szívem, rég volt már 1986. hátha az utak is jobbak arrafelé, ahogy haladunk nyugat felé széles utat. dj.
Ha valakit érdekel esetleg! Dobok egy képet is.
Én ezt a plexit használom ,igaz én csak 175 körül vagyok ,ez sztem egy köztes ,de esztétikus megoldás és a menetszéllel sincsen bajom +persze azért 1 kicsi kell is ,hogy el ne felejtsd hogy nem autóban ülsz :)

http://www.ebay.de/itm/MRA-Rac...
Szia

A baloldali lesz az a legturasabb..ha rendelsz szoljal mert en is lehet beszallnek..hatha kettore van kedvezmeny...
Az ebay.com on tudsz jobban rola nezelodni illetve szint valasztani esetleg cikkszamot is talalsz...
Ha kotsz kotelezot interneten egybol van igazolasod atirnod meg raersz 15 nap...
KawaBBusa, kösz a tanácsot.
Találtam a DangerBikes internetes oldalán plexit, tetszik is, bár nem értem pontosan hogy miként is működik a dolog mert a weblapra fel van téve 3 különböző alakú plexi. Egy pályaplexi, egy átmeneti és egy egyértelmű túraplexi de csak egy cikkszámot adnak meg hozzá. Nem hinném hogy hármat küldenének hogy válogasson a szegény motoros mintha nyakkendő lenne ( mármint hogy az aznapi alkalomhoz illőt) bár az ötlet nem rossz. Te melyiket javaslod a három közül?
Nem tudom hogyan kell ide fotót illeszteni ezért a saját képeim közé feltettem az ominózus képet.
Kérdésedre válaszolva: az új barátom fekete lesz de sajnos a május 4 neccesnek tűnik, a papírozás a május1 munkaünnepeszünnap miatt valószínűleg csak 8-ra lesz meg. De persze siettetem ahogy lehet.
Üdv Uraim!Szerdán Kunmadarasra valaki?
M1-M7 akart lenni gondolom
Senki ne felejtse el!

Hayabusa túra 2013.05.04
9.30 találkozás Agip kút m5-m7 kivezető
10.00 indulás
10.30 Fehérvár Shell kúton találkozás
10.45 indulás
11.20 Balatonakarattya mol kút
11.45 indulás
12.25-12.30 Balatonfüred velőspirítós
13.45 indulás
14.30 Szigliget vár alatt fagyi szünet
15.15 indulás
Van elfekvőben 2 db Raptor dobom Busára! 1999-2007-es évjáratra! Eladnám őket! Mivel nem tudom mennyit érnek, így a legjobb ajánlatért megválnék tőlük! Nálam csak a helyet foglalják és porosodnak.
Szia
Sok plexi utan bizton allithatom zero gravity tura plexi aminel 300nal is viszonylag kenyelmesen ulhetsz..
Milyen szinu a geped?
Majus 4 busatalalkozo...
sziasztok sorstársak ( akarom mondani sporttársak).
XX-ről lovagolok át K8-ra, egy hét múlva meglesz a moci.
Igyekeztem visszaolvasni a fórumot de fél óra után sem találtam meg a számomra érdekes témával kapcsolatos esetleges bejegyzést. Ezért merészelek kérdezni: 185 cm-es magassághoz keresek olyan plexit, ami túrázás esetén több védelmet ad mint a gyári. Van valakinek tapasztalata hogy merre induljak el és mit keressek. A Louis honlapján van néhány ötlet de jobb lenne úgy bevásárolni ha valakinek már van tapasztalata.
Előre is köszönöm a segítőkész választ.
Szép napot, sok km-t balesetmentesen !
Persze
Van munka juk rendesen
Azért remélem csak beszólt a srácoknak, hogy nem megyünk.
Szia
Nincs itthon Vasarnap este jonnek haza..
EGRUS
Zizó!

Híttalak a vezetékesen, aztán nyomtam rád egy üzenetet, remeélem elért! Ha nem, annyi a lényeg, hogy köszönjük a lehetőséget, de sajnos holnap nem tudunk menni, mert még várok alkatrészt, és csak jövő héten jön meg. Remélem nem gond és még időben utólér!

Majd jelentkezem és egyeztetünk, oké?
Sajna én menet közben még nem hallottam kívülállóként a Bódist, de tuti, hogy elég hangos, ha sisakon keresztül is fülig ér a szám ;)