Sziasztok! Úgy néz ki aaz akksim kezdi megadni magát!
Motor: Busa "2003"
Ami benne van: YT12A-BS
Ilyen kell bele, vagy mi a tapasztalat? Esetleg hol érdemes venni?
Sziasztok. Gumikat kellene vegyek de egyszerűen nem tudom eldönteni melyik legyen a sok közül. Normál használatra kellene, pályára nem járok vele. Tippek? Köszi (2002-es)
Véleményem szerint azért van a kuplung, hogy használjuk! A régi Busák váltója nem olyan mint 2008-tól! Nekem régi Busám van és a fogaskerekek szét mentek 20000 km-nél! Pedig használtam a kuplungot! Mi van ha nem használom?
Feladni biztos nem fogom...Mióta megláttam kb. 10 éve egy Busát, azóta tudtam, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem és fejben is kész leszek, akkor vennem kell egyet, bár ha sok lesz a javítása, akkor lehet pihen egy kicsit, de harcolunk egymásért
hali. meg kell szokni a kuplung nélküli felfelé váltást. (2. fokozattól)
énis jóideje már így váltok. teljesen jó. símán veszi.
úgy van menj el egy kicsit hosszabb távra. ahol lehet hajtsd meg. magas fordulaton is kicsit huzamosabban. szerintem is üzemanyag prob. ha ez sem jön be.. szervíz. ne keseredj el, nagyon jó motor.
Egyenlőre még nem volt benne országút, de a hétvégén tervezek vele menni városon kívül is, feltéve ha a váltásnál jelentkező rángatás is megoldódik.
Köszi az infót!
Én sose mértem,városba is keveset járok csak átmenőként,de normál temponál /utazo 120-160 normál gyorsításokkal/ 200 km fölött elmegyek egy tankkal,16 literrel,ahogy én méregettem az elején olyan 8 körül lehet átlagban.Ha a Tied valóban 12-öt eszik az szerintem sok,mondjuk a városi közlekedés az mindig más,de ha van benne országut is akkor sok!
Nektek a Busa normal városi használat esetén mennyit fogyaszt? Nekem a 12L ír ki és 160 km után már a piros részt elérve pihen a mutató. Ez így normális?
Ne keseredj el! Én is igy kezdtem el tavaly oktoberben,Ac csere ,1 gyujtotrafo csere befecskendező csucs tisztítás,nyomásszabályzó szelep csere,gyertya csere,teloszár szim. csere,összes folyadék csere... Az emyém állt vagy 2-3 évet azt belerohadt a benzin !Nem tudom hol laksz de Jászberényben van 1 nagyon ügyes szerelő,nagyon vágja a GSX-R-eket,ha közelebb van mint Esztergom megadom az elérhetőségét.
Akku
Motor: Busa "2003"
Ami benne van: YT12A-BS
Ilyen kell bele, vagy mi a tapasztalat? Esetleg hol érdemes venni?
9.30 találkozás Agip kút m5-m7 kivezető
10.00 indulás
10.30 Fehérvár Shell kúton találkozás
10.45 indulás
11.20 Balatonakarattya mol kút
11.45 indulás
12.25-12.30 Balatonfüred velőspirítós
13.45 indulás
14.30 Szigliget vár alatt fagyi szünet
15.15 indulás
Dunlop sportsmart
Pirelli angel
Rosso corsa 2
Metzeler m5
Ezek bevalltak..
Esztergáltattam 2db-ot így egyforma lett mind2!
énis jóideje már így váltok. teljesen jó. símán veszi.
úgy van menj el egy kicsit hosszabb távra. ahol lehet hajtsd meg. magas fordulaton is kicsit huzamosabban. szerintem is üzemanyag prob. ha ez sem jön be.. szervíz. ne keseredj el, nagyon jó motor.
Köszi az infót!
Nektek a Busa normal városi használat esetén mennyit fogyaszt? Nekem a 12L ír ki és 160 km után már a piros részt elérve pihen a mutató. Ez így normális?
Fel a fejjel vidd el egy jo szervizbe es megoldodik mindwn gondod...