Na ja, és ne személyeskedjünk már, olyan kicsinyes. Legszívesebben nyomnék mindenkinek egy csicskapofont, aztán rohannék az életemért, mert mitugrász vagyok. Lemming-mentalitás
Amúgy a GP-k hogy kapnak e-jelet? Mármint nem hangosak kissé?
Hát, akkor remélem ma még ago is beugrik és elmondja a véleményét a GP1-ről. Ha nem "drasztikus" visszaesést produkál a nyomatékgörbén, akkor ő a befutó. Az a hang fenomenális. Egyébiránt hosszban a legnagyobb ThreeTec 50mm-t ver rá, szóval ez sem olyan túl rövid. Igaz, nem is olyan öblös :)
Nyilván komoly áramlástechnikai számítások is vannak a világon, de a brock's alienhead-ek a legjobbak közt vannak a Busára (teljesítmény szempontjából), pedig alul elvezetett nyeszledékek.
Eddig nem szóltam,nem írtam bele!
De kikérem magamnak hogy Fistvánt valaki bármilyen formában bántsa,sértegesse.
Olyan embert szólítanak itt meg,aki eddig(amióta én ismerem),csak segített mindenkinek,motor márkától függetlenül!
Lehet néha ő is téved,hibázik,de ez minden emberrel előfordul!
Úgy hogy aki bántotta,nem, illően jellemezte, nézzen magába,és vissza a fórumba (úgy 6-évet),és kérjen elnézést!
Üdv Mindenkinek!
FIstvánt ne kóstolgassátok! Mindenki leírhatja a véleményét de ne személyeskedjen! István senkinek nem ártott, mindig mindenkinek önzetlenül segít!
Szép estét!
Nekem is csak a gsx1300r matrica maradt fent, se elöl, se hátul nincs suzuki felirat, se "S" a tankon. Neki meg az nem teszhetett :)
Olvasd végig és rájössz te is...
Amúgy a GP-k hogy kapnak e-jelet? Mármint nem hangosak kissé?
Nyilván komoly áramlástechnikai számítások is vannak a világon, de a brock's alienhead-ek a legjobbak közt vannak a Busára (teljesítmény szempontjából), pedig alul elvezetett nyeszledékek.
De kikérem magamnak hogy Fistvánt valaki bármilyen formában bántsa,sértegesse.
Olyan embert szólítanak itt meg,aki eddig(amióta én ismerem),csak segített mindenkinek,motor márkától függetlenül!
Lehet néha ő is téved,hibázik,de ez minden emberrel előfordul!
Úgy hogy aki bántotta,nem, illően jellemezte, nézzen magába,és vissza a fórumba (úgy 6-évet),és kérjen elnézést!
FIstvánt ne kóstolgassátok! Mindenki leírhatja a véleményét de ne személyeskedjen! István senkinek nem ártott, mindig mindenkinek önzetlenül segít!
Szép estét!
Téged neeeeeeeeem.....