amikor megvolt a zx14 mentem siófok felé és egy kék busás előttem csámborgott..próbált elmenekülni de nem ment neki
persze utolérni sem tudtam
azt hiszem andryx kolléga volt
aztan ittunk egy szörpöt siófokon egy kemény zx12 cimborával
az újra(zx14) kiváncsi lennék, kár hogy ronda a segge
találkozót Ice megszervezi ebben ő jó
Az a helyezet hogy az FJR-t nem kellet kikötni mert nincs az a betörő tolvaj aki sérvet akar kapni a busánál is ez a helyzet ha csak nincs a közelben egy libherr daru nem lopják el mert 3mázsa.
De bizonyos típusok könnyűek és erősek ezért bárki eltolhatja ki kell kötni
Irigy kutya vagy.
Tudod,hogy elbsztad,mert KTM-et vettél Busa helyett. Féltél,hogy anya szerelmes lenne a Busába(ami meg is történt mikor megmotoroztattam) és így inkább vettél egy fost és anyától megszabadultál......
Ismerjük jól....
Ma láttam nála,hogy nem a motorját félti,hanem egy vasdarabot lakatol a kerékhez,mert tudja,hogy a vastelepen sem vennék át a motorját....
Azért van bennetek ez a sok feszültség mert a lelketek mélyén tudjátok hogy ez egy suzuki és az is marad.
Hiába a padolás,a rövid vagy hosszú dob ugyanott készül mint a swift,csak arra a tulajok fel tudják tenni hátra a kalapot a busára meg nem.
Felgyűlik bennetek a sok gonosz és itt élitek ki,ha ágo vagy prop tech elkezd kalaptartót gyártania busára megnyugodtok mind és végre tudtok vidáman kacagni mint egy nagy család.
Béke:Elbudhabandi
A motorozásban............!
Anya ráül, már mint a Busára és kellll majd neki...
persze utolérni sem tudtam
azt hiszem andryx kolléga volt
aztan ittunk egy szörpöt siófokon egy kemény zx12 cimborával
az újra(zx14) kiváncsi lennék, kár hogy ronda a segge
találkozót Ice megszervezi ebben ő jó
fehérke,na majd egyszer
Te is ide tartozol.....
Kapsz új Busa matricát a motorra, a forgalmit meg úgy sem nézed....
a kis fekete rigó a gomboc arturok közt
Kérdezd meg jocikirályt milyen a nagyok közt motorozni....
közel 400le közt egy XX-el...
csak nyált csorgatva nézek a kerítésen kívülről
' anya de jó lenne a nagyok között'
De bizonyos típusok könnyűek és erősek ezért bárki eltolhatja ki kell kötni
ody.focus()
Tudod,hogy elbsztad,mert KTM-et vettél Busa helyett. Féltél,hogy anya szerelmes lenne a Busába(ami meg is történt mikor megmotoroztattam) és így inkább vettél egy fost és anyától megszabadultál......
Ma láttam nála,hogy nem a motorját félti,hanem egy vasdarabot lakatol a kerékhez,mert tudja,hogy a vastelepen sem vennék át a motorját....
Huzzzál innen a törpe barátodhoz és ott a létra helyett hasalj elé...
Egyébként ne beszélj mert tudok képeket feltenni a KTM kotványodról...
Ugye az nem benzinnel megy,hanem füstel?!
Mondjuk a konzerválasa jobb mint minden más....
Meg hát megválasztunk segítőnek.....
Változtathatsz nevet is bbtiborBusás-ra
Hiába a padolás,a rövid vagy hosszú dob ugyanott készül mint a swift,csak arra a tulajok fel tudják tenni hátra a kalapot a busára meg nem.
Felgyűlik bennetek a sok gonosz és itt élitek ki,ha ágo vagy prop tech elkezd kalaptartót gyártania busára megnyugodtok mind és végre tudtok vidáman kacagni mint egy nagy család.
Béke:Elbudhabandi