Szerintem jó döntés a rendszerrel.
Én a Penta használat után a hang és egyéb más dolog miatt biztos a Treetechet venném. De nem bizti hogy neked is ez tetszik.
Priviban küldök véleményt ha akarod...
Penta jó de nem ordít az tuti. Csak rendszerrel volt hangos.
A Tree-tech nekem olyan hangos volt,hogy hallották és turán is elviselhető volt.
De ez az én véleményem. Azt vedd amelyikre megdobban a szíved.
Állítólag az új "kispenta" nagyon ott van.
De én nem láttam és nem hallottam..
Na ja. Hát nem túragépnek használom, de párszor megyek hosszabb távokat is, elméletileg megsüketülni nem fogok. Halljanak az autósok jönni, és minél nagyobb tömeget lehessen megspórolni. Igazából a legjobb egy Brock's Street Meg vagy AlienHead stílusú tetszene, minél kisebb, hogy a seggét szabadon hagyja. Tulképp csak az számít, hogy ne rontsa esztétikailag. Ja és legyen e-szabványos, hogy ne zsanettkázzanak meg a kékek :)
Figyu,volt rajta Gp1 reniék tették fel KawaBBusának ideiglenesen nekünk nagyon hangos volt.
Sajna nincs itthon a moci,amit eljutok hozzá és felteszem nyomok vidit róla de sajna az 1,5 hét.
Szerintem azt találd ki milyen hangot szeretnél és mire használod a motort.
Azt tudd,hogy a Pentát mondja Saqnyibácsi segédje a legnagyobb teljesítményt leadó dobnak...
A Three-tec a gyári 430-as hosszú, vagy vágattál belőle? A Penta 380. Vazz, most belém ültetted a bogarat. Tec-et kéne nekem is vennem? Karbon kupak van a végén, vagy pöcsös kialakítás?
Nincs gáz vele!
Két különböző dob, különböző hosszal.
Tree-Tech lett,volt már ilyenem csak nem Titánba,illetve ennek a hossza jobban tetszik mint a Pentáé volt.
A Pentának full subaru hangja van,nem nagyon jönnek rá ha jössz,hogy motor vagy kocsi jön. Még üveghangon sem!
A Tree-tech alacsonyon hasonlít a Penta hangjára viszont magason hallod,hogy mi jön...
Nem....
A Penta helyett már rég akartam vmi mást és erre már alkudoztam 1 ideje...
Most beért,és nekem megfelelt az ár.
Viszont nem 25dkg-al könnyebb...
(természetesen egybeírandó).
Az egyéni véleményt megköszönném, ha van időd dobd át priviben! Köszi.
Kitől venném? Három betű és nem xxx
Én a Penta használat után a hang és egyéb más dolog miatt biztos a Treetechet venném. De nem bizti hogy neked is ez tetszik.
Priviban küldök véleményt ha akarod...
Kitől rendelnéd?
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
A Tree-tech nekem olyan hangos volt,hogy hallották és turán is elviselhető volt.
De ez az én véleményem. Azt vedd amelyikre megdobban a szíved.
Állítólag az új "kispenta" nagyon ott van.
De én nem láttam és nem hallottam..
Te ilyen vagy,már megszoktam....
Mértük és a mérő is azt mondotta...
Majd hülye lesz mást mondani
Ezen az első hang a Pentám volt...
Sajna nincs itthon a moci,amit eljutok hozzá és felteszem nyomok vidit róla de sajna az 1,5 hét.
Szerintem azt találd ki milyen hangot szeretnél és mire használod a motort.
Azt tudd,hogy a Pentát mondja Saqnyibácsi segédje a legnagyobb teljesítményt leadó dobnak...
Te, dobj már egy videjót a dobról, lassan meg kéne rendelnem, jól jönne hangminta (tudom-tudom, élőben más)
http://youtu.be/qMvYufEYmCo
Karbon kupakos anélkül gáz a kinézete.
Két különböző dob, különböző hosszal.
Tree-Tech lett,volt már ilyenem csak nem Titánba,illetve ennek a hossza jobban tetszik mint a Pentáé volt.
A Pentának full subaru hangja van,nem nagyon jönnek rá ha jössz,hogy motor vagy kocsi jön. Még üveghangon sem!
A Tree-tech alacsonyon hasonlít a Penta hangjára viszont magason hallod,hogy mi jön...
Melyik dobot vetted meg? Penta is van titánból, nem?
A Penta helyett már rég akartam vmi mást és erre már alkudoztam 1 ideje...
Most beért,és nekem megfelelt az ár.
Viszont nem 25dkg-al könnyebb...