Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyet értek Istvánnal! Meg aztán nálunk irigyek is a szervizek egymásra! Pl: Ha egyik általad választott szervizbe hordod a motorod de a másiktól rendelsz valamit az cseszik meghozni gondolván rendeld ott ahon tuningolták! Ez velem is így történt! Sajna!
Helló!

Nekem meg mindenhol azt mondták, sőt vhol súlykolták hogy felejtsem el azt a piros kapcsolót mert azzal nem jó leállítani! Mert ha sokat kapcsolgatod akkor kontaktos lesz meg bla-bla és csak a problémát okozza! De még konkrétan nem találkoztam olyan Homo Motorrusszal aki az orrom alá dugta volna a rossz kapcsolót, hogy ez a vacak keserítette meg az életét!

Én azért nem használom nagy átlagban mert akkor a villany rajta marad és attól félek hogy elfelejtem és lemerül az aksi.
Azért ezt cáfolnám... csak sajnos egész európában kisebb a piac és az igény ilyesmire, ezért az itteniek kénytelenek magasabb árréssel dolgozni. Illetve aki meg megfizethető lenne, az nem biztos, hogy ért hozzá...
Amerikába értenek a motor tuninghoz, míg nálunk csak beszélnek róla!
Ago

Nem ott mondták ahová hordom! Motoros Társaimtól hallottam! De Nincs ennek jelentősége!
Én meg azért használom a piros gombot a leállításra, mert a beépített injektorvezérlő cucc akkor menti el az új térképet, ha leállítás után van 3-4 másodperc míg még feszültséget kap. (ez aztán nem állítja vissza magát, mint a Kawász... )
Visszatérve a Stop/Run (piros) kapcsolóra.

Nálam szinte minden 7en előfordul, hogy az ügyfél nem tudja bejndítani a motorját, mert én mindig azzal állítom le a motort.

Sok mindenkit (importőr, eladó, szerelő, stb..) kérdeztem erről, de mindenki csak "homályos" dolgokat mondott róla.

Nekem az a véleményem, hogy azzal kell leállítani a motort, mivel a gyújtáskapcsoló betét nem arra van kitalálva, hogy "jelentősebb áram megszakítást" hajtson végre.
repelikjozsef,

Biztos ot tmondták neked ezt, ahova hordod a motorodat...

Ha az igaz lenne, amit irsz, akkor egy kipufogó csere után sem lehet semmit se tenni vele, mer tmindig "VISSZAÁLL" gyári állapotba?!

Mondjuk amerikában is, meg európában is dragoznak vele, turbót, kompresszort vagy nitrot tesznek rá és érdekes módon mégis megy/megoldható a dolog és nem áll vissza a gyári állapotra...
Legviccesebb az egészben hogy a motort teszik felelössé!
KawaBBusa,

Mert biztos nem olyan helyre vitted, ahol értenek hozzá és elmondták volna, hogy a PCV mellé még kell venni egy elektornikát (33KHUF), hoyg jó legyen.
Persze ha ezt nem tudták, akkor azt se, hoyg olyan részeken is állították a PCV-t, ahol TILOS...
Hi!

Van egy jó példám erre! 2006 ben elsö ZZ enyém egy év alatt 30000km hibamentes tipp topp kivülröl belölröl átugortam vele mindenkit .Mindenki mérges hogy a fenébe csinálom , az újság mást ir a tesztelö mást mond a tv ben mást látni!(hayabusát kell venni!) Kollégám elviszi egyszer Pécs Széchenyi tér 300 motoros valaki piszkálja a piros jobb gombot lekpcsolja nem indul szegény pislog és néz hiv telefon mondom piros kapcsolót nézd már meg valaki megviccelt. A lényeg az egészben a mai napig ezt hallom vissza a kawa gáz nem indul! Hát tényleg nagyon gáz a motorban van 105000km hibamentesen!
Tudomásom szerint a zzr14 ek az elektronikája olyan, hogy ha pc-ét vagy bármit ráhangolsz vissza áll a gyári állapotába pár km megtettével.
akkor ezek szerint,ha nem buzerálták volna nem lett volna vele semmi gond..? Tőlem távol áll még a sportszűrő is
Nagyon jo motor a zzr 1.4 szogezzuk le.
Vettem bele pc5 de sajnos ahol beszereltek vmi elkurodott es ki kellett szerelni mert rangatott a motor. A kiszedes utan is rangatott tobb kawa magusnal volt a motor de senki nem talalt hibat benne. Azt mondtak ra japan szakik hogy menni kell vele es akkor ujratanulja a gyari jo programot. ..
Viccesnek hangzott de meg kell mondjam 1-2 e km utan helyreallt es nem rangatott...
Ennyi
Az jó kis gép lesz
Igen!
2013-ast szeretnél?
Tervbe van egy új Busa vásárlása! Persze nem minden áron eladó! Ha nem kapom meg azt az árat amire számolok megtartom! Hát ha levizsgázik az asszony és neki adom! Már ezt úgy is bejárattam neki!
De most komolyan! Mi az oka?
Jól informált vagy te is! Persze ha megfizetik minden eladó!
Jól hallottam? A Busád is árulod?
Van két gyári új dobom könyökkel 2006 os Ha valakit érdekel! Nekem csak a helyet foglalja!
Megy....
Az,hogy Kawa.....
btibi10@freemail.hu