Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat te tudod..
Nekem sosem volt uj de talan nem is lesz
amennyiért most el lehetne adni, annyit nekem is megér, jobbat meg nem tudnék venni belőle, így marad, ennél legalább tudom, hogy milyen bánásmódot kapott. Majd, ha tudok venni újat, akkor fogom eladni, nekem nem kell senkié se...
akkor csere vagy eladás jöhet szóba...
182-97, és leszarom, hogy hogy nézek ki rajta. Az én motoromhoz képest meg minden kényelmes, legyen az gsxr600-750-1000, zx636r, cbr1000rr, r1, stb. Ezeket próbáltam. És ennek az az oka, hogy az én ülésem a gyárihoz képest vagy 10 centivel feljebb van, a kormány meg vagy 3-al lejjebb, de nekem így jó, napi 6-700 kilométert is kibírok vele.
igaz nekem is eszembe jutott a kis gixer, de 100 kg és 190 cm-hez...szarul néznék ki ja és kurva kényelmetlen
nem tudom te mekkora vagy
az egri gabi az ültetésben profi
a gyorsulásin olyan mintha a földön ülne a busán..
Remélem ezzel nem rám céloztál, mert én sose írtam, hogy az enyém lenne a tökély. Sőt, ha tehetném, nem Hayabusát vennék, hanem valami könnyedebb motort, akár egy gixxer 750-et.
nyomvályúra figyelni kell megálláskor... lehetőleg benne megállni a lámpánál,nem rajta
spiccen aztán megültettem,majd amikor olyan lett mint a vonat,kutyacsont vissza és az ülésből faragtattam...
Most meg már leszarom,csak akkor tolatok,ha van utas vagy leszállok...
na jó de úgy csináljuk hogy gombnyomásra lenyíljon..vagy ha 5km/h alá esik a sebesség automatikusan lenyíljon...
még lehet
Én csinálok hozzá rozsdamentesből lépcsőt ha kell....
ugyan miért haragudnék..
nagyon jó motor.. Akinek volt az tudja
nekem már a második,közben busám is volt k2

mondjuk nektek gyenge lenne
figyu
a feleségemnek van egy alig használt térdig érő magassarkú bőrcsizmája...ha érdekel szívesen odaadom
persze nem tudom hányas a lábad..
és arról leért a lábad?
Ha ültél volna az lenne....
új busához nem volt szerencsém sem zizihez , 12-sel mentem nekem túl sportos és csak padkánál ért le a lábam
de régi busa volt nekem is....
én varjút mondtam volna
Rigó?
ne haragudj még sosem volt xx-em
biztos jó motor
De nézd meg idáig vki mindenkinek azt osztotta az övé a beszt és csak úgy és csak azt és uuuuuuuuu....

Ezért sokan nem írtak ide,most meg kiderül meg sem az a best és még sem az a tökély....
legyen csak cinege
ha a busa a sólyom