Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a két dobot adtam el,a rendszer maradt és kapott két Full Titán Bódist...

Köszönet Renitensnek érte...
Na várj... A komplett rendszert adod el? Vagy a dobokat cseréled le? És mi az a Hayabusa? :)
Rendszer van, és Full Titán lesz rajta...
Miért, mi lesz helyette? Más végdobot kap a rendszer vagy mi? Vagy csak slip-onok voltak?
Nem hítttttttttál....
Pedig a csajok a csajokat kikészítették volna,mi meg kerestük volna a kötelet...
Miért nem jöttél
Jó volt a buli nálatok,de a te jelmezed volt a leg leg leg....
Olasz líra
A buzi szinű oram odavinni...
Az előző tulaj izlésficamos volt.....

5000eur jo,a tied....
5000
Nem felejtettél el valamit ?
Eladó a Busámon lévő Bódis Penta-tech dobpárom.

Ha valakit érdekel....
deflektorplus@gmail.com
bocsi most talaltam a sarokban ezt a datumot
2012. 04. 18.

no mind1,ebben az idoben magyar foldon leszek,ha terveztek valami gurulast csatlakoznek en is
udv zoo
Az a probléma, hogy a Hungaroring honlapján még nem tudnak ezekről az eseményekről.
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok!Érdeklődni szeretnék hogy rendelt-e tőletek már valaki 2005ös Busához gyári,vagy utángyártott,de jó minőségű matricát!Van néhány apró karc a motorom oldalán eldőlésből,még így vettem és szeretném kijavíttatni!
Találtam egy matricaszettet ebayen!Erről esetleg tudtok valami véleményt mondani?
A válaszotokat előre is köszönöm!
Hayabusa matrica
hozzad es tobbiekhez kerdes...
meg messze van,de mi mar vennenk a komp jegyeket es tudnom kell e hogy erdemes,e kivarni eltolni a napokAT...
június 07. csütörtök RING NYILTNAP
szeretnek menni ah van csapat egymagam nem botorkalnek ott,
es elotte napokban mocis korut,vagy parnapos tura,erdekel,,
varom valaszod udv

http://www.tesztmotor.hu/kirakat/egyeb/szezonnyito-motoros-n
yilt-nap.html
KawaBBusa,

Igen.. extra szép volt, de kb piaci értéken akarta eladni a "hibás" vasat.
Gondolom úgy gondolta, hogy fillérekből megcsinálható.....
Kar erte..
Azt megvettem volna nagyon szep volt valoban...
Udv ago
KawasBBusa,

Csak az eladás miatt jelentkezett, de annyira "magas" árat mondott, hogy nem kellett senkinek se....

Azóta nem jelentkezett, hoyg sikerült-e megodani a kinti Kawasakival a dolgot....

Sajnálom, hogy így "átbaszták", mert a motor az tényleg teljesen pöpec volt....
Rendben Koszonom
Beszelunk szemelyesen ezugyben, hatha kitalalunk vmi kedvezo megoldast..
Az a szerb fekete zx14 ami valszinu motorhibas lett az jelentkezett nalad ?
KawaBBusa,

Ccm növeléssel bármi elérhető... Amerikából hozzuk be a komplett kitteket, de nem olcsó.

Hayabusából csináltunk 270LE felettit is és most a tulaj 300LE felettit akar szívóban. Szóval most kap nagyobb szelepes hengerfejet! Már várom mennyit fog leadni....

De volt egy GSX1400 is, amiben mindent beletettünk - full yoshimura tuning, hengerfej munka, stb... - , ez a legerősebb a listánkon és most az ember szeretne vagy nagyobb ccm-et vagy kompresszort. Erről feltehetőleg olvasni is fogtok majd... valahol...

Amiket eddig csináltunk Hayabusából - csak hengerfej munka meg ilyenek -, az mind 200LE felett lett keréken és mindenki utcán is használja. Az első az 2008 év végi volt és a mai napig használják probléma mentesen. Szerintük nagyon király és nem panaszkodnak arra, hogy sok lenne.....

Sajna nem csináltunk hengerfej munkával ZX-14R-t, szóval "pontos" LE számot nem igazán tudok mondani...
Ha rogyasig lennek penzzel talan..
De akkor lenne mindketto
nekem nem lesz új sosem... tudatosan..