A motoros haverok küldték a multkor poénbol,azt kérdezték átfestetted a gépet,irtam nekik ha ezzel állítanék haza az asszony azt hinné meleg lettem,vagy elment az eszem!
Köszönöm!
Az a progi nálam(pl a TL-hez) nagyon el sem találta a beírt állást.
Aztán 1ik ismivel visszafejtettük az algoritmusát, és 1 km-re pontoson már be tudtuk állítani. Kíváncsi vagyok a Busa műszerfalnál is ugyanez-e az algoritmus amivel számol...
Hangsúlyozom, hogy SZERINTEM, a gyári farrésszel nem biztos, hogy jól mutat egy nagyon rövid dob, én nem mennék 350-380 mm alá, persze a túl hosszú se szép...
Délután elküldöm... Amúgy a TachoSoftos progi engem is megtréfált. A kalkulátor által meg adott értékeket,folyamatosan kellet be írni a "40-50 " -s sorba. Pár Km eltérés néha van, 0-15Km-ig. Ezt nem igen értem,de nem nagyon,izgatott..
Hi Meki,
A Tachosoft-os progi egy kalap szar. Én is játszottam vele.
Elküldenéd nekem is az eeprom tartalmadat?
Kíváncsi lennék, h az én kiszámolós progim pontos-e hozzá...
Meg tudná valaki mondani,hogy mire való a képen lévő csatlakozó? Odáig eljutottam hogy az ECU-n lévó "mode swics" kivezetésre van kötve. És ha a két érintkezőjét össze kötöm,akkor a műszerfalon a " - C00" felirat jelenik meg.Ami annyit lelent,hogy nincs hiba. Valami ön diagnosztizáló kapcsoló lehet?
A motor 04-es,Busa.
"Gyárilag" azt hiszem 430 milliméteres volt, majd ezt 380-ra módosítottam. A csőmunka nem volt ilyen egyszerű, végül Bódis Sanyi bácsi felügyelete mellett csináltak egyet titánból egyedileg.
http://youtu.be/CXrRC-q_KjA
Fada az én mocimon is 360as dob van,a képeim között láthatsz róla képet!Hátha segít a döntésben!
Az a progi nálam(pl a TL-hez) nagyon el sem találta a beírt állást.
Aztán 1ik ismivel visszafejtettük az algoritmusát, és 1 km-re pontoson már be tudtuk állítani. Kíváncsi vagyok a Busa műszerfalnál is ugyanez-e az algoritmus amivel számol...
A Tachosoft-os progi egy kalap szar. Én is játszottam vele.
Elküldenéd nekem is az eeprom tartalmadat?
Kíváncsi lennék, h az én kiszámolós progim pontos-e hozzá...
Meg tudná valaki mondani,hogy mire való a képen lévő csatlakozó? Odáig eljutottam hogy az ECU-n lévó "mode swics" kivezetésre van kötve. És ha a két érintkezőjét össze kötöm,akkor a műszerfalon a " - C00" felirat jelenik meg.Ami annyit lelent,hogy nincs hiba. Valami ön diagnosztizáló kapcsoló lehet?
A motor 04-es,Busa.
dakar.com
minden este osszefoglalo az Eurosport on
vagy
dacar.com
http://youtu.be/LQ9_fhKDsqQ