Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép az őszi táj.
Lehet Én vagyok rosszul összerakva,de ebbe mi a jó?
Ha ismeritek azért, ha nem ismeritek azért.

http://youtu.be/CXrRC-q_KjA
Fasza, becélzom ezt a méretet! Köszi! ;)
A motoros haverok küldték a multkor poénbol,azt kérdezték átfestetted a gépet,irtam nekik ha ezzel állítanék haza az asszony azt hinné meleg lettem,vagy elment az eszem!
Szép napot Mindenkinek!
Fada az én mocimon is 360as dob van,a képeim között láthatsz róla képet!Hátha segít a döntésben!
Köszönöm!
Az a progi nálam(pl a TL-hez) nagyon el sem találta a beírt állást.
Aztán 1ik ismivel visszafejtettük az algoritmusát, és 1 km-re pontoson már be tudtuk állítani. Kíváncsi vagyok a Busa műszerfalnál is ugyanez-e az algoritmus amivel számol...
Hangsúlyozom, hogy SZERINTEM, a gyári farrésszel nem biztos, hogy jól mutat egy nagyon rövid dob, én nem mennék 350-380 mm alá, persze a túl hosszú se szép...
Délután elküldöm... Amúgy a TachoSoftos progi engem is megtréfált. A kalkulátor által meg adott értékeket,folyamatosan kellet be írni a "40-50 " -s sorba. Pár Km eltérés néha van, 0-15Km-ig. Ezt nem igen értem,de nem nagyon,izgatott..
Köszönöm a válaszod. .... akkor jól kapisgáltam.
Ok, 360-asban gondolkodom, de méricskéltem a 250-est is. A gyárinak pont a fele lenne :) Viszont ha megrendelem és beszopom, így jártam...
Hi Meki,
A Tachosoft-os progi egy kalap szar. Én is játszottam vele.
Elküldenéd nekem is az eeprom tartalmadat?
Kíváncsi lennék, h az én kiszámolós progim pontos-e hozzá...
Pontosan így van.
Szevasztok.

Meg tudná valaki mondani,hogy mire való a képen lévő csatlakozó? Odáig eljutottam hogy az ECU-n lévó "mode swics" kivezetésre van kötve. És ha a két érintkezőjét össze kötöm,akkor a műszerfalon a " - C00" felirat jelenik meg.Ami annyit lelent,hogy nincs hiba. Valami ön diagnosztizáló kapcsoló lehet?
A motor 04-es,Busa.
"Gyárilag" azt hiszem 430 milliméteres volt, majd ezt 380-ra módosítottam. A csőmunka nem volt ilyen egyszerű, végül Bódis Sanyi bácsi felügyelete mellett csináltak egyet titánból egyedileg.
Milyen hosszú a Bódis-dobod, mester? Az emelt farhoz kellett hajlítani a cső szögén hozzá?
pontosabban
dakar.com
skacok toljak neki kemenyen!
minden este osszefoglalo az Eurosport on
vagy
dacar.com

http://youtu.be/LQ9_fhKDsqQ