Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok erdekel
Kulok mailt eggyeztetes ugyeben
Udv
megnéztem, tükör másolat..:-)
Mivel nekem is pont ilyen markolatom van, ezért válaszolok neked: nem teljesen tükörszimmetrikus, mert ha az lenne, akkor a kanji is fordítva lenne rajta, ezt leszámítva az elrendezés a tükörképe a másik oldalnak.
Engem erdekel
Kerdes a masik markolaton ugyan ilyen a logo that tukor masa?
Köszönöm!Azt hiszem érdemes elgondolkodni az átalakításon!
Aha, értem.
Akkor marad így. Köszi.
Az a busa valóban szép az új farokidommal!
Mivel már festették így én is úgy kevertettem hozzá! Kód nincs! Gyáritmeg tudom adni de az nem lesz jó!
Szia Tornyi,
Jól el voltál tűnve...
Csak egy kérdés. Tudod a sárga ex TLR-ed színkódját?
Vagy még olcsóbban!
120000 Ft-tól 150000 Ft ig kalibrálnám! Legalábbis én ennyiért vettem rendszert!
Sziasztok!
Milyen árban mozognak a Bubushoz kipufogók? Nem egyedire gondolok, hanem pl Akra meg ilyen normálisabb dobok esetleg rendszerek.
Zsoltika fényeztesd úgy mint az újat ha anniyra tetszik! Enyémet én csináltam szerintem jó lett! :)
Sziasztok.. ha valakinek kell, van egy új "Harri's" kormánymarkolat, 2500 pénz az ára.. E-mail: lucifer0820@freemail.hu
Ronda, de ha Neked tetszene, akkor nem számit más véleménye.
Köszi....Gondoltam,hogy nem lenne egyszerű...És a látvány?
Akkor is igényel némi kreativitást az átépítés, nem úgy van, hogy minden illeszkedik mindenhez, az új gépnél teljesen máshol lehetnek a komponensek(ECU, fesszab, akku, stb)
Köszönöm a véleményt....És csak a hátsó ha minden meglenne?
Nehéz lett volna a végeredmény tekintetében ennél őszintébb választ adni..
Kellenek hozzá a tartóelemek is, illetve a fejidom nem illeszkedik a régi fajta oldalidomhoz. És az eredmény egy szörnyszülött lesz rengeteg elköltött pénz után.
Szia mindenki.Nemrég vettem egy enyhén törött 2006-os gépet.Kérdésem az lenne mivel nagyon kedvező áron tudnék k9 fej ill.faridomot rá lehetne -e rakni...vagy csak a hátsót..És milyen lenne vele szerintetek?