Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki tud 7,5 tonnás,emelőfalasra munkát kérem jelezze!
Köszönöm!
79385 hsz.
szevasztok. mivel senki nem jelzett vissza, ezért Pisti téged kérdezlek, hogy szerinted hol tudnék szert tenni a gyújtáskapcsoló előtti felragasztott hayabusa feliratra. enyémről lelopták.
/na én nem így/
hayabusa motyó egyben eladó ára 35000.-
06209238057 csaba
Hayabusa indexek eladok,Karcmentesek,sárgák,
Én sem. Olvadós Hello Kitty-s rózsaszín csokitanga! ;)
Szevasztok! 2006-os Hayabusa gyári idexei eladóak jelképes összegért. Izzóval, hibátlan állapotban!
Te egy rendkívül vicces srác Vagy!

Hát ez a mi cukrunk.... de nem libbentjük hozzá a ballonkabátot!
Nemes cél, én kisgyerekeknek adok ingyen cukrot! ;)
Örülök, hogy megoldódott!

Ha minket "gazdagítasz", akkor mi is "gazdagítunk":
mentomotoralapitvany.hu/
Jól adtam meg a címemet és telefonszám is volt. Egyik sem én vagyok, viszont közben már régen lerendeztem a dolgot, nekem tökmindegy kit gazdagítok. De azért köszi.
Sajnos több mail azért nem megy vissza, mert nem jó a cím. A telefonszámát aki megadja, ilyen esetben visszahívható...

Te Vagy jozsef.nagy K8...., v. timko70 K5?
Nézz be hozzánk is, mi Bodissal foglalkozunk. A Yosi és a Martin között lesz itt Neked dobpár!
Csak gyári szerviztől tudom elképzelni, hogy megrendelik neked.
Az tuti, én még ősszel kértem tőletek árajánlatot az oldalatokon, azóta én is ebben a dimenzióban mozgok, hogy olcsótól drágáig, mert válasz azóta sem érkezett...
szevasztok. van valakinek elfekvőben gyújtáskapcsoló mögötti hayabusa felirat? esetleg honnan lehet beszerezni?
enyémről valaki begyűjtötte még nyáron. üdv.
Keresd meg a Facebookon Almano GSXRManiac-ot, hátha van valami jó ötlete a témában.
Hálásan köszönöm az információ dús választ !

Akra komplet rendszer már nem igen van de a két dob 285 péz.
Yosimura vmivel olcsóbb, Martin a fele! Már informálódtam a boltokban.
Vannak lehetőségek olcsótól drágáig...