2004 utáni limitált modelleken már biztos volt, cikkszám szerint legalábbis... Bár ezek a különleges szériák csak véletlenül jutottak el Európába. Menj be egy kereskedésbe, hátha tudnak rendelni, 68281-35F10 a cikkszáma.
Az benne van bizony. Én ennyire nem vagyok benne a dologban, de most, hogy mondod a Bandit kipufogójában nem volt semmi, ha belenéztem. Köszi szépen. Akkor lehet, hogy lesz a garázsban morgás
ha belenézel a cső végébe és látod, hogy a keresztmetszet le van szűkítve nem teljes átmérőn távoznak a gázok, akkor benne van a hangtompító. a csővég alján lennie kell egy csavarnak vagy szegecsnek, amit el kell távolítani, és ki lehet húzni belőle, nem egy bonyolult dolog.
Ha már a kipufogóknál járunk, tudtok valamit mondani, hogy az enyémnek miért olyan halk a hangja, mint egy 125cc-nek? Pedig 2 nagy darab LeoVince kipufogó van rajta, de a 600Banditomnak nagyobb hangja volt. Végül is jó így is, de egy kicsit lehetne öblösebb?!
Köszi
Egyáltalán nem veszi szépen a gázt, meg nekem az ennyire csillapítatlan hang sose tetszett. Bódis rendszer tulajdonosként is azt vallom, hogy legszebb hangja az Akrapovics rendszernek van a Hayabusán, olyan igazán férfias, öblös, de mégsem túl hangos.
Van fent 1.32-ért egy ilyen fekete rz
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa_
gsx1300r-6279022
ennek sincs limited felirat.
úgy olvastam 2006 után évjáratnál volt ez, a 2003-as nál nem.
Ha már a kipufogóknál járunk, tudtok valamit mondani, hogy az enyémnek miért olyan halk a hangja, mint egy 125cc-nek? Pedig 2 nagy darab LeoVince kipufogó van rajta, de a 600Banditomnak nagyobb hangja volt. Végül is jó így is, de egy kicsit lehetne öblösebb?!
Köszi
Egyébként van valaki közöttünk, aki Hajabuszának ejti a Hajabusát? :)
Szerintem mi vagyunk az egyetlen nemzet, aki átalakította