Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attilák....
2004 utáni limitált modelleken már biztos volt, cikkszám szerint legalábbis... Bár ezek a különleges szériák csak véletlenül jutottak el Európába. Menj be egy kereskedésbe, hátha tudnak rendelni, 68281-35F10 a cikkszáma.
Használtautón van fent 3db rz egyiknek sincs ilyen
Van fent 1.32-ért egy ilyen fekete rz

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa_
gsx1300r-6279022

ennek sincs limited felirat.
úgy olvastam 2006 után évjáratnál volt ez, a 2003-as nál nem.
Az benne van bizony. Én ennyire nem vagyok benne a dologban, de most, hogy mondod a Bandit kipufogójában nem volt semmi, ha belenéztem. Köszi szépen. Akkor lehet, hogy lesz a garázsban morgás
ha belenézel a cső végébe és látod, hogy a keresztmetszet le van szűkítve nem teljes átmérőn távoznak a gázok, akkor benne van a hangtompító. a csővég alján lennie kell egy csavarnak vagy szegecsnek, amit el kell távolítani, és ki lehet húzni belőle, nem egy bonyolult dolog.
Hát lehet benne van még?! Tavasszal, ha viszem szervizbe megnézetem, hátha ki lehet belőle valami hangot csikarni.
Nekem csak dobok vannak s nem rendszer! :)
Mondjuk nálam 2 db rugo rögziti a dobot a csőhöz:
Látom szép a sólyom!
Enyém ugyanilyen csak 1 db.
Nagyon csinos
Benne van a gyári folytás!
Ő lenne! :)
Nekem is 2 db Akra van és csodaszép a hangja! LeoVince pedig szépen szokott szólni biztos van oka miért!
Sziasztok!

Ha már a kipufogóknál járunk, tudtok valamit mondani, hogy az enyémnek miért olyan halk a hangja, mint egy 125cc-nek? Pedig 2 nagy darab LeoVince kipufogó van rajta, de a 600Banditomnak nagyobb hangja volt. Végül is jó így is, de egy kicsit lehetne öblösebb?!
Köszi
Nekem Akra van,az biztos hogy nagyon jó hangja van!
Nekem nem jön be a hangja! Busa úgy szép ha két kipu van rajta és szép dögös mély a hangja nem ilyen repedt facék szerű!
Nincs behangolva, így +9 LE keréken.

Egyébként van valaki közöttünk, aki Hajabuszának ejti a Hajabusát? :)

Szerintem mi vagyunk az egyetlen nemzet, aki átalakította
Majd tavasszal meghallgathatod
Egyáltalán nem veszi szépen a gázt, meg nekem az ennyire csillapítatlan hang sose tetszett. Bódis rendszer tulajdonosként is azt vallom, hogy legszebb hangja az Akrapovics rendszernek van a Hayabusán, olyan igazán férfias, öblös, de mégsem túl hangos.
Szívesen!
Az nagyon...
Nagyon kemény!