Igen,sikerült.Egy kicsit szuttyogtam,a kovertálással,de aztán összejött. A Km-et a TachoSoft Milláge editorjával már könnyű volt be állítani.
Először,970000 Km-et mutatott.... Na mondom ez f@sza lesz.
De teljes siker. Köszönöm még egyszer.
Mi, K.b 30-an jöttünk össze. Székesfehérvár-Várpalota, az is kb 40Km. Mi sem találkoztunk, szembejövő kétkerekűn közlekedővel. De mi jól éreztük magunkat. Pedig a pezsgő, alkoholmentes volt.
B.U.É.K. mindenkinek! Jo Neked felétek ennyi belevalo motoros van,én is kerültem 40 km-t ebéd után de 1 motorost sem láttam pedig sütött a nap és 1-2 fok volt,mondjuk az utak foltokban nedvesek voltak.
Józsikám! Miért nem dobod fel a videot a GT_R és közted? Vagy az Écsen készült 10-alatti időd? Ne hagyd már hogy fütyinek nézzen bárki is akinek nem megy a dolog!
Szevasz. Csak az elektronika kellene. Az enyémet,egy LED "tuningból" kifolyólag kivégeztem... Isten igazából csak a panelen lévő, 93L56-os EEPROM programja kellene,mert az enyém lenullázódott.Amúgy műküdik,csak 15Km-et mutat.Egy bontottból kitudnám olvasni a programot,és az enyémbe be írni. Valamint ha már meg van a fájl azt tudnám "editálni",és vissza írni az eredeti KM-állást.
Az adatlapomon van elérhetőség.
Kösz a választ.
Továbbá. :) Érdekelne egy műszerfal Busához,99-06 ig mindegyik jó.Első sorban sérült,törött kellene.Persze reális áron. :) Valamint kellene (még mindig) :) egy főtengely 03-as Busához.Esetleg komplett block is játszhatna.
Köszönöm a figyelmet.
Igen,sikerült.Egy kicsit szuttyogtam,a kovertálással,de aztán összejött. A Km-et a TachoSoft Milláge editorjával már könnyű volt be állítani.
Először,970000 Km-et mutatott.... Na mondom ez f@sza lesz.
De teljes siker. Köszönöm még egyszer.