Gondoltam ajanlatot teszek a motorodra erre lebuzizol...
Nagymamam mondta sose sullyedj le a nyomik szintjere mert ott ok gyoznek..
Ugyhogy most sem teszem
Mi lementünk Sanyibához, alkudoztunk órákon át rendszerre és mikor tőled kértem árat 1ft-sem volt több mint amikor tőle vettük direktbe,sőt mégbuktuk az időt és a 2 útiköltséget is.
A mi fizetésünkhöz persze hogy sok! Én Ausztriából szereztem annó! 400 Euróba került! Nem minden esetben szabad kereskedőtől vásárolni. Kis utánjárás és fele annyiból is megúszhatja az ember.
Azért nincs nagyobb "hírverés" a Bódis körül, mivel a magyar ember olyan, hogy semmi sem jó neki és semmi sem eléggé olcsó!
Sokan lemennek a gyárhoz és verik a kaput, hogy ők most ott alkudozni szeretnének dolgokra.
Te is megunnád...
Mi 200KHUF-tól tudunk komplett 4-2-1 rendszert adni egy Busára.
Van aki szerint ez is sok(k)
Gyere, meghívlak egy pöttyös túró rudira.... Mátészalkán, mert ott gyártják.... ott óócsóóbb!
Talán rossz kezekbe keveredtél?
Akkor radbizom hol beszeljuk meg
Mondj egy arat es km, allapot ha van fenykeped mostani stb....
Most van szükségem pénzre, lényegesen olcsóbban adom, mint amennyit elképzeltem érte
Eladó egy dobozszett hayabusára konzollal együtt.
A dobozok össz. térfogata kb 125L. oldaldobozok: Wanshile, Topcase: Nonfango.
palinkas@ivanicsfehervar.hu
Nagymamam mondta sose sullyedj le a nyomik szintjere mert ott ok gyoznek..
Ugyhogy most sem teszem
Szep napot mindenkinek
Figyu mondj már valamit nekem a AFR Motty-ról?
Vélemény?
Ha Te, vagy én kefirt szeretnénk enni, mi sem a közértbe megyünk, hanem a tejgyárba...
De komolyan! Eljön az idő, hogy felnőnek végre az emberek!
Szép álmokat!
ui: Ne felejtsetek összebújni Ice-vel!
Azért nincs nagyobb "hírverés" a Bódis körül, mivel a magyar ember olyan, hogy semmi sem jó neki és semmi sem eléggé olcsó!
Sokan lemennek a gyárhoz és verik a kaput, hogy ők most ott alkudozni szeretnének dolgokra.
Te is megunnád...
Mi 200KHUF-tól tudunk komplett 4-2-1 rendszert adni egy Busára.
Van aki szerint ez is sok(k)