Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia

írtam
Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
Üdv.Minden Hayabusa rajongónak!Boldog Új Évet kivánok!
BUÉK neked is királyunk...
BUÉK neked is...
Kérdezd menyust ő bizti tudja...
Szia! pgary1000@gmail.com a címem.
szia

érdekelne a motor kompletten, kérlek írj privátban ha eladó

üdv
"ekeferkó"!
A sor1000 nick néven irogatsz , amin a fiad irogatot 2 évvel ezelőtt.......ha ilyen adatlapot akarsz , mint amilyet Te összetarhálsz ...........hát olyat bármikor...... B.U.É.K. ferus.....
Üdv. és Bujjjjék Mindenkinek!

Az első és a második szériás busa lábtartója között van különbség? Konkrétan a csavartávolságok érdekelnének. Hálás köszönetem!
F.feri69!
Nincs harag! B.Ú.É.K! ,és széles utat! ;)
Busás új évet kíánok minden kollégának! :)

(Ezek a Suzukisok a németeknél pont olyan bunkók, mint nálunk! :D)

http://youtu.be/slxKG59wMGI

https://www.youtube.com/watch?...
Tényleg kicsit unalmas és elcsépelt a sok ember kakaskodása....Fiam 10 éves,kb.náluk a suliba megy ez vagy talán már ők is kinőtték a"nekem ez van,ez a barátom,nekem ilyen jó motorom van én ilyen jól megyek" stb.Szerintem ezeket legalább is ha kell eldurvulni privibe kellene intézni!Nem hiszem,hogy erről kellene szólnia a fórumnak...Persze ha engem megmarnának én is vissza marnék!Tehát megértem az általatok leírtakat,de nem hiszem ,hogy itt és így kellene intéznetek....Üdv:Tamás
buék!
gondoltam,dobok egy buék-ot.......
azthittemrossztopicotnyitottammeg.....
Sziasztok! Van két hátsó gyári Hayabusa indexem. 2006-os motorról való, ha valakinek kellene, jelképes összegért odaadnám.
Nektek is B.U.É.K.
Nem, egyenlőre nem keresek, csak szemezgetek vele....
Bocsánat minden Busástól! BUÉK!
OK! Igazad van! Bocs!
De legalább az adatlapom kivan töltve, nem vagyok egy"ruppótlan" senki mint te! Kíváncsi lennék élőben elém állnál-e mocskolódni, mivel te mocskolódol velünk mindig, név és arc nélkül a monitor előtt bátor dolog, de lehet hogy botor! Csak nehogy egyszer szánjak rá egy kis pénzt és időt, és megkerestesselek, a mai technika és a jó kapcsolatok mellett ez nem nagy dolog! És majd akkor .......
Erről beszéltem , ha megjelenik "ekeferkó" és bandája csak a mocskolódás marad utánuk.....szép volt ferkó
Remélem most már vége van ennek a hülye vitának ami nem ide való, és a busákhoz semmi köze,vitázzatok valami "drag" oldalon!
Meg is értem hogy meg kell hogy húzzátok egymást (Ago motorok)! De akkor 09.01. Ricsi húzott volna téged!
Neked ez a jó Reklám magadról, hogy rosszabbul megy a motorod mint egy gyári 08. ZX 10-es?
A gyógyszer erre: Gyöngyös VÉGH- TECH Kft!
Ezzel én befejeztem!
BUÉK
Szia Ágó! Csak 1 mondat, a részemről!
Ez az egész nem következett volna be ha:
Oláh Jocinak az 1000-es motor a mindene azon belül a ZX10, ő csak azt akarta ezzel elmondani hogy mit tudott akkor a 2 legjobb 1000-es Robi meg Ricsi a 1400-el szemben, de te mivel válaszoltál, TUDOTT-E RICSI BAJNOKSÁGOT NYERNI? Kösz! De én ezért nem haragszom, miért is haragudnék, nem kérek erre választ!
BUÉK!
Legjobb nem az ezüst-piros? Ti irtátok.