"ekeferkó"!
A sor1000 nick néven irogatsz , amin a fiad irogatot 2 évvel ezelőtt.......ha ilyen adatlapot akarsz , mint amilyet Te összetarhálsz ...........hát olyat bármikor...... B.U.É.K. ferus.....
Tényleg kicsit unalmas és elcsépelt a sok ember kakaskodása....Fiam 10 éves,kb.náluk a suliba megy ez vagy talán már ők is kinőtték a"nekem ez van,ez a barátom,nekem ilyen jó motorom van én ilyen jól megyek" stb.Szerintem ezeket legalább is ha kell eldurvulni privibe kellene intézni!Nem hiszem,hogy erről kellene szólnia a fórumnak...Persze ha engem megmarnának én is vissza marnék!Tehát megértem az általatok leírtakat,de nem hiszem ,hogy itt és így kellene intéznetek....Üdv:Tamás
De legalább az adatlapom kivan töltve, nem vagyok egy"ruppótlan" senki mint te! Kíváncsi lennék élőben elém állnál-e mocskolódni, mivel te mocskolódol velünk mindig, név és arc nélkül a monitor előtt bátor dolog, de lehet hogy botor! Csak nehogy egyszer szánjak rá egy kis pénzt és időt, és megkerestesselek, a mai technika és a jó kapcsolatok mellett ez nem nagy dolog! És majd akkor .......
Meg is értem hogy meg kell hogy húzzátok egymást (Ago motorok)! De akkor 09.01. Ricsi húzott volna téged!
Neked ez a jó Reklám magadról, hogy rosszabbul megy a motorod mint egy gyári 08. ZX 10-es?
A gyógyszer erre: Gyöngyös VÉGH- TECH Kft!
Ezzel én befejeztem!
BUÉK
Szia Ágó! Csak 1 mondat, a részemről!
Ez az egész nem következett volna be ha:
Oláh Jocinak az 1000-es motor a mindene azon belül a ZX10, ő csak azt akarta ezzel elmondani hogy mit tudott akkor a 2 legjobb 1000-es Robi meg Ricsi a 1400-el szemben, de te mivel válaszoltál, TUDOTT-E RICSI BAJNOKSÁGOT NYERNI? Kösz! De én ezért nem haragszom, miért is haragudnék, nem kérek erre választ!
BUÉK!
írtam