Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hiszem , hogy az MV farrész az én fájdalomküszöböm határán belül lenne..., főleg, hogy még a kipufogót is kéri...!
Most hogy nézem, már nem is olyan csúny már ez a Busapopi...!
nagyon sok munka! de megéri! én már csináltam pár átalakitást! üdv egrus
B.U.É.K mindenkinek!
Boldog Új évet kívánok én is!
B-U-É-K Mindenkinek
Boldog Békés Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek
B.U.É.K
Limited Edition :)))

B-U-É-K Mindenkinek !

Jóéjt
Boldog uj evet!
B.U.É.K. mindenkinek
Kilométerekben Gazdag Balesetmentes Új Évet Kívánok Mindenkinek!
BOLDOG ÚJ ÉVET!
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Balesetmentes Boldog Újévet Kívánok mindenkinek....
buék
Sajnos, én nem nagyon tudok olyan motort mondani, amelyik farokidomja illeszkedne a busa gömbölyded formájához. Mivel a második generáció kicsit szögletesebb, mint az első, azon mutat valahogy a gsxr farokidom, bár szerintem azon is béna a nagy optikai "tömegű" első rész a filigrán farokidommal. Ami esetleg talán illeszkedik a régi busához, az az MV Augusta farrész, csak az meg nem néz ki jól, ha nincs felhúzva alá a kipufogó, bár szerintem az is elég esetleges, olyan szép úgysem lesz, mint az enyém...
BUÉK!
Boldog új évet kívánok és 2013.-ra még több balesetmentes km.-t minden solymásznak !
Sikerekben gazdag balesetmentes boldog uj évet kivánok mindenkinek!
Sziasztok!
Első sorban boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

A kérdésem az lenne, hogy alakította már át valaki az első generációs Busának a segédvázát más sportmotoréval? Gondolom valamelyik évjáratú 1000es Gixer hátúlját rá lehet valahogy faragni, csak az a kérdésem, hogy mekkora és milyen átalakítást igényel?!

Valami ilyesmire gondolok:
Boldog Új Évet, olcsó benzint és sok balesetmentes km-t a következő évre mindenkinek!
Boldog új esztendőt kívánunk minden motoros társunknak! Mr.+Mr.né