Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm Barátom a dicsőitő szavaidat!Te sem panaszkodhatsz a motorodról és a kezeléstechnikai képességeidről!
Remélem megdöntöd balesetmentesen a kilómétereimet.
Üdvözlet a Hayasoknak!
Ja meg jonapot!
Na befutottam!
Jóvan Z3!Én meg a suliban rohadok! Áll még az a GT4-s időmérő? Nekem az sajnos nem megy, úgyhogy TT ben kéne egyet!
Pardi Motor!061-363-2348
szeva
ennek örülök hogy van ez a szin,,,merem remélni mig elintézödik a paipr munka addig nincs emelés,,,,
üdv zo

Szia hol vannak?
Megnézném:
Akkor megyek,veszek minden szinből egyet!
Tittelett!
K7-es Busák eladóak 2300000ft-ért!
...olcsóbb,mint egy 600-as!
elvan a gyerek ha játszik és ha beteg .
Egyenlőre lesz és van ez a szín. Az ára meddig marad 2.998.000.-ft azt nem tudom.
Álltalában keresettöl függ az ára. Ha viszik akkor marad vagy nő az ára. ( lásd DL 650: 1.848.000.-ról 1.998.000.-)
magyarban szeretném meg venni,,,nos mivel nekem idöm van rá,
rá cuppanok a témára aztán várok mig lesz,nagyon úgy sem rohangálhatok törött lábal még,lényeg hogy márciusra meg legyen mikor tavasszara,mikor már lehetne ki jönni vele....
Ugy valahogy!
Királykékre? akkor a régi temperával festjük!
....ment az 5 pont!
Hja Milka...gondolom elkennéd az aszfalton, mint a csokit a gatyádon....
Sirrrály Mr. tudtam, hogy te megoldod a problémámat!
Adjátok oda nekem a pályán,és utánna olyanra festitek amilyenre akarjátok!
Veszek neolux-ot Csöle!Oszt olyanra festem Neked amilyenre akarod!Jóóóó? , ,
De ez persze csak a mi kis országunkban jellemző problema. Te gondolom úgyis kinnt veszed meg nem Zoo?
Hi Zoo!

Egyenlőre nics narancs-fekete.... én is azt szeretnék. Sajna csak szürke-fekete van. Senki nem tud semmit... Az Amargósok azt mondták, hogy nekik lesz egy narancs decemberben, de már most ölik érte egymást az emberek. Egyébként e-bay-en lehet kapni bármilyet Multkor láttam 7 800 dolcsiért egy kéket aranyfelniset...pffff...asszem a licit végére 8 500 lett...
ZE!
Rendesen sétáltatod?
Nem úgy értem hogy kicsi...
Aztán megnéztem,jó kis "kutyus"
busacsabi
azt hiszem te irtad hogy van uj K8 as busa minden szinben és 2.9 ért
kérdés: meddig lesz ez az akció?
narnacs -fekete van lesz marad?
ugyan is megyek intézem a biztositót most otthon és rá lépünk a sebsségre...úgy akarom hogy mindenféleképp 08 as bejegyzésü legyen,kérdezösködök a fullgas nál is
üdv zo