Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milka!

Egyébként mielőtt busát vettem én is ezt nézegettem, és azért nem vettem meg, mert nem tetszett az eleje...uhhogy egyet értek veled...meg akkor még 3.8 milla volt... Bár nekem a legjobban a Yamaha R1 tetszett...csak hát 198 cm-el kicsit gáz... meg öreg is vagyok má hozzá
A kawa nem bánya gépeket gyárt? Nudom minek erölteti a motorgyártást
Csöle!

Evvel nagyon sziven találltál!Ez a kék nagyon ott van!Csak az eleje nem jön be.Valahogyí olyan ,futurisztikus.De szép kék.Na meg kawa,és nekem már volt(nem volt egy jo széria gpz-750).Hát nem szeretette meg velem a márkát.Bár lehet,söt valoszinü,az ujabb modellek már jok,söt tökéletesek.De ha valaki megégeri magát a forro levessel,akkor legközelebb megfujja!
Na hivjad!Mennyééééééééééééééé!
Helló mindenkinek!
nem találtam rf900 topicot, így itt kérdezek.
ahogy a forumot olvasom, megtudtam hogy "busacsabi" suzuki szervizben dolgozik, tőle kérdezném hogy mennyire megbízható motor az rf900r ? alkatrész ellátás szempontjából,szokott-e velük nagyobb baj lenni? mire kell esetleg figyelni.
Motorvásárlás előtt állok, és pár dolgot szeretnék tudni.
Előre is köszönöm.
Rendicsek
Most értem haza 2 nap óta Menya...
Híílllakk mindgyá!
Nem jössz MR Mára beszéltük meg!
Ok Mr!
Szombaton megdumáljuk
jaja azonnal cseréld le és dobd át hozzám
Tittelett!
Gabi!
Amint teheted cseréld le a Battlax-ot!
Nagyon szar.....pláne,most a hidegben!Összevissza megy a keménygumija!
A fejed a nyakadon!Ha csak nem követtél el valami föbenjáro bünt a fönökasszony ellen!Egyébként annyival is beérnénk,ha hetente annyit irnál "mi van fatöküek",vagy valami hasonlo!Ez kb 20 másodperc(fej nélkül 30) Amugy meg hiányzik az a mocskos pofád!
Jó van na!
Azt sem tudom, hogy hol a fejem!
Rohanás az életem.
Látod Dodo,csak a blokkot kell kiherkelni hozzá!
Helyes!Ugye hogy van megoldás!
Minek neked ilyen kütyü?A Skánon sincs,mégis tudod mikor hol van,pedig ott 12 sebesség közül válogathatsz!
Fehéret keress A fekete egész más,de bele megy
áááá..semmi krém..így születtem...anyám óvszerrel védett...
Szép arcod van a az fix! Milyen sima a bőr rajta. Mit használsz Niveát?
Gondolhatod akkor , hogy a hasam milyen lehet... csak azt nem értem, hogy a feleségem bármikor lefotóz mindig ez a kép lesz belőle...
beteg vagy . végülis a bőrruha csak plussz súly és mint tudjuk a busa nagyon megérez +/- 5kilót . . am remélem így rollernél komolyabb cuccra nem ülsz
Köszi szépen így már jó lesz.