Egyébként mielőtt busát vettem én is ezt nézegettem, és azért nem vettem meg, mert nem tetszett az eleje...uhhogy egyet értek veled...meg akkor még 3.8 milla volt... Bár nekem a legjobban a Yamaha R1 tetszett...csak hát 198 cm-el kicsit gáz... meg öreg is vagyok má hozzá
Evvel nagyon sziven találltál!Ez a kék nagyon ott van!Csak az eleje nem jön be.Valahogyí olyan ,futurisztikus.De szép kék.Na meg kawa,és nekem már volt(nem volt egy jo széria gpz-750).Hát nem szeretette meg velem a márkát.Bár lehet,söt valoszinü,az ujabb modellek már jok,söt tökéletesek.De ha valaki megégeri magát a forro levessel,akkor legközelebb megfujja!
Helló mindenkinek!
nem találtam rf900 topicot, így itt kérdezek.
ahogy a forumot olvasom, megtudtam hogy "busacsabi" suzuki szervizben dolgozik, tőle kérdezném hogy mennyire megbízható motor az rf900r ? alkatrész ellátás szempontjából,szokott-e velük nagyobb baj lenni? mire kell esetleg figyelni.
Motorvásárlás előtt állok, és pár dolgot szeretnék tudni.
Előre is köszönöm.
A fejed a nyakadon!Ha csak nem követtél el valami föbenjáro bünt a fönökasszony ellen!Egyébként annyival is beérnénk,ha hetente annyit irnál "mi van fatöküek",vagy valami hasonlo!Ez kb 20 másodperc(fej nélkül 30) Amugy meg hiányzik az a mocskos pofád!
Egyébként mielőtt busát vettem én is ezt nézegettem, és azért nem vettem meg, mert nem tetszett az eleje...uhhogy egyet értek veled...meg akkor még 3.8 milla volt... Bár nekem a legjobban a Yamaha R1 tetszett...csak hát 198 cm-el kicsit gáz... meg öreg is vagyok má hozzá