Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom hogy a vette az ket ttttttttttttt de néha olyan finomat ütögetem a billentyüzetet mert már 1 x er 30 rugómba kerül a móka hogy erösen ütögettem a klaviatúrámat a laptopon,a vibrációtól a vinyó folyamatosan sérül szóval csak óvatosan...........
Sajna nem lehet Fistván.....
Na mentem egerbe borért 3X-es ért
Hát igen a felnött dolgokat XXX-el jelölik A XX-16 éves korig ajánlott
én is mondtam neki,de hát tudod nem mindenki járhat busával!
csak akik meg értek rá
Fuuuuujjj mi ez!? Ez nem egy busa fórum,Rá katyoltam a képre és be indult a vírus irtóm A vette az két t
most vete a barátom
........
Hi! Félve kérdezem, de nem mutatna jobban, ha feljebb tennéd a rendszámot és nem látszana a tartó?
....még nincs kész....itten van a belső sárvédő... ...fújásra vár...
Mr!
Köszi nagyon zsír!
nagyon szép...

szia miaster
van sztorim!4
tegnap a barátom meg látogatott a peter aki tanitott 1 kerekezni busával...
lényeg:250Km/h nál le fúlyta a szél a csaját a motorról hátúlról az 1000 gixeröl,itt csak iylen széllökések vannak,,a csaj csodás módon csak zúzódásokkal meg uszta,le komopott a hátáról egy darabon a bőr boka zúzódás ennyi a leg nagyobb baj,,,,300 m keresztül csúszott ahoyg le pottyant,mocis goretex ruha volt rajta a seggén el kopott mire meg ált de volt alatta farmer az védte a fenekét,a boka meg rendes magas szárú cipö volt ezért koppant,,,,,
ez ugyan abban a hónapba történt vele mikor nekem bajom lett...........
Tittelett!
Gabi!
Nyomom a képeket....
Én nekem nincsenek danjaim,de van egy bazinagy teherautom!Szerintem az mindent üt!Igaz Menya!
A kis illatos vázák minden évben összetörnek egy japán motort..bazeee...aaaz olajbúvároka..he
Jóvan fiúk látom benne vagytok...akko hozom a golyószórómat oszt kész....nem kell fáradnotok.
Ugy is utálom a dízel jellegü motorkerékpárokat
Gyövök én is! Fakanállal+a légiós mult! +-6dan...
Benne vagyok Csőrike!Pusztuljon a férgese
Na akko pont kirakjuk az egész Harley dawidson festivált majd együtt...Menyaus..
Mellé rakjuk az én 5 danomat az már 9! 10 nél több meg nincs is
Manusom...bárcsak elverne má valaki....szar igy küzdeni a 4 dan-nal...
közelébe=közelembe...sorry...nincs itt a managerem..
Jó ... a managerem 1 milla alatt nem enged senki közelébe..de kértem, hogy a gyengeelméjű, hátrányos helyzetű Hayabusa Clubosokkal tegyen kivételt...