tudom hogy a vette az ket ttttttttttttt de néha olyan finomat ütögetem a billentyüzetet mert már 1 x er 30 rugómba kerül a móka hogy erösen ütögettem a klaviatúrámat a laptopon,a vibrációtól a vinyó folyamatosan sérül szóval csak óvatosan...........
szia miaster
van sztorim!4
tegnap a barátom meg látogatott a peter aki tanitott 1 kerekezni busával...
lényeg:250Km/h nál le fúlyta a szél a csaját a motorról hátúlról az 1000 gixeröl,itt csak iylen széllökések vannak,,a csaj csodás módon csak zúzódásokkal meg uszta,le komopott a hátáról egy darabon a bőr boka zúzódás ennyi a leg nagyobb baj,,,,300 m keresztül csúszott ahoyg le pottyant,mocis goretex ruha volt rajta a seggén el kopott mire meg ált de volt alatta farmer az védte a fenekét,a boka meg rendes magas szárú cipö volt ezért koppant,,,,,
ez ugyan abban a hónapba történt vele mikor nekem bajom lett...........
csak akik meg értek rá
........
Köszi nagyon zsír!
szia miaster
van sztorim!4
tegnap a barátom meg látogatott a peter aki tanitott 1 kerekezni busával...
lényeg:250Km/h nál le fúlyta a szél a csaját a motorról hátúlról az 1000 gixeröl,itt csak iylen széllökések vannak,,a csaj csodás módon csak zúzódásokkal meg uszta,le komopott a hátáról egy darabon a bőr boka zúzódás ennyi a leg nagyobb baj,,,,300 m keresztül csúszott ahoyg le pottyant,mocis goretex ruha volt rajta a seggén el kopott mire meg ált de volt alatta farmer az védte a fenekét,a boka meg rendes magas szárú cipö volt ezért koppant,,,,,
ez ugyan abban a hónapba történt vele mikor nekem bajom lett...........
Gabi!
Nyomom a képeket....