Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja Maister..ha a busa kaszni mozgatni tudja a blokkot..max akkor
hy gondolom veled beszéltem telefonon blokkház ügyben

nehéz találni jo áron föleg ugy h papirja is legyen
de kitartás
Látod Asubah...nemhogy megvetted vóna az enyémet óccsó pézért garanciával..4000 km-el... Ez a gáz a használt témában...soxor szarik a pók vmi gázosat...
Ő a tiéd?vaó, gratula
Asuba-yah!

Van 1 alighasznált XX bolkkom ha érdekel.
Milka segít beépiteni oszt jóccakát mehetsz vagy 120000 km legalább, max olajcserével.
Fiveurban!

Gratula a vashoz nagyon szép!
Remélem felém is elgurulsz megmutatni.

Nagyon sok balesetmentes kilómétert vele!
Addig ideadják nekem, hogy járkáljak vele én, mint fő Busás. Aztán meg visszapörgetik az óráját 2500-ról 0-ra.

Na jó ez csak vicc volt.
Hidd el,legalább annyira örülünk mint te(majdnem annyira)!De mi ez a két hét?Be is járatják addig?
Szerintem esés, vagy nem tudom mi más, mert három csavarhely kitört, amit feltöltöttek aluval, aztán új menetet vágtak bele. Nem folyik, nem csöpög, de én észrevettem és zavar....
Köszi mindenkinek a jókívánságot , még az XX-eseknek is!
Már kezdek felpörögni, pedig még 1-2 hét mire ráülhetek, még jó hogy be kell járatni, legalább lenyugszom egy kicsit!
Ugylátom,kezd nagyon "gázos" lenni ez a cserebere!
vágom
Kell bele másik főtengelycsapágy, azt" annyi.
Nem lehet külön cserélni csak párban A motorszám alatt betük vannak(illesztési érték)Ha nem egyezik a tiéddel kicsi az esély ,hogy joooo lesz
Mi a baj Ashuba?
Plusz nem beszélve arról, hogy egy papíros blokkért akár 500ezret is elkérnek külföldön, aztán nem nagyon lehet belelátni, hogy mennyit is ment valójában...
Bárhonnan is szerzed be,egyre nagyon figyelj!
Legyen rola számla,adásvételi,bármi iromány!Mert külömben nem tudod ,beiratni a forgalmiba az uj motorszámot,és akkor bukta a vizsga,eladás,erdet vizsga stb.Ja a papirba szerepeljen milyen motorbol lett kiszedve(rendszám,vázszám)!Még valami,ha betetted a vázba,még kell eredet viszga is!Még mindig cserélni akarsz?
hello!

Ide minden busa-s figyelmét!légyszi
Ha mondjuk ki szeretném cserélni a motorom blokkját egy sérülés miatt(a motortömböt, amiben a szám is van), van-e épkézláb ötlet, hogy honnan? Szóval tud-e közületek vki ilyet? Csak az üres tömb is elég, de ha komplett és jó az ár, akkor arra is nyitott vagyok
fiveurban

nagyon gratula a táltoshoz.. . . .kár hogy az idö olyan amilyen,,de nemsokrára lehet zavarni a lovakat a garázsból :D:D:D:D ---
mondjuk felém hogy kiváncsikodjak ,de mondjuk eldöntött tény nálam is hogy narancsfeketébe burkolózzak......
Az biztos!Söt az a kék,igencsak ott van szinben!Busa vagy nem Busa szép!
Te Fistván!Ha jot akarsz,szerintem ne emlegesd Busati elött a karbonozást!Ha jol tudom,már a puszta szotol is idegrángást kap!
Gratulálok Gabikám Nagyon szép a bringa!Bár úgy hallotam kanyarban kicsit fulladnak az uj busák majd tavasszal ki próbáljuk
Busati! Ha viszed a motorodat karbonoztatni, jelezd már itt légyszíves, mert kellene egy deklivédő meg két oldalra 1-1 vázvédő, ha lehetne róla szó mintázzák már le a tiedet, ne kelljen felvinni az én motoromat. Ha megoldható... Köszönet!