Látod Asubah...nemhogy megvetted vóna az enyémet óccsó pézért garanciával..4000 km-el... Ez a gáz a használt témában...soxor szarik a pók vmi gázosat...
Szerintem esés, vagy nem tudom mi más, mert három csavarhely kitört, amit feltöltöttek aluval, aztán új menetet vágtak bele. Nem folyik, nem csöpög, de én észrevettem és zavar....
Köszi mindenkinek a jókívánságot , még az XX-eseknek is!
Már kezdek felpörögni, pedig még 1-2 hét mire ráülhetek, még jó hogy be kell járatni, legalább lenyugszom egy kicsit!
Plusz nem beszélve arról, hogy egy papíros blokkért akár 500ezret is elkérnek külföldön, aztán nem nagyon lehet belelátni, hogy mennyit is ment valójában...
Bárhonnan is szerzed be,egyre nagyon figyelj!
Legyen rola számla,adásvételi,bármi iromány!Mert külömben nem tudod ,beiratni a forgalmiba az uj motorszámot,és akkor bukta a vizsga,eladás,erdet vizsga stb.Ja a papirba szerepeljen milyen motorbol lett kiszedve(rendszám,vázszám)!Még valami,ha betetted a vázba,még kell eredet viszga is!Még mindig cserélni akarsz?
Ide minden busa-s figyelmét!légyszi
Ha mondjuk ki szeretném cserélni a motorom blokkját egy sérülés miatt(a motortömböt, amiben a szám is van), van-e épkézláb ötlet, hogy honnan? Szóval tud-e közületek vki ilyet? Csak az üres tömb is elég, de ha komplett és jó az ár, akkor arra is nyitott vagyok
nagyon gratula a táltoshoz.. . . .kár hogy az idö olyan amilyen,,de nemsokrára lehet zavarni a lovakat a garázsból :D:D:D:D ---
mondjuk felém hogy kiváncsikodjak ,de mondjuk eldöntött tény nálam is hogy narancsfeketébe burkolózzak......
Busati! Ha viszed a motorodat karbonoztatni, jelezd már itt légyszíves, mert kellene egy deklivédő meg két oldalra 1-1 vázvédő, ha lehetne róla szó mintázzák már le a tiedet, ne kelljen felvinni az én motoromat. Ha megoldható... Köszönet!
nehéz találni jo áron föleg ugy h papirja is legyen
de kitartás
Van 1 alighasznált XX bolkkom ha érdekel.
Milka segít beépiteni oszt jóccakát mehetsz vagy 120000 km legalább, max olajcserével.
Gratula a vashoz nagyon szép!
Remélem felém is elgurulsz megmutatni.
Nagyon sok balesetmentes kilómétert vele!
Na jó ez csak vicc volt.
Már kezdek felpörögni, pedig még 1-2 hét mire ráülhetek, még jó hogy be kell járatni, legalább lenyugszom egy kicsit!
Legyen rola számla,adásvételi,bármi iromány!Mert külömben nem tudod ,beiratni a forgalmiba az uj motorszámot,és akkor bukta a vizsga,eladás,erdet vizsga stb.Ja a papirba szerepeljen milyen motorbol lett kiszedve(rendszám,vázszám)!Még valami,ha betetted a vázba,még kell eredet viszga is!Még mindig cserélni akarsz?
Ide minden busa-s figyelmét!légyszi
Ha mondjuk ki szeretném cserélni a motorom blokkját egy sérülés miatt(a motortömböt, amiben a szám is van), van-e épkézláb ötlet, hogy honnan? Szóval tud-e közületek vki ilyet? Csak az üres tömb is elég, de ha komplett és jó az ár, akkor arra is nyitott vagyok
nagyon gratula a táltoshoz.. . . .kár hogy az idö olyan amilyen,,de nemsokrára lehet zavarni a lovakat a garázsból :D:D:D:D ---
mondjuk felém hogy kiváncsikodjak ,de mondjuk eldöntött tény nálam is hogy narancsfeketébe burkolózzak......