Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mostmár lehet gratulálni?
Mikor látom?
Mikor probálhatom?
Mikor mikor?
Mondd ez nektek valamit?
Igen örülök,de ugy látom minekünk nagyon egy a véleményünk!És ez már nem elösször jött elö!De hát a Fuvarosok joooooo emberek!
Telljesen természetes!Ne törödj vele!Attol még hibátlan a vas!Egy kicsit hangosabb mint más vasak(direkt nem irok márkát),de megy rendesen(mint más vasak nem)!A zajok az illesztésekböl adodnak,nem olyan finoman illesztenek a Suzukinál.De mondom,ettöl még hibátlan a vas!De halgass meg egy Kawát alapjáraton(olyan mintha egy tálca csavart zörgetnél),vagy egy olasz csodát,és máris selymesjárásunak hallod a Busát.
Kicsipesten is havazik!
És jövöhéten szerdátol,igazi nagy országos havazást mondanak,nagy minuszfokokkal!
vagy lehet hogy elromlott
Ezt a titulust meghagyjuk Menyusnak.
....de nem én vagyok a leggyorsabb....sőt.....
Én tudom....nekem van a legrosszabb fékem!
Aki fékez- az veszít
...és a féktárcsái?
JA...odakéne befogatni a farkát..a dörzshajtáshoz annak aki ezt csinálta
főleg a jobb szélső csodálatos. Dörzshajtásos...
Még alig dobták piacra máris így elcsúfítani.
Szép idő van ..asszem elugrok Debrecenbe...
Majd ha kimennek a hidegre,felfrissülnek.
látom némelyeknek a vasnapi kaja mellé felszolgált bor megártott
Vaze enyémnek még hangja sincs és nem változik semmit hiába húzogatom a kuplungot. Mondjuk nem indítottam be...lehet, hogy azért?
Hát ez azért nem teljesen igaz a Honda meg a Yamaha finomabb járású az biztos a Kawa meg a Suzuki hangosabb, de ez az én véleményem, saját tapasztalat alapján. Milka ,hogy fog most örülni.
....meg minden motor!
Ez suzuki és ez ilyen így kell elfogadni.
tüzérnek is más a hangja ha buhózod kiengeded a kuplungot.ha ez segít vmit
Ez szerintem változik attól is,hogy hideg van,vagy meleg,vagy esős idő...mindig más a hangja a motoroknak az adott időjárás viszonyoknak megfelelően......
....szerintem,én így vettem észre....lehet,hogy fas....-ság....