Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nekem i 600-as kutyusom van. Csak követtem a Kykee-t és bepofátlankodtam a beszélgetésbe.
Viszont.... Nem tudom miért gondoltam hogy neked is hayád van.El vagyok én ma tévedve
Akkor már csak széles utat kivánok hozzá!
Tavasszal már semmi nem fog az utamba állni.Moci tökéletes fényezésse,szervizzel és új papucsokkal várja a tavaszt
jó egészséget kivánok!
aztán tavaszra nyeregbe,,,,
ezt jómagamnak is kivánatm
mert a mocim meg lesz hozzá,most már a lábamon is múlik,,,,,
Nincs is attól jobb érzés.
Ebben az évben 3/4-d szezont tudtam csak menni 16e-t. De mint mondtam, még nincs év vége.
Már alig várom, hogy ez az essős idő befejezze a hülyeségét.
2 éve mentem egy szezonban 22 ezret,de úgy éreztem,mindig a mocin ülök....
Már (lekopogom)remélem minden oké.3 nőgyógyászati műtét fél év alatt.Nem tudtam motorra ülni se mert fölvagdosták mindig a hasam.Mikor meg újra belejöttem a mocizásba,akkor meg vissza a kórházba.De jövőre le se szállok róla! Nagyon sokat szeretnék gurulni,mindent bepótolok amiről lemaradtam
Helló Tanusitom a Kykee valóban annyit ment és ritka az az ember, aki ilyen biztosan ül nyeregben. Talán a nagyapám volt még ilyen ő ugyanis lovashuszár volt.
De komolyan, amit irt igaz, megpróbáltam megdönteni a tavalyi km-ét de idáig nem sikerült. Viszont még nincs vége az évnek.
Húú,milyen betegség?De remélem már jól vagy!Nekem a válás hozta ezt a "gyümölcsöt",de megérte!
Nem,jól láttad! 17szer gumiztattam,3lánckerékszett,8 kötelező szerviz,5 temetés 2006,május 5 óta!
Én mindössze 5000km-t mentem az elmúlt motoros szezonban.Igaz kórház,betegség,gyerek miatt nem tudtam annyit menni.
44ezer?Azt hittem rosszul látok!
Tavaly végig nyomtam az egész telet! 0fokig és száraz időben!Ezért is sikerült bele tennem 44.000km-et!
Na majd egyszer felsorolom őket.... Igyekszem 18 éven aluliaknak való szankciók közt válogatni
Miért irod hogy csakazért is.Szoktál mocizni ilyen hidegben is?
Kérem a szankciókat a kiérdemléshez!
ÉN NEM! Nagyon ki kellene azt érdemelni
Ki is próbálnék egyet,hogy hogy nyúlik,meg hogy milyen a kanyarokban! Van jelentkező aki odaadja egy karikára?
Hajaj!Ez a legideálisabb moci számomra.Nem is vennék mást
Én is gondolkodom rajta,de ez látszik is!....de csak jövőre
persze mert mi rátermettek vagyunk erre a gépre nekünk gyártották
igaz?
Pedig nem kell félni,én se félek

cak hogy tudd azért vett bringát és nem motort mert fél a hayabusától
Látom a barátodnak már megjött az esze!Tudja mi az a motor!