Sajna vicc az egész!
Megvettük 3 milláért,és most.......... Mondjuk nekem nem célom eladni,de azért.....csúnya helyzet alakult ki a piacon!
I love K4 BUSMAN!
ha az uj k7 es busa 2.3 M akkor én mennyiért tudom eladni az enyémet ami 2001 es?pont most akartam eladni de ahogy látom nem igazán fogok annyit kapni érte amennyit akartam!
Mindjárt elsirom magam a kereskedök miatt!De sajna addig nem tudok sirni,amig ilyen eladási statisztikát látok.És bizton állithatom,nem két forintot keresnek egy vason.A beszerzési árat meg ne feszengessük,mert még igyis szép haszon van a mocikon,max. nem nem irdatlan haszon.Ja és,nem fektetnek be egy buznyákot se.mert csak annyit rendelnek,amennyit lefoglaloznak elöre(vagyis mi befizetünk),max. +1.De abba az egybe csak nem halnak bele!
Hát
1 nem az a teljesitménye amit vártam
2 nagyon rossz a aero dinamikálya(ha jol irtam),nem lehet hozzá venni túra pelkót mert még nem gyártyák.
3 a kormánya iszonyat kényelmetlen.De ezt megoldottam gyártattam hozzá.
4 a 110 ló szerintem kevés a 225kg hoz.Ja még sport kipuf sincs,sport levegő szűrő sincs,bukó cső sincs.
Oldalidom sincs.
5 számitásom szerint kb.250000ft boól lehetne 135-140lovtat csinálni.
Ha ezt hozzá adod az árához akkor most simán meglenne a busa.
Igazatok van. Szerintem most beszer áron árulják a busákat,csak ne bukjanak rajta
Ha meg a kereskedő szemszögéböl nézed? ?Gondolj bele .5 db beragatt motor lehet hogy a csöddel egyenlő.
Az meg nem igaz hogy nem lehet forgalomba helyezni a motorokat mert erre is van megoldás.
A yamahánál már ki is találták:vzsgára feltesznek 1 újj rendszert valami elektronikát azt nem tudom mien és máris e4 a moci. Vizsga után mehet minden vissza.És ezt nem kitaláltam nagyon közeli forrásbol tudom.
Ettöl fügetlenül ha juniusba lett volna enyi az ára a busának akkor nem banditom lenne .Vagy ha jol el tudnám adni most .De ennek az eséje kevés mint fejemen a haj.
Gondoljátok el mennyit ér akkor most a ti vasatok emberek...K5-ös meg K6-osok...1,5-öt? PFFFFFFFFFFFFF...vicc...
Mondjuk ez csak addig lesz téma amig lehet kapni. Amikor már nem lesz régi csak új, akkor valamennyit menni fog fel az ára, mert egy csomó embernek majd a régi kell...
Telljesen igazat adok Csölének!
Beszorult darabok,vagy sem,ez nagy köcsögség!Legyen az bármely márka képviselöje,ilyet nem csinálhatna!Megoldás,összekéne fogni az embereknek(bár tudom ez lehetetlen,és kivitelezhetetlen),oszt rajtuk kéne hagyni mind a K7-es,mind a K8-as vasakat!Nem sokáig,ugy egy évig.Kiváncsi lennék ahhoz mit szolnának!
Hja...azért ez mekkora köcsögség a suzukitól....egy 3 millás motort néhány hónappal később 2,3-ért árul? pffff...Jóól megszopatott egy rakás embert idén evvel...többek között engem is...
50esen?dehogy nem tudod milyen kényelmes úgy?hayabusán azt használni sztem baromság...hogy nem vágyom rá hogy a teljes testsúlyom busás gyorsulás mellett a két csuklómra terhelődjön
jahh az 50 esen nem nagyon használatos
de itt a hayán meg nem is ajánlatos fogni mert hamar potty,akit vittem még eddig sosem engedem hogy abban kapaszkodva jöjjenek velem
Megvizsgáltam az új busát!
Élőben szebb,mint a képeken! ,más a fék,még a felfogatása is,elöl-hátul,kissebb a hátsó ülés is,csúnya a majré vas,kissebb lett az orra,de szép!
Ráadásul nagyon jo vasak!Ha egy Hondás mondja,az már valami!A Suzuki ezt joooooooool elbasz......