Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem érdemes eladni!

Ráadásul nagyon jo vasak!Ha egy Hondás mondja,az már valami!A Suzuki ezt joooooooool elbasz......
Sajna vicc az egész!
Megvettük 3 milláért,és most.......... Mondjuk nekem nem célom eladni,de azért.....csúnya helyzet alakult ki a piacon!
I love K4 BUSMAN!
Hy

ha az uj k7 es busa 2.3 M akkor én mennyiért tudom eladni az enyémet ami 2001 es?pont most akartam eladni de ahogy látom nem igazán fogok annyit kapni érte amennyit akartam!
Sport kipufba tudok segitteni!

Martin dob,összekötö csövel eggyütt!Neki biztos van,erre a tipusra is.
Pep

Mindjárt elsirom magam a kereskedök miatt!De sajna addig nem tudok sirni,amig ilyen eladási statisztikát látok.És bizton állithatom,nem két forintot keresnek egy vason.A beszerzési árat meg ne feszengessük,mert még igyis szép haszon van a mocikon,max. nem nem irdatlan haszon.Ja és,nem fektetnek be egy buznyákot se.mert csak annyit rendelnek,amennyit lefoglaloznak elöre(vagyis mi befizetünk),max. +1.De abba az egybe csak nem halnak bele!
Hát
1 nem az a teljesitménye amit vártam
2 nagyon rossz a aero dinamikálya(ha jol irtam),nem lehet hozzá venni túra pelkót mert még nem gyártyák.
3 a kormánya iszonyat kényelmetlen.De ezt megoldottam gyártattam hozzá.
4 a 110 ló szerintem kevés a 225kg hoz.Ja még sport kipuf sincs,sport levegő szűrő sincs,bukó cső sincs.
Oldalidom sincs.
5 számitásom szerint kb.250000ft boól lehetne 135-140lovtat csinálni.
Ha ezt hozzá adod az árához akkor most simán meglenne a busa.
jah én is rá néztem
"""Csak addig mig el nem adom ezt a fost.""
adatlapodon látom hogy tiszta szívedből szereted a motorod mi az oka?
Igazatok van. Szerintem most beszer áron árulják a busákat,csak ne bukjanak rajta
Ha meg a kereskedő szemszögéböl nézed? ?Gondolj bele .5 db beragatt motor lehet hogy a csöddel egyenlő.
Az meg nem igaz hogy nem lehet forgalomba helyezni a motorokat mert erre is van megoldás.
A yamahánál már ki is találták:vzsgára feltesznek 1 újj rendszert valami elektronikát azt nem tudom mien és máris e4 a moci. Vizsga után mehet minden vissza.És ezt nem kitaláltam nagyon közeli forrásbol tudom.
Ettöl fügetlenül ha juniusba lett volna enyi az ára a busának akkor nem banditom lenne .Vagy ha jol el tudnám adni most .De ennek az eséje kevés mint fejemen a haj.
keresztbe áll gyorsításnál,fékezésnél...ez egy állat
ennek sincs meg a 4 kereke,,de látszik hogy nagyon össze van szokva a mocijával..
http://videa.hu/main.php?page=...
Milka
Majd szólök ha kezdhetitek!
Gondoljátok el mennyit ér akkor most a ti vasatok emberek...K5-ös meg K6-osok...1,5-öt? PFFFFFFFFFFFFF...vicc...
Mondjuk ez csak addig lesz téma amig lehet kapni. Amikor már nem lesz régi csak új, akkor valamennyit menni fog fel az ára, mert egy csomó embernek majd a régi kell...
A Gabi biztos benne lenne
Telljesen igazat adok Csölének!
Beszorult darabok,vagy sem,ez nagy köcsögség!Legyen az bármely márka képviselöje,ilyet nem csinálhatna!Megoldás,összekéne fogni az embereknek(bár tudom ez lehetetlen,és kivitelezhetetlen),oszt rajtuk kéne hagyni mind a K7-es,mind a K8-as vasakat!Nem sokáig,ugy egy évig.Kiváncsi lennék ahhoz mit szolnának!
Muszály kiárusítani a készletet, mert jövőre már nem helyezhető újonnan forgalomba Euro-2-es motor.
Attól függetlenül kétlem ezt az árat..azt eltudom képzelni, hogy van néhány beszorult darab készletről...
Hja...azért ez mekkora köcsögség a suzukitól....egy 3 millás motort néhány hónappal később 2,3-ért árul? pffff...Jóól megszopatott egy rakás embert idén evvel...többek között engem is...
50esen?dehogy nem tudod milyen kényelmes úgy?hayabusán azt használni sztem baromság...hogy nem vágyom rá hogy a teljes testsúlyom busás gyorsulás mellett a két csuklómra terhelődjön
jahh az 50 esen nem nagyon használatos
de itt a hayán meg nem is ajánlatos fogni mert hamar potty,akit vittem még eddig sosem engedem hogy abban kapaszkodva jöjjenek velem
jaa
Kapaszkodó hátul
majré vas?
Megvizsgáltam az új busát!
Élőben szebb,mint a képeken! ,más a fék,még a felfogatása is,elöl-hátul,kissebb a hátsó ülés is,csúnya a majré vas,kissebb lett az orra,de szép!
szia!áll:DTTzhetünk is de abban béna vagyok msnen beszéljük meg,meg a többit is