Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy elado alighasznállt,MAN szélvédöm!Szerintem még teis elférnél mögötte!Valahogy csak fel drotozzuk,és ocsoért megszámittanám!
Norbidiéta!Na meg egy kis fürészelgetés(lábbol,karbol stb.)
Szerintem inkább ügyes,és megfontolt!Nem mindegy!A szerencse ilyenkor nemnagyon játszik!
Jó hogy ennyi tapasztalatotok van!Én még soha nem is áztam el,pedig ha hiszitek ha nem,igenis vágyom rá!Lehet hogy csak egyszer,de szeretném kipróbálni!
De nem szeretnék az ajtóban randizni...
a leg jobb iylenkor rá venni az esö ruhát teljesen le zár a hideg szelet is,,nekem nagyon be jött ez a taktika
sebeség latyak úton 5 cm hó az út szélén rekord speed 260 ekkor kezdett izegni mozogni de végig irányitható és fékezhetö volt,,jelzem már elötte le nyomtam 160km távot jó melegek voltak a gumik...
No én a kutyákkal nagyon egy húron pendülök ám! Sajna ma 3-at altattam el.
Kutyust megfogjam,vagy randiztok az ajtóban?
Jól Nevelt Dobbermann gátlások nélkül....és 60 kiló felett,szín izom,pihenő izommal fűszerezve...
Nekem hosszabbnak tűnik Zoo!
Gyűlölök már számolni mindig!
Minden nap csak számolok,anyaghányadokat,dekákat,kilókat,adag/főt...
GYŰLÖLÖ
K SZÁMOLNI!
..Tehát hosszabb,és kész!
Mindjárt megyek érte
Hova küldjem?
meg kell nézni az adatokban,a kerék tengely távból már lehet következtetni....
Na ez az!Bátorság!Adhatnál nekem is át egy kicsit...mondjuk 2.5 pont értékben Én quadoztam ma egyet de megfagytam
Egy póló+egy garbó,és a szokásos bőr ruha,az Arlen ness,aki Milka szerinint a Loch Ness-nek a tesója!
A mocimat én is nagyon féltem! Az egyik legnagyobb kincse az életemnek!
....De bátorság=5pont!
...lehet,hogy hosszabb lett az új Haya,vagy csak úgy tűnik?
Le a kalappal! Én félteném nagyon a mocit.Nem is magamat,mi?Mindjárt a mocit.Mennyire öltöztél be?

Ceva Hayagirl!
Nem vagyok Isten,de megfogom!
ez lesz a Hayával a harmadik telem!
Oké,hát nem tudom lesz-e?
Ha decemberben tényleg 15-20 fok lesz, elgurulok felétek!
hát igen...szép
Zoo!
Én ebből is kilógok
http://images.google.com/imgre...

görgessétek csak le szépnen mikor bejön
Tényleg csak pár...
Nem olyan megindulós az, az a pár lóerő
Mizu erre?Azon kivül hogy hideg van.Látom azért vannak akik nem félnek a hidegtől,hótól,jégtől.Hát nem is tudom.Megindulna alattam a haya,a Jóisten se fogná meg ilyen úton