Jó hogy ennyi tapasztalatotok van!Én még soha nem is áztam el,pedig ha hiszitek ha nem,igenis vágyom rá!Lehet hogy csak egyszer,de szeretném kipróbálni!
a leg jobb iylenkor rá venni az esö ruhát teljesen le zár a hideg szelet is,,nekem nagyon be jött ez a taktika
sebeség latyak úton 5 cm hó az út szélén rekord speed 260 ekkor kezdett izegni mozogni de végig irányitható és fékezhetö volt,,jelzem már elötte le nyomtam 160km távot jó melegek voltak a gumik...
Nekem hosszabbnak tűnik Zoo!
Gyűlölök már számolni mindig!
Minden nap csak számolok,anyaghányadokat,dekákat,kilókat,adag/főt...
GYŰLÖLÖ
K SZÁMOLNI!
..Tehát hosszabb,és kész!
Egy póló+egy garbó,és a szokásos bőr ruha,az Arlen ness,aki Milka szerinint a Loch Ness-nek a tesója!
A mocimat én is nagyon féltem! Az egyik legnagyobb kincse az életemnek!
....De bátorság=5pont!
Mizu erre?Azon kivül hogy hideg van.Látom azért vannak akik nem félnek a hidegtől,hótól,jégtől.Hát nem is tudom.Megindulna alattam a haya,a Jóisten se fogná meg ilyen úton
sebeség latyak úton 5 cm hó az út szélén rekord speed 260 ekkor kezdett izegni mozogni de végig irányitható és fékezhetö volt,,jelzem már elötte le nyomtam 160km távot jó melegek voltak a gumik...
Jól Nevelt Dobbermann gátlások nélkül....és 60 kiló felett,szín izom,pihenő izommal fűszerezve...
Gyűlölök már számolni mindig!
Minden nap csak számolok,anyaghányadokat,dekákat,kilókat,adag/főt...
GYŰLÖLÖ
K SZÁMOLNI!
..Tehát hosszabb,és kész!
A mocimat én is nagyon féltem! Az egyik legnagyobb kincse az életemnek!
....De bátorság=5pont!
Ceva Hayagirl!
Nem vagyok Isten,de megfogom!
ez lesz a Hayával a harmadik telem!
Én ebből is kilógok
görgessétek csak le szépnen mikor bejön