Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Budapesten és környékén már nem esik,de vzes a talaj és a burkolat, Én most indulok el Ujpalotán rátérek az m3-raés meglátjuk hogy közben mi esik rám hó vagy havas esö?és mire érkezem meg az uticélomhoz?
nálam esik hó meg jég hegyek is vannak ki akarja óket emg mászni?
de mot nem érünk rá mert törjük a jégmezöt kell az új sztrádának hogy jobban hasitsunk
Nálunk is király az idő Kérsz 1 sört
Menyus nálatok meg esik a hó? Itt meg ilyen jó idő van...
Okés köszi!
Olyan mint az én carbonom volt csak alu ovál. Az árát megkérdezem.
Hali!
köszi szépen az infót.
Ma megyek nézni egy rf900r csak nem tudom mit nézzek meg rajta (tipushiba ami kijön rajtuk)
vagy ilyesmi.
estére megírom milyen volt a motor.
Mizujs Fatökűek, és a többiek.
Le stupekolom én azt onnan bízd csak ide
Menyus!

Nekem van jóforma Yoshimura tudod...csak rajta van egy hayabusa és nem lehet leszedni...uhhogy egybe kell vinned!
Képed van rola?Menyi píz
van Leasser alu puffancs használt
Szivesen oda adom De sose jársz felém
Köszike!De nekem valami aprokavics forma kémény kéne
Üdv Tocka!

Alkatrész az RF 900-hoz van. Normális motor szinte nincs, vagy nagyon ritka. Ha érdekelnek árak csörögj rám a 06-30-331-83-13
Ideadhatnád a faragott légszűrőházat, legalább kipróbálásra!
Üdv!

Egy pár darab gyári dobom van.
Valami joooo kipufogot szeretnék!Megfaragtam a légszürö házat,ezért kéne egy gyári!
Gyere
Ez engemis érdekelne!De mindjárt jol átszaladok,és kilesem a titkot!Meg iszok kávét.Meg megeszem a Menya ebédjét!Meg minden.
Mit alakítol Menyus?
Tudnom kéne mid maradt még
At R-1 ott van a szeren!Csak ne akarj vele turázni!Én most abba bizok,hogy 2-3 éven belül,elörukkol a Honda is egy uj XX modellel.Addigra az enyém is csere érett lessz.
Menyus!
Szombaton viszem a cuccot/airbox/, még valami?
személyem szerint még mindig avn mit tökéletesiteni a motoron minden olyan rideg rajta,kicsit meg formázták tény,,,de a vizelet edényt még mindig nem tüntették el a gáz bovdenek is felfelé kunkorodnak meg még sorolhatnám hátsóüllés is olyan túrás modell rá rakhatsz egy takaró lemezt szinte hogy sporotsabb legyen,,,nem mint busa gyónyörü kúp ehhh nah van még mit tanulniuk és gyártani üdv