Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légszűrőd rendben van?
szevasztok. tegnap énsem bírtam ki. találkoztam is csodálkozó fejekkel. /motorossal nem/ azért jóóóóóóóóó volt. jó párszor megforgott a kerék, de oda se neki.
mire beöltöztem már melegem volt, folyt rólam a víz, de aztán elmúlt.
Bartokatosz.: nyáron észleltem énis hasonló tüneteket, énis gyertyára gondolok. tavasszal valszeg megkell lepnem vele drágámat. ja meg lehet, hogy akksival is. lakásból vittem ki, előtte töltöttem, osztán épphogy beindult. üdv.
Tegnap észrevettem,hogy nem akar 9000 fölé forogni a gép,hazaértem üresben se forgott el csak 10-ig durrogott azt visszábbesett a ford. 9-re.Ma beindítottam,bemelegítettem ugyanaz,olyan mintha nagy ford.-nál kihagyna 1 henger ,alapjárat ,indulás , kis fordulat rendben,a gyertyát mondjuk nem néztük meg mikor megvettem.
Ovatosan mentem,kanyarokban csak lábujjhegyen ,egyenesben egyszer -egyszer megcibáltam a bajszát,de csak finoman.
De csak ésszel, mert a gumik baromira nem tapadnak már ilyen hidegben, bármikor meglephet!
Ma kerültem 30-35 km-t az utak nagyjábol szárazak,de ez a nulla fok nem az igazi,hideg van hiába öltözik fel az ember!
Azért köszönöm még egyszer!
Megnéztem, de sajnos nincs meg.
Üdv. Érdeklődnék, sikerült megnézni?
Köszönöm!
Reggel megnézem.
Üdv. Nincs valakinek eladó busa váltórudazata?
Imádom, egy időben nagyon szemeztem vele :) És jó teljesítményszempontból is, nem csak szép. Hangtompító járt hozzá? Mindenesetre ha megunnád, szólj... ;) Tavaszig még eldöntöm mi legyen, egyelőre a Bódis rendszer a befutó.

És szép a grafit Busa!
Szia Fada!

Természetesen lehet szó róla, bár még nem is hirdettem meg, mert még nem tudom hogy egybe adjam el, vagy darabokba. Nehéz megváni tőle...
Nekem Tsukigi Cannon van.1000 USD volt 3 éve.Borzasztó hangos,igazi "szomszédok öröme" típus.Társas túrázásra sem jó.Vámmal nem volt baj,ráírattam a dobozra,hogy használt kipufogó,értéke 120 USD,nem foglalkoztak vele.
Na ja, most főleg ráálltak a NAV-osok a külföldi rendelésekre értékhatártól függően, minden fillér számít ebben a fostengerben :(
Gary!

Darabokra is lehet igényt bejelenteni? Ilyesmikre gondoltam, hogy hátsó üléspúp, sarokvédők, ha nem sérült, hátső lábtartó, ilyesmik. Bár a kiálló alkatrészek gondolom kaptak...
Jól összetört,hányat szaltózott szegény pára?
nem sikerült. valamit elk..tam
sziasztok. egy kis tananyag szezonkezdetig
ment email:)
Kérlek, dobj egy elérhetőséget.