Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne haragudj Robi!
De a Busa nem cross,és supermoto kategóriába tartozik.....de köszi!
Na, tök jó, vannak itt közeliek...
Amiért kérdeztem: Volt egy gsx750-em, ezt cseréltem busára. És azt vettem észre a busán, ( az elején nem, mert akkor ugye csak a látvány érdekelt) hogy behúzott kuplungnál tök jó hangja van, mikor ráengedem jön egy plusz hang, amit nem hallottam a gsxf-es időkben. Kérdezetm egy-két embert, azt mondják: ez normális, mert ugye nagyobb ccm, több lóerő, nyomaték, stb. De azért én szeretném meghallagatni vkinek a motorját, aki nem zárkózik el ezelől. Ha lehet akkor nem akarom sokáig halogatni, mert ha azt érzékelem, hogy vmi gáz van az enyémmel, akkor inkább gyorsan service, mert még van pénzem és tavasszal már nem akarok ezzel foglalkozni. Előre is köszi a tolongást
pomázon is havazik.előveszem a boardot...
Zugló....havazik! . ....roha....-jon meg!
...mi a közös? .....a megoldás:HAYABUSA! , ,
De a gázszerelő ügyesebb!
nem azért mondtam nehogy úgy értelmezd de tudod mi a szakácsban és a gázszerelőben a közös?mindkettő dolgozhat politikusnak és mindkettő alapjaiban megváltoztathatja a politikus életét
....csak egy szakács vagyok..... ,van aki csak egy gázszerelő.....
Menyának!
gondolom a busádnak leállítva tolva is nagyobb hangja van mint tüzérnek 10,000nél kaját osztani politikusoknak?hogy hogy mivel foglalkozol?parlamenti büfében dolgozol?
Csöle!
Neked 15centi van csak a két füled közt?
Akkó mennyi a fehérállományod?Vagy szürke mán oszt selejteztél?
Tittelett!
Meggyüttem....
Naon fárasztó napok voltak,k.-sok melóval...megetettem 1600 embert......köztük roh...politikusokat is,meg Lou Begát,Tanita Tikaram-om,és stb,stb.....Fájt 38 óra folyamatos meló után mocira ülni,és hazajönni.....
De a mocim már magától is hazatalál! ...mert kezes,és kifinomult!
Halál?Sokszor estem már a BUSÁVAL!Egy karcolás sincs rajtam,sem maradandó sérüléseim sincsenek!Csak HÜLYE vagyok! ....de ki nem!?
Ashuba!
Zuglói vagyok,és az is közel van Érdhez!
Üdv a köreinkben!
Z3!Kocsisor?IMÁDOM!Fejlett Reflex a kulcsa!
ezért lesz a következő gépemen nyitott rendszer
Norbi 01

Szerintem hülyeség ez a meghalok a Busán dolog!Elmondhatom,sok Busás ismerösöm(barátom) van,és még ÉLNEK!Hála istennek!Söt eldobni se dobták a vasat idén!Viszont XX-es ismeröseim sajnos fogyatkoztak idén (motorilag).Még énis elcsuszikálatam(pályán).Ha van magadhoz valo eszed,meg önkontrolod,meg némi-nemü rutinod,egyálltalán nem szörnyeteg a Busa!Volt alkalmam menni Busával,és igazán kezes,joindulatu motor!Azis igaz,nem ajánlanám kezdö motornak!
Asuba!

Isten hozott a vakok,és gyengénlátok között!Kérdésedre,kérdéssel válaszolnék,mi az Érdhez közeli?Vannak itt mindenhonnan,Csepel,én Kispesti vagyok(bár Budafokon nevelkedtem),stb.
Hát ez igy szokott lenni marhára vigyázni kell. De nagyobb hangnál belenéznek a tükörbe és belemosolyog egy mootr akkor nyilik a sor. HAverommal mentünk ahaz suliből tuning róbija van van rajat egy sport cső meg még so más szar és elég jól szól ott is huzodtk aza utók ezerel azéb.
Szasztok!

Mi számít Érd-hez közelinek....Asuba-yah...XI.kerület az?!?

Akkor Tasi közel van Érd-hez!

Addig is mindenkinek küldök pár képet...az újjakat és a régebbieket szeretőknek egyaránt!

Hayabusa forever!

A Tasla
a poén...:neki se volt rendszáma
azok közt is akad bőven azért 80nnal álló kocsisor mellet vagy mikor araszol a sor...ha araszolgatnak nagyon kell figyelni mert hajlamosak sávot váltani egyszer egy 1000res fireblade után mentem így 10zel araszoló sór közt (állt az árpád híd ) tűzpenge elött nyílt a kocsisor olyan hangja voolt
Hát jó Z3. Én azt mondom nyugotan gyurja be a kocsisor közé de csak akkor ha azt biztoságósan csiálja és nem csak uyg hogy majd kiérek a véégn. Mert én is elgyurom neki ezerrel de nem ma kezdtema városba való futkozást meg én se megyek azértis elmegyek ha elférek ha nem... De azért váltos gépesek köözzt is vannak elég nagy lámák. Mondjuk ugy kis köbcentis motrosok inkább
rendicsek köszi!
Na menek TV-t sasolni! YO8 mindenkinek!
30-7472925
Menyus!

Megoldok neked amit akarsz...hívj majd fel!
Szeretnék valami fasza ablakpárkányt!kívülre is meg belülre is!De az áfát ne rakd rá mert akkor túl hosszú lesz
Neeem nem vagyok. Csak Természetes kőzetekkel foglalkozunk, és hát van síremlék gyártás is. De főleg építőipar. lsd. www.naturall.hu