Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen néhány robogós (semmi személyeskedés) úgy közlekedik...egyik cimbit idézném.14éves jogsssi nincs 100as robesszel jár : "dugó?be a kocsisorba 80nal azt csá" nem nagyon motorzunk együtt, nincs nekem bajom az álló kocsisor közti elmenéssel (én is elmegyek) node azért...
Sírásó vagy csörike
Egyébként nincs igazad. Igen vegyetek Fordot, mert Talma aki világbajnok úgy gondolja, hogy jó és megbízható márka. Ha neki jó akkor biztos nekem is jó lesz. Ennyi a lényege.
Jó hát ha annyi lóvém lenne én is szponzorálhatnám...mert lehet összefüggés. Évi 3-400 sírkövet eladunk szal...mért is ne Hiszen veszélyes sport a motorsport.
Ja értem, emberek vegyetek Fordt mert jó márka az Aprilia
A Farkasházy biztos nem ért rá,a gyözike meg válik
De a Forma-1 pilóták se szívtak Marlborot-t valószínüleg. Ott se volt ilyen jellegű összefügés
Na ezt a jóbarátokhoz akartam írni ott volt róla szó. Elnézést
Szponzor vaze... meg a Brókernettel is reklámozza magát...oszt mégse pénzügyi tanácsadó
Apropo: Talma
A Ford Talmával reklámozza magát. Mi a kapcsolat? Mert Talma motoros és Ápriliás hol itt az összefüggés .
Ya ya mint a zuperman
18 évesen én is 250-es ETZ-met gyilkoltam. Néhányszor volt alkalmam felülni 400-as cbr-re meg 750-es mocira...szerencsére nem volt rá lehetőségem, hogy vegyek. Mindegyik alkalommal iszonyú necces szituációim voltak...szal amit menyus mondott azt csak megerősaíteni tudom. Mert azonnal úgy gondoltam, hogy én vagyok a Jani...oszt mégse vótam az.
Hát igen azt a korlátlant nagyon is kitolnám és akár még kéne még egy kategória szerintem. De a jogsiszerzést sokkal komylyababn csináltanám mert hát elég halvány tudásal kap mindeki jogsit.(tistelet a kivételnek de persze a ötvenesre leginkább) Mikor én viszgáztam a vizsgabiztos egész végig telefonált....
Deeeehogynem menyusom...csak tolószékben
Na igen!Ha nekem 18 évesen ETZ helyett busám lett volna mür tuti nem irogatnék ide
Egyébként én privát 25év alatt senkit nem engednék ilyen kaliberű motorokra felülni. Tudom, hogy vannak kivételek, de azok vannak nagyon kevesen sajnos...
Hát igen ebbe nagyon is iagazt adok. MErt sok mebernek az a 15 cm elég hiányos eszetlen meggondolatlan és tapasztalatlan. NEm is csodálom hogy viszik a pálmát csak nicns belőle főcimlap mert nincsnek beleőle általában nagy bajok mert városba kis tempónál van.
Úgy tudom,hogy a segédmotorok viszik a prímet!Sokat elütnek közülük,sokan is vannak!
Hát ja...tény, hogy nem egy babetta na...ha nem megfelelő kezekben van akkor hamar megvan a baj. De elmondhatom és nyugodt szívvel beszélek itt sokak nevében, hogy semmivel sem veszélyesebb mint egy 600-as akármi...sokminden azon a 15cm-en múlik ami a két füled között van. Egyébként én személyesen ilyen statisztikáról nem hallottam.
Én is tudom hogy nagyott kell esni nem oylan nem oylan egyzserüde nem is nehéz meghalni. CSak arra lettem volna kiváncs télleg létezett -e iylen statisztika. Azt valahogy sejtetem hogy nem fogjátok aztmondani hogy persze meg stb..
Norbi!

A hayabusán nem lehet csak úgy meghalni! Jó nagyot kell esni vele max úgy
Hát jó nem uyg értettem hanem a motorzás közben a haabusán hal meg.
Ez szerintem hülyeség. Mert mindegyik Hayabusás meghal egyszer. Ugyanúgy, mint mindenki más. Nem élhet örökké senki.