csölle
figyu meg osztjuk vetjük a dolgot
csak hogy tudd a fickó mióta feltöltötte a vidjóját a youtubra turbo busa 500 hp és 290 nél még emelgeti az elejét nah ez az a motor csak mivel borult vele kicsit másképp néz ki,azóta felismerték és meg ugrott az ára!
Milka púpos tankú gsxr láttál már homrú tankosat nah abba nem sok nafta férhet?!
van egy kitünö állapotban lévö motor elado-a tipusát szétszedés után megtudod
a korához képest szuper állapotban
frissen szervizelve
mindig szabad ég alatt tárolva
nagyon kevés km-el
rengeteg extrákkal
extra :
-dinojet tuning,meg minden ami motorikusan belefért,már oljanak sincs hely úgy meg van tömve kikönnyitett cuccokkal
-magasitott túraplexi,szinezett véd a szembesütö naptól
-külömbözöekre szinezett visszapillantók,
-extra müszerfal világitás egyénileg választható szinekre és watt teljesitmény (dimmer üzemód)
-kormány markolat melegitök egy mozdulattal áthelyezhetök a full króm markolatokra
-coustum burkolat sárvédő
-teljesitmény és idöjárási oldal idom(gyorsulás esetén a szél rá idomitja az oldalára)lassabb tempónál véd az esötöl,,
-tank huzat karcolások ellen ,egyéni szinezés kilzárólag csak erre késziteték
-vizálló ülléshuzat
-doboz garnitura tartó,rengeteg,gumipók,(sisakok,csomagok rögzitésére) eredeti ár több százer
-a gépfegyver sok bajból kihúzott már ajándékba adom,,,,vigyázat körözik!,,,,fontos:használd mindig!
-lánc csere volt ,le van ápolva rendesen,csak ne mosd róla le a zsirt ez esetben ismét karbantartásra szorul
-szuper matfekete felnik
-vele jár a legjobb minöségü vizes gumik is,kitünö menetbiztonságot ad ...
bármilyen kérdésed felmerül,nyugodtan lépj kapcsolatba , árban meg tudunk egyezni..
a motor már annyira hires hogy biztos láttad hiradókban,ezt elötem egy ghostrideres dzsekis manus lovagolhatta,mert mikor sétátam egy árokban szerte szát volt minden én meg felmarkoltam a mocit azóta is mindig üldöztek a rendörök,nem értem miért?jó vétel volt..sosem unatkoztam ha gurultam vele..
papirok ezért nincsennek...
most aktiváltam az új katalógusomat
majdnem 50 kép még nevet is adtam nekik meg rendezgettem fél óra volt....
2004 ben mikor voltam antarktisz-on
de van még böven fent a nevem alatt képek ha érdekel valakit
viktor cimborám Lepencé-zett a haverjaival...meg is lett az eredménye !
Egy nagy Zizivel több van totálkárosan!
Vki ismeri a miskolci hayabusás srácot!
Nem az számít kicsiny hazánkban mennyi van a busádban,hanem hogy mikori!
Ezt is csak mi tudjuk így csinálni...a sok f@sz inkább vesz egy 2004-2005-ös busát 40000 kilcsivel,esetleg visszatekertn órával,mint venne 1 évvel régebbit kevés kilóméterrel!
Volt vevőm...na erről ennyit,pedig már megbocsásson az ég,de egyből meghallani a hangján hogy 10000,vagy 40000 van a motorban!
Sok hülye....!
Erről ennyit a különbség csak annyi hogy antracit bevonatos az elsó villa...vagy sem!
A Képtárban a képfeltöltés "
Átépittési munka miatt szünetel".Hogy ez mit takar nemtudom,de bizzunk benne,hogy rövid idön belül,láthatjátok a hööööööööööööööön áhitott képeket!
Elkezdtem a Hévizi képeket feldozerolni!Lehet kuksizni!
www.kep.tar.hu/milkamu