Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amargo
Ismersz!
Hi Busacsabi!

Összes színben? Hova?
hát képzelem hogy meglepődtek én is meglepődtem volna mikor először irtál ide de már láttalak valami "motorozonok.hu"-n vagy min az iwiwen volt ilyen banner
Ráadásul a rendőrök szeme láttára történt a dolog.Végül is rendesek voltak annak ellenére hogy kételkedtek benne hogy enyém a moci
Aztán a moci bal fele lement
.
Hát egy hülye picsa elfelejtett indexelni mikor balra kanyarodott,meg nem is húzódott be a felezőhöz.....
mitörtént vele?
Hát igazából egy kisebb szaladgálós mocit szeretnék a haya mellé.Azt hiszem egy 600-as Hornet lesz,még nincs eldöntve.Az új haya is tetszik,de fáj a szivem a mostanitól megválni,főleg hogy most már kész lesz.
Tudtaaaaaammmmm,hogy nem bíííeod ki be szólás nélkül
Valamiért azt hittem ujat szeretnél
Hát látszana,ha jobban döntenél!De talán igyis látszodik a rozsdában a vaslemez!
Kykee
Ha emlékszel még rá az M1800R is a megjelenéskor 2998000 Ft volt azután tavasszal felemelték az árát 3,2- re.
Így lesz ez a K8 Busával is!
Teccik hát!Mire érted hogy van-e kilátásban?
Szia!Ha teccik ITT találsz még pár busás képet Van már valami moci kilátásban?
Olcsóbb a B-Kingnél?
De még mennyire látszik!
Egy egy egyszerű rozsdás vaslemezen van!Remélem jól latszik a képen
Hellósztok

Zmenyus neked hogy van megcsinálva a rendszámtáblafelfogatás leirnád nekem és ha nem túl nagy kérés dobsz fel nekem képet a moci hátuljárol és a a rendszám tartóról?
Igen a K8-as ból most jöttek az összes színű
k8 ?
hmmmm nehogymár ilyen törtééééénnnnnyen mert huuu de pipa lennék....
más
jó hír közlemény!
ma voltam kontroll röntgenen és nagy iramban gyógyul a lábam, csontom jiiiiiha!
fél testsúllyal lépegethetek rá ...
most hétvégén utazom el irbe majd 30.-án jövök vissza üdv mindenkinek
figyelek távolból ide szokásomhoz hiven
Ezzel a TRE dologgal csak az a baj, hogy miután beépítetted a TRE-t nem működik a fokozatkijelző. A barátom járt így a K5 Gixxerezerrel.