Na kedves barátaim !Ha holnap is ilyen szép idő leszmeg látogathatnánk Maister barátunkat (Nagykátán) ! Persze meglepetés szerüen Találkozzunk Lurdiház parkolo 10:00 kor!Érkezés kátára 11:00 Ítt mi busások jooool megverjük a beszólásaiért küzben az XX es csapat megprobálhatja meg védeniEz után Kb 12:00 kor maister uram kerekes székét mondjuk Milka motorja után kötve(hogy ő is élvezhesse a szabad száguldást)meg indulunk Monorra a kiszemelt piros XX-et megtekinteni,lealkudni,lefikázni,STB Mindenkit szeretettel várunk
1,Menyus
2,Mr.?
3,
4,
Hogy lehet, hogy a B-King-nek még nincs topic-ja? Szójjon má" vki egy adminnak.
Pont ma láttam egyet tök feketében. Gyönyörű. Igaz szokatlan hátul az a két fekete kányhacső de még így is szép.
Na kedves barátaim !Ha holnap is ilyen szép idő lesz meg látogathatnánk Maister barátunkat (Nagykátán) ! Persze meglepetés szerüen Találkozzunk Lurdiház parkolo 10:00 kor!Érkezés kátára 11:00 Ítt mi busások jooool megverjük a beszólásaiért küzben az XX es csapat megprobálhatja meg védeni Ez után Kb 12:00 kor maister uram kerekes székét mondjuk Milka motorja után kötve(hogy ő is élvezhesse a szabad száguldást)meg indulunk Monorra a kiszemelt piros XX-et megtekinteni,lealkudni,lefikázni,STB Mindenkit szeretettel várunk
1,Menyus
2,
3,
4,
szia rita
van vadi új ---
elsö lámpa
elsö fej idom
elsö idom alá való tálca
tehát kompletta az eleje csak nincs index-ek benne...
most ma kaptam meg a boltból...
ez eleje valószinü a piros 2006 os modell,de multkor egy piros 2002 es ét hozták elö mert ezt küldték japánból
ha holnap itt lesz a kezembe valahogy le fotózom és el küldöm képen,,,
üdv mindenkinek
csak jelzem most vettem fel szetenderröl haverom motorját és visza is raktam,
és nem fél óra volt a müvelet
gyógyulok edzek a busára...
A tükrök érdekelnének.... Meg tudjuk beszélni?
Előre is köszike!
Milka 1
kereslek!
hol van a kép az új mocival?
meg kaptad már vagy még úton van?
Van egy pár tükröm olcsón!
Lábtartó stb.?
1,Menyus
2,Mr.?
3,
4,
Pont ma láttam egyet tök feketében. Gyönyörű. Igaz szokatlan hátul az a két fekete kányhacső de még így is szép.
Monoron hova mentek?Csak nem a Gaal-hoz?
És a szám?
1,Menyus
2,
3,
4,
van vadi új ---
elsö lámpa
elsö fej idom
elsö idom alá való tálca
tehát kompletta az eleje csak nincs index-ek benne...
most ma kaptam meg a boltból...
ez eleje valószinü a piros 2006 os modell,de multkor egy piros 2002 es ét hozták elö mert ezt küldték japánból
ha holnap itt lesz a kezembe valahogy le fotózom és el küldöm képen,,,
Az jóóóó.Akkor itt van ennek a széles 2x2 sávos utnak(M5) a másik oldalán.
csak jelzem most vettem fel szetenderröl haverom motorját és visza is raktam,
és nem fél óra volt a müvelet
gyógyulok edzek a busára...
Köszönettel elfogadom a meghivást.Most szombaton ugyis terveztem kihozni a vasat.
A kicsipest merre van helyileg?