Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos félórája elkeltek!
Szió!
A tükrök érdekelnének.... Meg tudjuk beszélni?
Előre is köszike!
06-30-9446636
vAGYOK-VAGYOK CSAK VOLT EGY KIS DOLGOM!
Az Arlenn-Ness,az nem a Lokness-nek valami tesoja?Vigyázoljál nehogy vizalá huzzon!
Sziasztok
Szistok.
Milka 1
kereslek!
Holnap jövök! Resszkessetek XX-esek!
várom a vizsgát rá
szeva
hol van a kép az új mocival?
meg kaptad már vagy még úton van?
Alpinestar csizma, Arlen Ness kesztyű, majd csak meg lesz minden!
Pici-R
Van egy pár tükröm olcsón!
Lábtartó stb.?
Na kedves barátaim !Ha holnap is ilyen szép idő leszmeg látogathatnánk Maister barátunkat (Nagykátán) ! Persze meglepetés szerüen Találkozzunk Lurdiház parkolo 10:00 kor!Érkezés kátára 11:00 Ítt mi busások jooool megverjük a beszólásaiért küzben az XX es csapat megprobálhatja meg védeniEz után Kb 12:00 kor maister uram kerekes székét mondjuk Milka motorja után kötve(hogy ő is élvezhesse a szabad száguldást)meg indulunk Monorra a kiszemelt piros XX-et megtekinteni,lealkudni,lefikázni,STB Mindenkit szeretettel várunk
1,Menyus
2,Mr.?
3,
4,
Hogy lehet, hogy a B-King-nek még nincs topic-ja? Szójjon má" vki egy adminnak.
Pont ma láttam egyet tök feketében. Gyönyörű. Igaz szokatlan hátul az a két fekete kányhacső de még így is szép.
Húúú bszus tisztára irigyellek téged(titeket) már irnám is a 2 számhoz a nevem de dolgozok 13:00-ig.
Monoron hova mentek?Csak nem a Gaal-hoz?
OK.
És a szám?
Na kedves barátaim !Ha holnap is ilyen szép idő lesz meg látogathatnánk Maister barátunkat (Nagykátán) ! Persze meglepetés szerüen Találkozzunk Lurdiház parkolo 10:00 kor!Érkezés kátára 11:00 Ítt mi busások jooool megverjük a beszólásaiért küzben az XX es csapat megprobálhatja meg védeni Ez után Kb 12:00 kor maister uram kerekes székét mondjuk Milka motorja után kötve(hogy ő is élvezhesse a szabad száguldást)meg indulunk Monorra a kiszemelt piros XX-et megtekinteni,lealkudni,lefikázni,STB Mindenkit szeretettel várunk
1,Menyus
2,
3,
4,
szia rita
van vadi új ---
elsö lámpa
elsö fej idom
elsö idom alá való tálca
tehát kompletta az eleje csak nincs index-ek benne...
most ma kaptam meg a boltból...
ez eleje valószinü a piros 2006 os modell,de multkor egy piros 2002 es ét hozták elö mert ezt küldték japánból
ha holnap itt lesz a kezembe valahogy le fotózom és el küldöm képen,,,
pontosan!Ha megcsörögsz,a cimet is elmondom!

Az jóóóó.Akkor itt van ennek a széles 2x2 sávos utnak(M5) a másik oldalán.
Budapest XIX.ker
üdv mindenkinek
csak jelzem most vettem fel szetenderröl haverom motorját és visza is raktam,
és nem fél óra volt a müvelet
gyógyulok edzek a busára...
Szia Milka.
Köszönettel elfogadom a meghivást.Most szombaton ugyis terveztem kihozni a vasat.
A kicsipest merre van helyileg?
ya közben rá jöttem
már zooval gondoltam de akkor felveszlek!