Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Az ára tényleg 2.998.000.- ft
Bármilyen színben van már.
Sztem meg pont az a jó benne, hogy meghagyták a régi analóg órákat, kijelzőket. Amellett nagyon jól áttekinthető az egész.
JA ...jó az ára..bazeg ma e-bayen láttam egy 0 km-es kék k8-ast 7 700$ -ért... Őrület... hogy ez itt ménem Amerika....
Futurisztikus,vagy se,ezt birnám !
sziasztok
nagyon gratula a mocihoz!
nagyon tetszik!
a szine nekem nem kedvezö,de mindenkinek ettöl lesz másabb!

a digitalizálásról pont annyi van benne ami muszály! már igy is fokozat kijelzö nem pluszban rá akasztva iritált nagyon enegem,,,,igy a TRE az üllés alatt lesz oszt kész
és az ára nagyon jóóóóó tetszik!
rajta vagyok a projekten
megyek is irbe intézkedek...remélem minden +++++ an fog el sülni
üdv
Helyesbítek milká-nak!

Marad a régi!

Asszem marad a Hayabunge...

Már úgy megszerettem!

Igaza van Csölé-nek már nekem is tetszik!

A Tasla
nem mondom, hogy nincs igaza kendnek...
Értelek én Csöle,de én "régi modi" vagyok,és ezek a futurisztikus formák nem jönnek be nekem!Ennél már csak a digitális vekkereket(ilyen van hondámon is) utálom!De sajna,már nem fognak az én izlésemnek" megfelelö müszerfalat gyártani!Szerintem a "régi" busa müszerfal,az csucs!Attol már csak a régi Yamaha müszerek voltak szebbek!
a nagyvas.hu-n most akciós a motoremelő!

Szettben 17990.-számlával!

Én ma hoztam el jó anyag...bikelift-es!

a Tasla
Szasztok!

Hayabungee-ra ma felkerült az új papucs,de ez már inkább mamusz!

A Tasla
így nézd meg te kis lila böcce
Nem azért hogy kötekedjek,de a "régi" Busának,sokkal szebb a müszerfala,mint ennek az "uj"-nak!Dehát izlések,és pofonok........De az biztos,a tervezönek nem volt izlése!
2998000 Ft
Azt tudni lehet már mennyi az ára?
Rendelni holnaptól azt tudom.
Mikor lehet tesztelni? :)
Sziasztok Fiúk!
Amargo Csabihoz megjött az új K8-as Busa!
(ha vkit érdekel)
Puszi: Mariann
Hát bizony szép látvány a tükörben.
hali
személyem szerint mindent rajta hagyok,söt még vissza állitjuk erdedeti erejét a lefolytásoktól,gondolom lesz megint része az uj mocinak benne,és még extra lóeröket is pumpálunk amiket csak lehet...
fék kell mert bolond módon húzom mikor kanyar elött vagyok...
ab tükrök meg azért mikor kanyarból kijövök és az elhúzott egyenesekben láthassam, a hátam mögött lévöket hogy iprkodnak felém
Én vagyok vak vagy hol van rajta a tükör?Nő létemre mindjárt ez az első amit keresek,mi?
Én mindkettőt lefogom venni
Az új Busán már olyan jó a fék, hogy kezdők inkább vegyék le az egyik tárcsát, mint ez a jenki csávó!