Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont bal már van, jobbos kellene. De nagyon köszönöm!
IWIW-en! nem? De itt az msn-em z.menyus@freemail.hu
Tudod,hogy tudom Tudok egy piros bal oldalt uj ! valami 20-25 öt kérnek érte.Ha kell meg kérdezem!
Köszönöm!
MSN-en sikerült már beszélnünk! Köszönöm!
Tudod te is hogy kié is az és kié is marad. De amúgy igen. Nem sokon múlt. Egy őzike!
Szia! Próbáld meg a 0670 5008881-es számon! Ez valami bontó, de van Busa alkatrészük, én is rendeltem tőlük egy alsó idom toldatot, igaz még nem jött meg...
Szia Pici R Zoonak csak törött cucca van Mi történt?Faterod motorja?
Hát te meg ki a fene vagy az én monogramommal
Hello Mr.!

Mint már írtam, jobb oldalra kellenek a hosszabb csavarok, a csavarok alá kell tenni azt a műanyag alátétet, a lyukakba meg bele kell ügyeskedni a gumi átvezetőt meg a kis alu csöveket. Bal oldalra én nem tettem be azt a fém tartót, hanem csak a két csavarral rögzítettem a sárvédőt úgy, hogy a sárvédő és a lengőkar közé vágtam egy kis alátétet gumiból, hogy legyen, ami a rezonanciát felveszi. Próbáltam a tartót is felrakni, de úgy nagyon ronda volt, hogy a sárvédő és a lengőkar között vol egy kb 3 mm-es rés. De ha neked így tetszik, felrakhatod a tartót. Nem vagyunk 1formák.
Köszi milka!
Más!De fontos!

Keresek B.Pest,és 50km-es vonzáskörzetébe szilveszterre kibérelhetö kocsmát,éttermet bármit 20-30 föset.Ha valakinek van ötlete,infoja,érdekelne!
Keresd Zoo-t
Oksa
Hahó mindenkinek!Na letelt a meló,2 nap pihi!
Sziasztok!
Tőletek szeretnék segítséget kérni, hol tudnék jó árban mindent megtalálni busához?
(Idomok, lámpa, index, visszapillantó, balos villaszár,féktárcsa, hűtő, sárvédő)
Előre is köszönöm!
szeva milka nagyon köszi a felajánlást,,,de már fuveurban el vállalta,irtam is neki ha vissza térek magyarba jelentkezem,,övele az a jó hogy vissza is jutok otthonomba,,amúgy még elég cinkes magánutazónak lennem,,,,ha valami lenne szólok,el mentettem a számod
üdv és ködzi...
Köszke előre is Fistván!
Fistván!
Van valami rajzod,hogy melyik csavar,hová való?A gyári láncvédőt le kell szedni gondolom?
Dodónak!
Sajna nem megy mostan....
Tittelett!
Holnap nyomok képeket,vagy szombaton,sajna sok lecsót kell még megfőznöm,de facca lett a ketyere!
Zoo 06-30-9446636
Zoo

Hivj fel,oszt megbeszéljük!Álltalában Szerdánként a környéken vagyok,oszt fellapátoljuk a járgányra(emelöfalas) és irány Pest!
A Martin dobok szerintem gyönyörüen szolnak!És nagyon precizen rakja össze öket.Szépen kivan dolgozva minden!Az hogy mennyire hangos,attol függ,milyet akarsz.Te fizetsz,te (diktálsz),azaz te mondod meg milyet akarsz.Csodálom hogy Martin nem kérdezte meg,mert megszokta kérdezni(annak fügvényébe tömi meg),ja és aztis,milyen szinü a vas,mert olyanra fényezi az emblémát!Nagyon állat!Megprobálok képet szerezni a régi mocimrol,hogy lásd milyen!Hangot csak akkor halhatsz,ha eljössz hozzám(DVD-n).De sokak szerint nagyon szép hangja volt a mocimnak!