repelikjozsef! Köszönöm a hozzászólásod, találtam én is közben egy lehetőséget, ha az nem járható akkor keresem azt, akit ajánlottál.
feket663! Neked is köszi, hogy válaszoltál! Azért azt jelezném, hogy nagyon hasznosat írtál, eddig azt hittem, hogy letámasztva kell üresben pörgetni, teljes fordulaton... meg is akartam szabadulni tőle, mert a szomszédokat nem tenné boldoggá. Most, hogy tudom, közlekedni is lehet vele, lehet hogy megtartom. Köszi :)
El kell fogadni, hogy ez ilyen... nem üresben kell huzigálni a gázt, hanem menet közben, erre tervezték, nem az állóhelyzeti üvölttetésre. Lánckereket a pink motorsnál vehetsz
Van egy komplett idomszettem K8-as Busára tankkal, kapaszkodóval, tokkal, vonóval. Egyedi festésű, de megvan mindene nagyon szép állapotban akár csúszott motorra, akár pályára, hogy ne a gyárit harcolja le a pilóta!
Kicsi pénzért!
Sziasztok !
Ha tudnátok segíteni : Yoshimura kipufra szeretnék gravíroztatni E szbv.számot ,de nem tudom hova és milyen szám tipussal ,ha lenne vkinek yoshi dobja(E szabványos) megköszönném a segítségét '
feket663! Neked is köszi, hogy válaszoltál! Azért azt jelezném, hogy nagyon hasznosat írtál, eddig azt hittem, hogy letámasztva kell üresben pörgetni, teljes fordulaton... meg is akartam szabadulni tőle, mert a szomszédokat nem tenné boldoggá. Most, hogy tudom, közlekedni is lehet vele, lehet hogy megtartom. Köszi :)
Kérdezd Zizót itt a fórumon! Ő jó árba tud neked és fel is teszi! Nekem mindent ő csinál a Busámon és csak ajánlani tudom!
Meleg motornál hirtelen gázra, üresben van egy kis fekete füst, ezek szerint sok üzemanyagot kap, igaz? Mit lehet tenni?
Hayára szeretnék első és hátsó lánckereket, hol érdemes beszerezni pest megyében?
Közben keresgélek, de itt jobban tudják páran. Köszönöm! :)
Üdv
Kicsi pénzért!
Itt mindent megtalálsz, amit keresel. A technikai leírásnál van a hely, a típusadatoknál a szám.
Ha tudnátok segíteni : Yoshimura kipufra szeretnék gravíroztatni E szbv.számot ,de nem tudom hova és milyen szám tipussal ,ha lenne vkinek yoshi dobja(E szabványos) megköszönném a segítségét '
2008 utáni hayához keresek dobot, aki tud eladót kérem jelezze! Köszönöm,
Egy ismerős!