Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt akár a kormányszóvivő is mondhatta volna: Qvára tudom a tutid de egy hangot se árulok el róla!
Esetleg vmi konkrétum miben más (ne add Úristen jobb) !
Helló

Az utolsó mondatod a világ nagy igazsága
És munkaidőben dolgozni kell nem fórumozni!
Janikám! Csak az adatlapod töltsd ki meg a fotók is jól jöhetnek de a Kawa testeidre senki nem kíváncsi legalább is ez nem az a fórum he!
A nagy tesztelések között nem volt időm ki tölteni. De meló után otthon ki töltöm és dobok néhány fotót is.
Ez mind nagyon dicséretes, de az adatlapod?
Persze én is azért vettem Busát mert ez áll közel a szívemhez. De szeretem az összes motort, mindegyikben van valami vonzó. Szeretek tesztelgetni, nyílt napokra járni.
Biztos tuti a vas ! Még jó ,hogy 5 évre a busa után sikerült valamit összehozni nembeszélve az árról és a köbcentiről . Ennek távlatában már mindjárt más . Ki fogom próbálni , tuti mindenben jobb , de a busa az busaés a zzr csak egy zzr marad :)
Ha a sok tesztelés mellett marad időd, az adatlapodat töltsd ki legyélszíves!
Üdv Sólymászok!

Szeretném meg osztani veletek a tegnapi élményem. Ceglédre motoroztam hogy ki próbálhassam az új ZZR-1400. 2,5 órát motoroztam vele eszméletlenűl gyorsul a fék kiváló és a többi hasznos dolgot is ki próbáltam.. Mindezt összevetve egy nagyon jó bivaly erős gépet hoztak össze a mérnökök. Nagyot nőtt a szemembe a ZZR1400. Nekem 2010-es Busám van de ez a gép más. Ha van rá lehetőségetek teszteljétek ti is le! Hatalmas élményben lesz részetek.
az létezik, én inkább a folyamatos 130-at nem hiszem
Létezik! Én míg nem nyúltam a blokkba 400 km-ert mentem a 2005-ös Busámmal. Persze ha cibáltam neki akkor duplájára nőtt.
Sziasztok ! Létezik , hogy csak autópályán végig 130at tartva 4,7l -t fogyasztott vagy elszámoltam? (új busa)
isten éltesse az ünnepelteket!
Szia Dotka!

Király a kamera olyan videokat készítek.... majd meg látod!
Köszi még egyszer!
Zoo

Hívlak!
AEE MAGICAM SD20 HD Motorra szerelhető kamera. Sok szerelési tartozékokkal TFT dv kijelző, ragasztható tappancsok,akumlátor, távirányító, vízálló 100m-ig, mikro usb csatlakozó adatkábel,töltő,két állványzat. A video felvételeket 1080p (Full HD) Rögzíti! A video felvétel mellett fényképez is 4x digitális zoom. Az ár:69900 Ft a készlet erejéig.
Az FJR az elejét eszi meg. Orr nehéz. A pilot road2 elől 10.000 km alatt elkopik a hátulja 20.000 bír ki kb.

A pilot road3 idén került fel rá még nem tudom mit bír, de gondolom hasonlóan tartós lesz, mert jó húsos volt a minta, majd 7 mm ha jól emlékszem a hátsó gumi esetében.
Köszi az infót!
Nagyon jókat olvastam róla, és mivel én rendszeresen megázom a motoron, szerintem vmi átok lehet rajram , így nagyon fontos hogy vizes úton is megállja a helyét.

Neked hány km-re szokott elég lenni a hátsó gumi?