Tipikus gusztustalan média hozzáállás a motorosokhoz : „feltehetően a túl nagy sebesség miatt a motorkerékpár jobbra lesodródott az úttestről” Ha motoros akkor tuti száguld ?! Még a vak is látja ,h teljesen egybe van a motor, a kipufogó kivételével szinte sérülést se látni rajta tehát én biztosra veszem ,h semmiféle száguldásról nem lehet beszélni jelen esetben! Felháborító!
Egyszerűen szerencsétlenül esett valószínűleg sztem, sajnos!
Részvétem a hozzátartozóknak!
persze sokmindenre fel lehet keszulni lopas elott
DE itt a nagy DE
akkor ne is zard le a mocidat sem!
ez egy olyan kutyu ami szinten egy dodlog mi megnehiziti,sot nagyszamok torvenyeben segit hogy tedd meg az elso nagyon gyors lepeseket..
igy nyugodtabban alszol hidd el,idegen turazos helyeken mikor megalsz,gondnok bacsi segitokeszsege mellet....
sziasztok!
kis reklam az ismerosomnek
GPS tracking device!
megbizhato jo aron
160 euro a legdragabb,kutyu,smsben letilthato plusz aksis ,plusz tartaleknak, toltos,pontosan jelzi holletet..nincs havidij! gps nyomkoveto
Nem találtam róla semmit
Napkori illetőségű, Szabolcsi srác volt, tehát hehybéli, Ők csak a legritkább esetekben jönnek a nagyfaluba, inkább Erdély arra felé a célállomás.
Sajnálom Őt, R.I.P.
azt néztem, h 40 éves volt..., annyi mint Én...
Köszönöm az észrevételedet!
Nem kérdőjelezem meg a szakértelmedet, tudom hogy Haya szerelésben toppon vagy, de remélem nem jön be a diagnózisod!
Azóta a hétvégén mentem kb 500km-t vele gond nélkül, csak persze nem szeretném ha egyszer pl nagyvárosi dugóban előjönne a hiba.
Egyenlőre hiszek a szerelőmnek(több pályamotort szervizel)és cserélek termosztátot.
Ha ettől nem jön rendbe akkor az drágább buli lesz.
Nem úgy van, hogy, a termosztát lezárja a motorblokk körüli vízkört, és olyankor nem jut víz a hűtőbe (mert tudomásom szerint ott van a hűtőventilátor érzékelője)? Nem értek hozzá, csak kérdezem...
Amikor nekem hengerfejes lett a motor, nem volt semmi sem az olajban sem a vízben...
Beindult a ventilátor, de nem bírja visszahűteni, mert nem nyit ki a termosztát.
Ha hengerfejes lenne, akkor a lenne a vizben olaj vagy az olajban víz nem?
Meg gondolom erőtlen is lenne, nem?
Raktársöprésből maradt egy típus azonos Haris markolat . Vadonat új, eredeti csomagolásában. Ha érdekel dobj egy mailt.
Ára : 3000Ft
jedis@freemail.hu
széles utat :)
Egyszerűen szerencsétlenül esett valószínűleg sztem, sajnos!
Részvétem a hozzátartozóknak!
DE itt a nagy DE
akkor ne is zard le a mocidat sem!
ez egy olyan kutyu ami szinten egy dodlog mi megnehiziti,sot nagyszamok torvenyeben segit hogy tedd meg az elso nagyon gyors lepeseket..
igy nyugodtabban alszol hidd el,idegen turazos helyeken mikor megalsz,gondnok bacsi segitokeszsege mellet....
kis reklam az ismerosomnek
GPS tracking device!
megbizhato jo aron
160 euro a legdragabb,kutyu,smsben letilthato plusz aksis ,plusz tartaleknak, toltos,pontosan jelzi holletet..nincs havidij!
gps nyomkoveto
hmmm
Napkori illetőségű, Szabolcsi srác volt, tehát hehybéli, Ők csak a legritkább esetekben jönnek a nagyfaluba, inkább Erdély arra felé a célállomás.
Sajnálom Őt, R.I.P.
azt néztem, h 40 éves volt..., annyi mint Én...
Most kaptam Kabától!Valaki tud valamit?
http://automenedzser.hu/kozlek...
Nem kérdőjelezem meg a szakértelmedet, tudom hogy Haya szerelésben toppon vagy, de remélem nem jön be a diagnózisod!
Azóta a hétvégén mentem kb 500km-t vele gond nélkül, csak persze nem szeretném ha egyszer pl nagyvárosi dugóban előjönne a hiba.
Egyenlőre hiszek a szerelőmnek(több pályamotort szervizel)és cserélek termosztátot.
Ha ettől nem jön rendbe akkor az drágább buli lesz.
Amikor nekem hengerfejes lett a motor, nem volt semmi sem az olajban sem a vízben...
Ha hengerfejes lenne, akkor a lenne a vizben olaj vagy az olajban víz nem?
Meg gondolom erőtlen is lenne, nem?