SOS! Problema!
Olyat csinál a DRÁGA néha,hogy amikor ráadom a gyujtást akkor a benzinszivattyu nem zug és villog az F1 és nem is indul, csak teker. Suzukiban mondta a fan, hogy cseréljem a pótkulcsra a slusszkulcsot mert lehet, hogy az ado szar. utánna rátettük a müszert és állitólag a gyujtáskacsolonál van valami ami fogja a jelet és az baszakszik. De ha csinálja akkor kiveszem a kulcsot utána vissza akkor meg indul! Valami okosság?
Van még 1 fő bizti a farok idom alatt bal oldalon,az indító relé tetején műanyag fedéllel letakarva.
A gyujtó trafóknak közvetlenül az ecu ad áramot.
Ha van benne xenon az ki tudja lőni az ecut
S.O.S.
Nem indul a motorom! Felszereltem az új pleximet, próba az autópályán 1 oda vissza fel-lehajtók közt a végén volt sebesség tiltás is, aztán irány a közeli benzinkút és menetközbe leállt. Azt gondoltam elfogyott a benzin. Tankoltam, újra indít és semmi, teker ,de meg sem böffent kijelzőn semmi hiba, olyan mintha nem kapna benzint Ötletek?
Olyat csinál a DRÁGA néha,hogy amikor ráadom a gyujtást akkor a benzinszivattyu nem zug és villog az F1 és nem is indul, csak teker. Suzukiban mondta a fan, hogy cseréljem a pótkulcsra a slusszkulcsot mert lehet, hogy az ado szar. utánna rátettük a müszert és állitólag a gyujtáskacsolonál van valami ami fogja a jelet és az baszakszik. De ha csinálja akkor kiveszem a kulcsot utána vissza akkor meg indul! Valami okosság?